Henüz adetime 9 gun var bi bakabilir misiniz nolur ellerim titiryo

Amiiinnn inşaAllah diyeyim öncelikle sağlıkla büyütün ama ben doktorlara göre yorum yapıyorum. Yumurtlamadan 14 gün sonra regl oluyoruz. Bu bilimsel olarak böyle. Şimdi 9 gün kala demek yumurtlamadan 5 gün geçmiş demek ve çooookkk düşük ihtimal gebeliği tespit etmek. 5 günde döllenip rahme gelip tutunması hemen kanda idrarda çıkması imkansız değil ama düşük ihtimal. Varsa da çıkmaz yani. Sizin için konuşmayayım da, bazı arkadaşlar regl takvimine bakıyor telefondan. Orda öngörülen tarih yazıyor geçmiş regl tarihlerinin ortalaması alınıyor çünkü. Sonra diyor ki daha şu kadar gün var. Halbuki bu ay 2-3 gün öne ya da geriye gitmiş yumurtlama. Olabilir yani. Geç de olabilir bu. Neden olmasın. Fakat net yumurtlama tarihini bilen bir insan 14 gün ekleyerek adet tarihini tespit edip ondan sonra şu kadar gün var diyebilir. Çünkü vücut işleyişi olarak yumurta çatladıktan sonra progesteron yükseliyor yükseliyor yükseliyor,baktı gebelik yok sonra düşüşe geçiyor ve regl başlıyor. Bilimsel olarak bunlar 14 gün içersinde olıyor. Havadan yada stresten ilaçtan falan gecikir erken gelir dönem dönem,orası ayrı konu. Ama rahim duvarının incelip atılması 13-14 gün sonra oluyor genel olarak. Her bünye farklı. Yani ben kesin konuşmuyorum elbette kesin hüküm vermiyorum ama doktorlara ve okuduklarıma göre bu şekilde maalesef.
Kendimden örnek verecek olursam adete 9 gün kala çok test yapmışımdır buradan okuyup da,bebek çalışmaları sırasında. Ama sonu hep hüsran.
Bu arada ovülasyon testi konunuzu anlayamadım ama asıl yumurtlama günü silik çıkıyor test. Önce pik çıkıyor kopkoyu,ondan sonra silik çıktığında çatlamış oluyor.
(Ben aylarca ovülasyon testi yaptım ve çatlamadan hep 2 hafta sonra regl gördüm) bende böyle oldu diye herkeste olmaz tabi
Değişebilir
Belki haklısınız da

Benimki kopkoyu çıkmamıştı ertesi gün siliklesmeden yok olmuştu, işte o yüzden bana yumurtlama olmamış denmişti. Bu arada dediklerinizi anlıyorum ama o süreçte bana çok olumsuz yorum yapıldığı ve psikolojim alt üst olduğu için yapılan yorumlardan, buraya yazmak istedim. Belki de belli olmaz hamile değildir arkadaş bilemem. Her sey kader kısmet. Ancak ben adete 8 9 gün kala bile 3 gün öncesinden ovulasyon testim yeniden çift çizgiye başlamıştı. Yani yumurtlamadan ortalama 1 hafta sonra yeniden cikmaya basladi ikinci çizgi, adete 8 9 gün kala da 171 çıkmıştı değerim. Dediğiniz gibi de belki 5 6 günde döllenme olmustu. Ne günlerdi ya, Allah'ın hikmeti iste.

Belirtin varmıydı ya canımmm tebrik ederimm bu aradaa
Teşekkür ederim.. Belirtim yumurtlamadan 6.gün çok fazla hareketlilik oldu karnımda uykudan uyandım. Bir de dünden beri kasık ağrısı mide kazınması ve alt karın hareketliliği sürekli. Yerleşme lekesi de oldu dün bat yarın

Haklısın canım ama ışığa tutmayıncada aşırı silik gorunuyo ışığa tutunca net gorunuyo daha önce testlerde hic boyle gormedim ben 3 senedir bebek istiyorum eylül ayında kimyasal gebelik geçirdim o yüzden bu hevesimbide ben ilk iliskimin üstünden gün sayarak yaptım zaten hani nasip ya beklicem kan verdim zaten

Benimde oluyo ara sıra haraketlilik ve 3 gundur cok acıkıyorum acıkınca elim ayagım titriyo başım dönüyo

Ay kan sonucunu söyle bize inşaAllah seviniriz hep beraber

Benim de yumurtlamadan sonraki 11.gün öğrendim
Hemen ertesi gün yani yumurtlamanın 12.günü 80 küsür çıktı beta. Yani adetime 2 gün kala 80 ile öğrenmiştim. O günlerdeki heyecanımı özlüyorum. Şimdi yanımda 15 aylık Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. Hayırla sağlıkla pozitif haberi alsın herkes

Benimde adete 8 gün var bu testin biri gece biri sabah yapıldı

Unşallah olumludur sonuç ne oldu acaba aynı marka test banada 8 gün kala böyle cıkardıda
Ay hala bekliyorum ben kan vermeye gidicektim ama korktum ya yine yoksa diye bekliyorum ya yarın özele gidicen yada pazartesi saglık ocagına gidip kan vericem ovulasyon testim hala koyu cıkıyo dün gece rüyamda kadın doguma normal gittiğimi ama orda ultrasonda hamile oldugumu ögrendigimi gördüm senin testine bakayım

Bir gg dün. Sabah labo bu sabah ama 10 dakika içinde çıktı şimdi awox yaptım negatif tertemiz hatta

Eklentiler

• IMG_6887.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_6903.webp
    87,8 KB · Görüntüleme: 27

Eklentiler

• image.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 31
Bir gg dün. Sabah labo bu sabah ama 10 dakika içinde çıktı şimdi awox yaptım negatif tertemiz hatta
Kann ver canım ben bugun ovulasyon yaptım
Adetime 4 gün var beyaz akıntım var bi kac gundur yarın doktora muayneye gidicem kanda vericem

Eklentiler

• 1000092954.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…