Henüz 5 aylık evliyim ama...

Erkeğin yaradılışı iş yapmamak, kirli olmak vs. değil. Bu şekilde davranarak aslında siz erkeklerin elinden bir iş gelmez savını yayıyorsunuz etrafa. Erkeklerin de işine geliyor tabi 'Fıtratımız bu'... Hiçbir kadının fıtratında, yaratılış kodunda tuvalet temizlemek yoktur.

Bu arada annem babamı böyle yapsa ipe dizer yeminle.

bu erkeğin yaradılış kitabı falan mı var acaba?

erkeğin yaradılışı bu çok pisler

erkeğin yaradılışı bu iş yapmazlar

erkeğin yaradılışı bu aldatır tek kadında sınırlı kalmaz

erkeğin yaradılışı bu nefsi şöyle vs..

ne erkekmiş arkadaş.

Wc temizliğinden önce insanın e, tırnak, banyo, diş temizliği gelir.
Bunlarda pis olan insan zaten WC de pis biridir.
Bu koca 3 yılda bu tür şeyleri hiç mi dikkat çekmedi.
Bu tür konular beni inanılmaz şaşırtıyor gerçekten. Bu huylar tombaladan çıkmaz ki.

Hatta fıtrata bakarsak temizlik imandandır denmemiş mi

Konu sahibi sana elleme kendi yapsın diyeceğim de
Siz kayınvalidenizle beraber oturuyormuşsunuz
Nasıl çözüm bulunur bilmem ama belki kayınpeder de sifona kadar sıvıyodur , ayrımını nasıl yapıyosun
Çok tuhaf sorular belirdi yine aklımda ben sussam daha iyi sanırım

Benimde iki elim var eşimin de
Kalksın yapsın derim ev işlerini bile
Siz kalkmış wc den çıkmasını bekler ardını temizlerim diyosunuz bebek mi bu
Çorabını ben giydiririm diyosunuz, engelli mi ki
Daha neler duyacağız şu kk da
Hayvan değilse kişisel temizliği bilmeli herkes, cinsiyeti ne olursa olsun

Yok canım o sadece kadınlar için.
Doğrusu şu: 'Erkekleri temiz tutmak kadının imanındandır'

Tövbe tövbe
Hani çok titiz hatunlar var tamam gömleklerini ütüler yok deterjanlardan detarjan beğenir de
Kocanın wc ihtiyacının bitmesini bekleyeni yeni duydum, oldu olacak taharet kontrolü de yapılsın

Ağzım açık okuyorum

nasılya böyle biri mi varmış? sayfalara tek tek bakasım gelmedi. ama eğer gerçekten varsa 1 adet de ben alabilir miyim

oh mis valla. arkamdan toplar eder. her eve lazım.
ama eş olarak değil tabiii...

alemiz valla.

nasılya böyle biri mi varmış? sayfalara tek tek bakasım gelmedi. ama eğer gerçekten varsa 1 adet de ben alabilir miyim

oh mis valla. arkamdan toplar eder. her eve lazım.
ama eş olarak değil tabiii...

alemiz valla.
Sayfa kaçtan almışım bilmiyorum ama şuydu

beyazpapatya33 dedi:
Ben on yillik evliyim 18 yasinda evlendim ve esim benden 12 yas buyuk.. esim daginik bir insandir ugrastim ama degismedi bugune kadar coraplarini bile ben giydirdim wc den cikinca sessizce arkasindan girdim banyodan cikinca yine ses etmeden girip banyoyu yikarim.boxeerni cikardigi yerde birakir aynen. Hic laf etmedim iki cocugum var ucuncusu de oymus gibi ozenerek bakiyorum onu incitmiyorum bu bana agir gelmiyor kizlar dunyada bu kadar problem varken bazi seyleri buyutmenin anlami yok. Erkegin yaradilisi bu gonul ister ki degissin ama olmuyorsa biraz idareci olmak lazim.. mesela annenizi animsayin eminim o sizin verdiginiz tepkiyi vermezdi babaniza. Sevgiler

baya gerçekten bu düşüncede biri varmış.

gerçekten ne diyeceğimi bilemedim.

sanırım bu açıdan benim eş ve anne olmam imkansız olur.

Sende dert bir değil ki ..

Ya kapağından bahsetmiyorum oturduğumuz yerden bahsediyorum. Beyfendi isabet konusundada pek iyi diil yani
Aaaa kesinlikle hayır müsaade etme 3 erkek var evimde {iki oğlum, eșim} kesinlikle herkes oturup tualet ihtiyacını gideriyor. Nerden biliyorsun deme, bi li yo rum çünkü oğullarıma küçüklükten beri öyle öğrettim, eșimde kurala uyuyor, çünkü kontrol ediyorum, birșey görsem kıyameti koparırım ama sağolsun eșimde çok titiz olduğu için problem olmuyor.
Tavsiye ederim canım

Yemin ederim sifon suyunun dolduğu kazanıñ üstünde bile sidik gördüm çok tiksiniyorum herhafta nevresim değişiyorum yetiştirebilsem hergün değişicem

Ay Allahım gerçekten çok pismiş.
Eşine idrarını ayakta yapan erkeklerin erken yaşta prostat kanseri olduğunu söyle. Çok acı veriyormuş. Cinsellik falan bitiyormuş diye korkut.

Temizlik hissi bu yaştan sonra kazanılmaz ki. Çorabını kirli sepetinin yanında bile yere atan erkekler bunlar.
Söyle söyle nereye kadar ama yine de pes etmezsin umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…