Z zeyno4 Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Eylül 2024 72 12 3 28 Cuma 19:59 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyno4 #41 Ben az da olsa goruyorum 2 .cizgiyi bence kan verr
Z zeyno4 Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Eylül 2024 72 12 3 28 Cuma 20:16 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyno4 #42 Gokcen5o .!.: Rahim kalınlaşmış baya kab verdim 3 de çıkacak Genişletmek için tıkla... Kızzz sonuç neeyyy çıkmıştırrr sonuç çok merak ettimm bende yarın 12de kan vercem öglen 1 de çıkcak sonucu
Gokcen5o .!.: Rahim kalınlaşmış baya kab verdim 3 de çıkacak Genişletmek için tıkla... Kızzz sonuç neeyyy çıkmıştırrr sonuç çok merak ettimm bende yarın 12de kan vercem öglen 1 de çıkcak sonucu
bettysbb Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2024 622 242 18 29 Cuma 20:41 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyno4 #43 zeyno4 .!.: Kann ver canım ben bugun ovulasyon yaptım Adetime 4 gün var beyaz akıntım var bi kac gundur yarın doktora muayneye gidicem kanda vericem Genişletmek için tıkla... Benim ovü de böyle evde gebelik testin varsa onu da bi dene inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin valla sabah için de biawoxum var bişey çıkarsa giderim çıkmazsa sabah boşvericem
zeyno4 .!.: Kann ver canım ben bugun ovulasyon yaptım Adetime 4 gün var beyaz akıntım var bi kac gundur yarın doktora muayneye gidicem kanda vericem Genişletmek için tıkla... Benim ovü de böyle evde gebelik testin varsa onu da bi dene inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin valla sabah için de biawoxum var bişey çıkarsa giderim çıkmazsa sabah boşvericem
G Gokcen5o Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2019 444 84 98 26 Cuma 21:09 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyno4 #44 zeyno4 .!.: Kızzz sonuç neeyyy çıkmıştırrr sonuç çok merak ettimm bende yarın 12de kan vercem öglen 1 de çıkcak sonucu Genişletmek için tıkla... Daha 1 hafta var dedi daha kanda yükselmemiş negatif 10 gün bekleyelim dedi vitamin verdi
zeyno4 .!.: Kızzz sonuç neeyyy çıkmıştırrr sonuç çok merak ettimm bende yarın 12de kan vercem öglen 1 de çıkcak sonucu Genişletmek için tıkla... Daha 1 hafta var dedi daha kanda yükselmemiş negatif 10 gün bekleyelim dedi vitamin verdi
G Gokcen5o Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2019 444 84 98 26 Cuma 21:24 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyno4 #45 zeyno4 .!.: Kızzz sonuç neeyyy çıkmıştırrr sonuç çok merak ettimm bende yarın 12de kan vercem öglen 1 de çıkcak sonucu Genişletmek için tıkla... Şuan kanda birşey yok erken olabilir dedi rahmin kalınlaşmış 10 gün bekleyelim dedi vitamin yazdı
zeyno4 .!.: Kızzz sonuç neeyyy çıkmıştırrr sonuç çok merak ettimm bende yarın 12de kan vercem öglen 1 de çıkcak sonucu Genişletmek için tıkla... Şuan kanda birşey yok erken olabilir dedi rahmin kalınlaşmış 10 gün bekleyelim dedi vitamin yazdı
ebraarrr Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 896 383 18 20 Cuma 21:27 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyno4 #46 zeyno4 .!.: Eki Görüntüle 3595863 2 gündür ovulasyon testim bu sekilde çıkıyo o yüzden sabah gebelik testi yaptim yapınca direk resmini çektim inanamadım bi bakar mısın hamile miyimEki Görüntüle 3595864 Eki Görüntüle 3595865 Genişletmek için tıkla... Ben gebeyken ovulasyon yaptım aynı böyle çıktı t çizgisi c den daha koyuydu bence ihtimal yuksekk
zeyno4 .!.: Eki Görüntüle 3595863 2 gündür ovulasyon testim bu sekilde çıkıyo o yüzden sabah gebelik testi yaptim yapınca direk resmini çektim inanamadım bi bakar mısın hamile miyimEki Görüntüle 3595864 Eki Görüntüle 3595865 Genişletmek için tıkla... Ben gebeyken ovulasyon yaptım aynı böyle çıktı t çizgisi c den daha koyuydu bence ihtimal yuksekk
Z zeyno4 Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Eylül 2024 72 12 3 28 Cuma 22:40 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyno4 #47 ebraarrr .!.: Ben gebeyken ovulasyon yaptım aynı böyle çıktı t çizgisi c den daha koyuydu bence ihtimal yuksek Genişletmek için tıkla... V ebraarrr .!.: Ben gebeyken ovulasyon yaptım aynı böyle çıktı t çizgisi c den daha koyuydu bence ihtimal yuksekk Genişletmek için tıkla... Alla bilmiyom yarın gidip kan vericemm yaa
ebraarrr .!.: Ben gebeyken ovulasyon yaptım aynı böyle çıktı t çizgisi c den daha koyuydu bence ihtimal yuksek Genişletmek için tıkla... V ebraarrr .!.: Ben gebeyken ovulasyon yaptım aynı böyle çıktı t çizgisi c den daha koyuydu bence ihtimal yuksekk Genişletmek için tıkla... Alla bilmiyom yarın gidip kan vericemm yaa
Z zeyno4 Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Eylül 2024 72 12 3 28 Cuma 22:41 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyno4 #48 ebraarrr .!.: Ben gebeyken ovulasyon yaptım aynı böyle çıktı t çizgisi c den daha koyuydu bence ihtimal yuksekk Genişletmek için tıkla... Şuan 4 gunum var bugunki yaptığım ovulasyon testim boyle bak dur Eklentiler 1000092954.webp 14,6 KB · Görüntüleme: 4
ebraarrr .!.: Ben gebeyken ovulasyon yaptım aynı böyle çıktı t çizgisi c den daha koyuydu bence ihtimal yuksekk Genişletmek için tıkla... Şuan 4 gunum var bugunki yaptığım ovulasyon testim boyle bak dur
ebraarrr Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 896 383 18 20 Cuma 23:08 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyno4 #49 zeyno4 .!.: Şuan 4 gunum var bugunki yaptığım ovulasyon testim boyle bak dur Genişletmek için tıkla... Askm gebelik testi yapsana
zeyno4 .!.: Şuan 4 gunum var bugunki yaptığım ovulasyon testim boyle bak dur Genişletmek için tıkla... Askm gebelik testi yapsana