henuz evliyken baskasiyla cikmak

Nazli gelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
1.461
1.045
158
35
beni bilenler bilir kizlar ben 7 aydir esimden ayri yasiyorum ama hala mahkeme cikmadi bosanmadik yani henuz cekismeli olucak dava ama benim karsima cok iyi birisi cikti facebookta tanistik ama yakin yasiyoruz 15 dakika falan arabayla aramiz ve basimdan gecenleri anlattim ona oda kabul etti o da daha once evlenmemis ama kiz arkadasiyla beraber yasamis bana cok iyi davraniyor en azindan deger veriyor ve benimle bulusmak istiyor eski esimse facebookta turlu turlu kizlara yaziyor guzelsin tatlisin falan filan ama ben sadece bu cocukla konusuyorum sizce ne yapmaliyim gorusmelimiyim onunla yoksa bosandiktan sonra mi gorusmeliyim akil verin bana ne olur

Ne olursa olsun sen hala evlisin birak hersey bitsin öle gorus bence eski kocan veya onlardan biri duyarsa senin adini karalamak icin kullanabilirler sabirli ol biraz zaten simdi gorusdugun seni okadar seviyorsa bekler beklemeninde mantikli oldugunu anlamali.

Ayrildiysaniz ve is sadece resmiyete dokmeye geldiyse, ve aradan da dediginiz gibi 7 ay gectiyse, bence bir sorun yok. Tabi karsinizdaki durumu kabul ettigi surece. Yine de adamin niyetini iyi anlayin. Evlisiniz eliniz kolunuz bagli, bu yuzden beklentisiz olursunuz diye sizi kullanmaya kalkmasin

ayrı yaşıyor olmanız hala evli oldugunuz gerçegini değiştirmez boşanmayı bekleyin eşiniz yapıyor diye sizde yapmak zorunda degilsiniz böyle şeyler içinde acele etmeyin bir boşanın kafanızı dinleyin yagmurdn kaçarken doluya tutulmayın sonra

Bravo size böyle kendinizi suçlu duruma düşürün..
Ya peki bunu size kasti yapıldığını düşünün.Mahkemeye sırf suçlu düşürmek için sizi nafaka istememeniz için yahut velayetler için..Nasıl güveniyorsunuz hemen.
Boşanın bekleyin biraz hala resmi olarak evlisin..

evet bende oyle dusunuyorum onun yaptiklari hic olurda ben bi kahve ictim diye adimi cikarir o kopek benim bosandiktan sonra gorusurum kismet olursa

boşandıktan sonra görüşmeniz daha dogru olur
ama bu kadar aceleci davranmayın

gorus canm ama kesinlikle gizli tut tazminat hakki dogabilir foto felan sunarsa gizli kapakli hallet sen

bu ne acale ya daha diğerinin sıkıntısını üstünüzden atamamışsınız
eğer bide çocuklarınız varsa yapmayın gözünüzü seveyim yazık

Esinle de netten tanismistin dertli gelin? Yoğurdu üfleyerek yemen gerekirken nasil tekrar böyle bir hataya düşmeye calisirsin? Ayrica bu ne acele? Sen evlisin hala degil mi?
yanlışa yanlışla gidiyorsun. Inşallah tekrar ayni acilari yasamazsin ama bu gidişle de zor görünüyor. ..

İnternetten tanistiginiz birine hemen nasil güvendiniz. Yapmayin böyle seyler.
Bosanin, kafanizi toparlayin, biraz kendi kendinize kalin, sonra yine tanisirsiniz birileriyle. Acele etmeyin bu kadar.

Görüşmek için acele etmeyin. Resmi olarak hala evlisiniz. Sonra face.ten tanışmışsınız. Boşanma sürecindesiniz belki bu sancılı sürecin etkisi ve boşluğu sizi ona yakınlaştırdı. Belki uygun kişi değil. Dertleşmek ilgilenilmek beğenilmek iyi geldi belkide size. Bence yeni bir ilişki için acele etmeyin.

Ayrica sakin bu adam senin kocan olmasin? Mesajlari sana karşı kullanabilir, beni aldattı evliyken yapti diyebilir. Ahh ahh azıcık bile mi dusunemiyorsunuz ya???

haklisiniz kizlar bosluktayim ve onun yerini doldurdu belkide bu cocuk iki lafiyla gercekten haklisiniz kafam okadar karisik ki yanlisi bi yanlisla duzeltmeye calisiyorum ben evet once bosanicam sonra bakicam onume belkide eski esimin vurgun duymaz yapisi hirslandirdi beni bu kadar o cikarsa ciksin yazarsa yazsin kizlara ne yapiyim yani yanlisi bi yanlsila duzeltmeye calismak daha buyuk acilar yasatir bana tamam gorusmuyorum kimseyle saolun akil verdiginiz icin bana

Ben de bunu düşündüm. Esiniz yaptırıyor olmasın ? Olsa da olmasa da, su asamada yeni tanıdığınız birine fazla güvenmeyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…