- 21 Mayıs 2013
- 986
- 1.016
- 88
Ya aslında öğretiyorum çocuk gibi eğitiyorum 1 hafta uyarmıyım henen eski haline dönüyo
o hep oyledırde aynı evde yasamadı ısenız sen farkına varamamısındır, dagınıklıgı konusunda uyarman lazım hep arkasını bırılerının toplamasına alısmıstır cogu erkek boyle ne yazıkkı, klozet kapagı mevzusuna gelınce kaldırsa ındırmez o da ayrı ezıyetMeraba bayanlar ben yeni üye oldum benim derdim şu ki ben eşimi evlenmeden önce hiiç tanıyamamışım. Şu an çok pişmanım sevgim bile bitme noktasına geldi. Aslında 3 senedir beraberiz nasıl bu kadar değiştiğini anlayamıyorum. Çorapları baksırları heryerde wc de klozetin oturma yerini kaldırmıyo tuttuğu takım yenilince saçma sapan herşwye bağıtıp çağıran iğrenç bi adama dönüşüyo. Evlendiğimizden beri daha bir kere oturup beraber film seyretmedik. Benimle maç muhabbeti yapıyo benim sevdiğim bi konudam konuşuncada hemen konuyu değişiyo ben tv izlesem olay oluyo kendi sabaha kadar futbol programı izliyo. Bu adam 3 senedir böyle diildide 3 günde nası bu hale geldi. Artık onunla bi gelecek hayal edemiyorum
Themisim çok fenasınaslında bu forumda sana tavsiye verecek birini tanıyorum da bu aralar ortalarda pek görünmüyor
kaynanasigilde sucuk yiyor herhal
Bence yapma, o çıkardığı donlar, çoraplar olduğu yerde kalsın. Evde ikinci bir wc varsa sen onu kullan, onun kullandığına elleme bile. Şöyle 2 hafta dayan, kendi pisliği ile bir yüzleşsin.Yemin ederim sifon suyunun dolduğu kazanıñ üstünde bile sidik gördüm çok tiksiniyorum herhafta nevresim değişiyorum yetiştirebilsem hergün değişicem
Eşimle evliliğimizin ilk aylarında biz de tuvalet temizliği konusunda sorunu yaşamıştık.
Eşim biz evlenmeden önceki 2 sene işi dolayısıyla dağ başında yaşamış, hep erkeklerle. bizim ki bir kadınla yaşamaya hemen adapte olamadı. o da klozetin oturağını kaldırmıyordu ki en tiksindiğim şey idrardır. bende sürekli uyarıyordum baktım olmıycak klozeti kullanmıyoruz dedim alaturkaya geçtik. bu sefer alaturka tuvalet terliğini tuvaletin dışına çıkarıyor hatta bi gün hiç unutmam salona geldi oturdu o terlikle.Düşündükçe kabus dolu günler aklıma geliyor. Neyse güzel güzel uyarıyorum yapma etme bak çok hassasım falan. tamam dikkat edicem diyor ama hep unutuyor banamısın demiyor.
Sabah o kalktıktan sonra hemen otomatiğe bağlamıştım uyanıyordum. tuvaletin kapısında onu bekliyordumterliği içeri çıkarsın diye. Adam tuvaletin kapısında beni görünce şoka giriyordu. Öyle öyle alıştı şimdi çok dikkat ediyor. Gerçi kavga da çıkarmıştım bu konuda hep güzellikle olmadı yani
Anam tuvalet terliğiyle salona oturmak mı
Ben on yillik evliyim 18 yasinda evlendim ve esim benden 12 yas buyuk.. esim daginik bir insandir ugrastim ama degismedi bugune kadar coraplarini bile ben giydirdim wc den cikinca sessizce arkasindan girdim banyodan cikinca yine ses etmeden girip banyoyu yikarim.boxeerni cikardigi yerde birakir aynen. Hic laf etmedim iki cocugum var ucuncusu de oymus gibi ozenerek bakiyorum onu incitmiyorum bu bana agir gelmiyor kizlar dunyada bu kadar problem varken bazi seyleri buyutmenin anlami yok. Erkegin yaradilisi bu gonul ister ki degissin ama olmuyorsa biraz idareci olmak lazim.. mesela annenizi animsayin eminim o sizin verdiginiz tepkiyi vermezdi babaniza. Sevgiler
neyi sıvıyomuşCevaplara daha şaşırdım
Evlilik hayatına hoş geldin ne demek
Sizinkiler de mi böyle
Adam sifona varana kadar sıvıyomuş, pes yani
Bende açık yazmamak için öyle yazmıştımneyi sıvıyomuşkonuyu okumadım ben
Bende açık yazmamak için öyle yazmıştım
Şey yani kem küm , çişe buluyomuş
Tek klozetin çevresindeki yeri değil, üstteki su bulunan kazanı sifonu filan dahil
Millette evliliğe hoş geldin
Yok ben kocamın çorabını bile giydiririm wc den çıkmasını bekler hemen domestoslarım diyo, şoktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?