Böyle değildi ki. Bu hamilelikte yardım etsin vs diye çağırdı, ilk üç ay düşük tehlikem vardı. O süreçte de babası başka şehre gitti. Kv de tek kalıyor diye daha sık gelmelere başladı.Sen bu kadar zamanda hamilelikten önce eşini hiç mi tanıyamadıb
O zaman Kv yi geri göndermeye çalışın ailen devreye girsin gerekirseBöyle değildi ki. Bu hamilelikte yardım etsin vs diye çağırdı, ilk üç ay düşük tehlikem vardı. O süreçte de babası başka şehre gitti. Kv de tek kalıyor diye daha sık gelmelere başladı.
Bu şekilde değildi asla öncesi yani. Kv aramadan gelemezdi, sık gelemezdi.
Kendi annemle konuştum, hatta inanamadı bunkadar değişimin olmasına eşimde. Beni pek desteklemiyor annem, sabret, düzelir, yuvanı tıkma vs diyor. Biraz uğraşırım ailemle Ama eninde sonunda kabul ederler. Yani biraz biraz adım atmaya bile başladım şimdiden.Boşan inan pişman olmazsın..küfür vs ne demek?artı kayınvalidenin sana bakması gerekmiyor mu? Hadi bakmasın da sen çalışıyormuşsun bir kap yemek yapamaz mı da senden bekliyor bir de laf ediyor? Kaç kurtar kendini.
Kv gece kalmıyor bizde ama saat 12ye kadar oturuyor. Eşime daha uzağa taşınmayı teklif ettim, kabul etmedi. O bunu kabul etmeyince ben bu boşanmayı düşünür oldum açıkcasıO zaman Kv yi geri göndermeye çalışın ailen devreye girsin gerekirse
Kendi annem de kv ile konuştu. Habersiz gelinip gidilmez, birinin düzenine sürekli karışmak iyi değil falan diye. Ama yok, kv anlamıyor, bir kere yüz buldu ya bu süreçte tutamıyorum yaniO zaman Kv yi geri göndermeye çalışın ailen devreye girsin gerekirse
Gelmesin bundan sonra her işimi ben kendim Yaparım deKv gece kalmıyor bizde ama saat 12ye kadar oturuyor. Eşime daha uzağa taşınmayı teklif ettim, kabul etmedi. O bunu kabul etmeyince ben bu boşanmayı düşünür oldum açıkcası
Valla bir daha gelirse açma kapıyı diyeceğim .Kendi annem de kv ile konuştu. Habersiz gelinip gidilmez, birinin düzenine sürekli karışmak iyi değil falan diye. Ama yok, kv anlamıyor, bir kere yüz buldu ya bu süreçte tutamıyorum yani
Babası memlekete gitti orda yaşıyor, ablası başka şehre atandı gitti, tek kaldı diye üzülüyor galiba. Kv sürekli de cicdan yaptırıyor zaten. Ama diyorum bak benim annem ya da babaam her gün habersiz gelse, ne banyo yapabilsen ne dinlenebilsen rahatsız olmaz mısın diye; cevap yok. Bide bana surat yapıyorBosan boşanma diyemem..
Sen yaşıyorsun doğru kararı verirsin inşallah..
Eşin neden böyle davraniyormus hiç konusmadiniz mi
Geçen hafta onu yaptım :)) çaldı kapı açmadım, aradı açmadım. Sonra eşim aradı ona da açmadım. Tahmin ettim kv onu aradı diye. Yarım saat sonra eşime döndüm banyodaydım diye. Anneme anahtar mı versek dedi :))) Gel de cinnet geçirmeValla bir daha gelirse açma kapıyı diyeceğim .
Bana etmiyor ama küfürlü konuşmalrı çok arttı. Ben öyle tanımadım, ailemde de küfür duymadım ondan mıdır bilmem bana çok abes geliyor. Teyzesinin emeği çokmuş kendinde, amcasının çokmuş vs vs. Ama o gezen, ailelerden uzak yaşayan çiftten eser kalmadı.Kufur varmis zaten isin icinde.
Hadi kv esinin annesi iyi kotu katlandin diyelim akrabalar ne demek?
Hamile hamile onlara hizmet ettiren bi adamin yaninda durma hic git.
Allah sağlıklı ömürler versin ama bebek olmasaydı asla düşünmezdim zaten :)Ah o bebek olmayaydı daha iyiydi hiç çekişmez boşan her türlü başının çaresine bakarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?