- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
Ben on yillik evliyim 18 yasinda evlendim ve esim benden 12 yas buyuk.. esim daginik bir insandir ugrastim ama degismedi bugune kadar coraplarini bile ben giydirdim wc den cikinca sessizce arkasindan girdim banyodan cikinca yine ses etmeden girip banyoyu yikarim.boxeerni cikardigi yerde birakir aynen. Hic laf etmedim iki cocugum var ucuncusu de oymus gibi ozenerek bakiyorum onu incitmiyorum bu bana agir gelmiyor kizlar dunyada bu kadar problem varken bazi seyleri buyutmenin anlami yok. Erkegin yaradilisi bu gonul ister ki degissin ama olmuyorsa biraz idareci olmak lazim.. mesela annenizi animsayin eminim o sizin verdiginiz tepkiyi vermezdi babaniza. Sevgiler
Erkeğin yaradılışı iş yapmamak, kirli olmak vs. değil. Bu şekilde davranarak aslında siz erkeklerin elinden bir iş gelmez savını yayıyorsunuz etrafa. Erkeklerin de işine geliyor tabi 'Fıtratımız bu'... Hiçbir kadının fıtratında, yaratılış kodunda tuvalet temizlemek yoktur.
Bu arada annem babamı böyle yapsa ipe dizer yeminle.
Hatta fıtrata bakarsak temizlik imandandır denmemiş miErkeğin yaradılışı iş yapmamak, kirli olmak vs. değil. Bu şekilde davranarak aslında siz erkeklerin elinden bir iş gelmez savını yayıyorsunuz etrafa. Erkeklerin de işine geliyor tabi 'Fıtratımız bu'... Hiçbir kadının fıtratında, yaratılış kodunda tuvalet temizlemek yoktur.
Hatta fıtrata bakarsak temizlik imandandır denmemiş mi
Hani çok titiz hatunlar var tamam gömleklerini ütüler yok deterjanlardan detarjan beğenir deYok canım o sadece kadınlar için.
Doğrusu şu: 'Erkekleri temiz tutmak kadının imanındandır'
Tövbe tövbe
Hani çok titiz hatunlar var tamam gömleklerini ütüler yok deterjanlardan detarjan beğenir de
Kocanın wc ihtiyacının bitmesini bekleyeni yeni duydum, oldu olacak taharet kontrolü de yapılsın
Ağzım açık okuyorum
Sayfa kaçtan almışım bilmiyorum ama şuydunasılya böyle biri mi varmış? sayfalara tek tek bakasım gelmedi. ama eğer gerçekten varsa 1 adet de ben alabilir miyim
oh mis valla. arkamdan toplar eder. her eve lazım.
ama eş olarak değil tabiii...
alemiz valla.
Erkeğin yaradılışı iş yapmamak, kirli olmak vs. değil. Bu şekilde davranarak aslında siz erkeklerin elinden bir iş gelmez savını yayıyorsunuz etrafa. Erkeklerin de işine geliyor tabi 'Fıtratımız bu'... Hiçbir kadının fıtratında, yaratılış kodunda tuvalet temizlemek yoktur.
Sayfa kaçtan almışım bilmiyorum ama şuydu
beyazpapatya33 dedi: ↑
Ben on yillik evliyim 18 yasinda evlendim ve esim benden 12 yas buyuk.. esim daginik bir insandir ugrastim ama degismedi bugune kadar coraplarini bile ben giydirdim wc den cikinca sessizce arkasindan girdim banyodan cikinca yine ses etmeden girip banyoyu yikarim.boxeerni cikardigi yerde birakir aynen. Hic laf etmedim iki cocugum var ucuncusu de oymus gibi ozenerek bakiyorum onu incitmiyorum bu bana agir gelmiyor kizlar dunyada bu kadar problem varken bazi seyleri buyutmenin anlami yok. Erkegin yaradilisi bu gonul ister ki degissin ama olmuyorsa biraz idareci olmak lazim.. mesela annenizi animsayin eminim o sizin verdiginiz tepkiyi vermezdi babaniza. Sevgiler
Sende dert bir değil ki ..Yapıyorum zaten ama bende çalışıyorum elimden ne kadarı gelir benim işim onunkinden çok dha ağır eve geliyo kocam ayrı masaj istiyo kv ayrı masaj istiyo yemek yap çay yap kahve yap. Maç muhabbeti desen 5 ayrı konuştuğumuz iki konu car biri futbol diğeri borçlar kafayı yemek üzereyim başka bişe yok
Ben onu kaçırmışımsöylememe gerek yok o eliyle koymuş gibi bulur seni
oda az çekmiyor bornozları çamaşır suyuna basmaktan bıktı
Aaaa kesinlikle hayır müsaade etme 3 erkek var evimde {iki oğlum, eșim} kesinlikle herkes oturup tualet ihtiyacını gideriyor. Nerden biliyorsun deme, bi li yo rum çünkü oğullarıma küçüklükten beri öyle öğrettim, eșimde kurala uyuyor, çünkü kontrol ediyorum, birșey görsem kıyameti koparırım ama sağolsun eșimde çok titiz olduğu için problem olmuyor.Ya kapağından bahsetmiyorum oturduğumuz yerden bahsediyorum. Beyfendi isabet konusundada pek iyi diil yani
çoğu kişi anladı onuBen onu kaçırmışım
hahahah :)aslında bu forumda sana tavsiye verecek birini tanıyorum da bu aralar ortalarda pek görünmüyor
kaynanasigilde sucuk yiyor herhal
Benim doğum iznim Fransız yaptı beniçoğu kişi anladı onu
Yemin ederim sifon suyunun dolduğu kazanıñ üstünde bile sidik gördüm çok tiksiniyorum herhafta nevresim değişiyorum yetiştirebilsem hergün değişicem
sen anlamayacaksın da kim anlayacak kişisel tercümanısın onunhahahah :)
kim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?