henuz evliyken baskasiyla cikmak

Off evet ya boşanma aşamasında kafası karışık duygusal kadın!! Bazı iğrenç erkekler için süper durum

Bir de şöyle düşün, ya bu görüştüğün kişi eşinin bir oyunuysa? Mahkemenin gidişatını değiştirmek için sana kurulan bir kumpassa?

Onu geçtim, varsayalım bu adamın eşinizle bir alakası yok. Adam bulmuş kalbi kırık şefkate muhtaç birini. Belli ki evlilik dışı ilişkilere de kapalı bir tip değil. Ya sizi kandıracaksa? Daha görüşmediğiniz ve tanımadığınız birinin size değer verip vermediğini nasıl anlayacaksınız ki? İnsanlar bu cümleyi yıllardır aynı yastığa baş koyduklrı eşleri için bile kolay kolay sarfedemezken hem de... Biz kadınları kandırmak o kadar kolay ki. İhtiyacımız olan iki tatlı söz ve bu laftır ağızdan kolay çıkar. Kalpten geçenle ağızdan çıkan aynı mı onu anlamak zor işte. Adam size benim için kıymetlisin dediği için kıymetli olunmuyor maalesef. Öyle olsa eşinizle şu an boşanıyor olmazdınız..

Hadi bir de iyi yönünden bakalım. Gerçekten bu adam sizi seviyor. O durumda birincisi size mahkemeniz bitene kadar hem toparlanmanız hem de durumunuzu zorlaştırmamak için zaman verir. Sizi bekler. Yok ısrarla biz görüşelim derse o zaman kocaman soru işaretiniz olsun. Sırf mutluluğu hakettiğinizi düşündüğünüz için (ki sonuna kadar hakediyorsunuz) kendinizi alelacele başka bir karmaşık duruma atmayın.

Karşınıza ne iyi ne güzel ne güvenilir insanlar çıkar. İnternetten tanıştığınız (ya da aslında tanışmadığınız) biri için hayatınızı bu kadar zor sokmayın..

Hoooh bir nefes alın yahu. Kocanıza köpek diyecek kadar kötü bir evlilik geçirmişsiniz, boşanmadan başkasıyla çıkayım mı diyorsunuz. Bence boşandıktan sonra da çıkmayın. Evli barklı kadına yazan kabul diyen adam dediğiniz kadar güvenilir değildir.

coookkk haklisiniz kizlar evet bana YAKISMAZ konusurum ama gorusmem

Bence konuşmayın da. Hatta "evliligim bitse de ben resmi olarak evli bir bayanın seninle konuşmam görüşmem doğru olmaz" deyin. Olur da bu konu mahkemede karşınıza çıkarsa siz de bu konuşmayı sunarsiniz karşılığında. Eğer bu işin arkasinda esiniz yoksa da görüştüğünz kişinin niyetini görürsünüz. Bakalım tepkisi ne olacak ve boşanana kadar bekleyecek mi sizi

Bir şey olmaz görüş
Ben görüşmemiştim ama iyi biri denk gelmediğinden

Resmi olarak hala evlisiniz, bu ne acele biraz kendiniz ile başbaşa kalın, dinlenin..
Ayrıca facebookta tanıştığınız birine hemen güvenmek, sevgili olmak büyük cesaret doğrusu.

Resmi olarak hala evlisiniz, bu ne acele biraz kendiniz ile başbaşa kalın, dinlenin..
Ayrıca facebookta tanıştığınız birine hemen güvenmek, sevgili olmak büyük cesaret doğrusu.
yooo sevgili degiliz asla ben kendime yakistirmam bunu birincisi oylesine yazisiyoruz dertlestik falan canli goruselim mi dedi bende dusunucem dedim ve size yazdim fikrinizi almak icin cunku benim kafam karisik yeni bi hata yapmamamk icin ve simdi kendime geldim gorusmucem

Ne zaman görüşürsünüz bilmiyorum tatlım ama kendini kullandırma sakın. Her ilişki evlilikle sonuçlanacak diye bişey yok ama ilişkiye başlarken neyi niyet ettiği çok önemli.

Sonuçta ayrı yaşıyorsunuz ve boşanıcaksınız, doğrusu istediğinle görüşmen bana göre, resmiyete dökülmedi diye mutluluğunu ertelemen değil ama kimin ne amaçla yaklaştığını bilemeyebilirsin , sana nasıl yıkıcı tepkiler geleceğini bilemeyebilirsin malesef... Sırf sonradan üzülmemek ,milletin ağzına laf vermemek için bekle bence resmi olarak boşanmayı..

Mahkemeye bunu delil olarak verebilir hala evlisin çünki hatta ileri gidim hep başkaları ile de takılıyordu diyebilir derdini anlatamazsın

Kesinlikle boşandiktan sonra görüs esin öğrenir mahkemede iftira atar aldattı beni diye ne gerek var hem bu şekilde yaparsan o görüştüğün kişinin gözünde de yükselirsin oda zaten gegerçekten birseyler istiyorsa saygı gösterir ve bekler seni

Facebook münasebetiyle biriyle yazisiyorsun ve sana deger veriyor.. Canim bosanmak uzerebir kadin ve bekar bir adam anlasana derdi ne olabilir? Nasil guveniyorsun sok oldum.. Kesinliklw gorusme neden kkendini boyle bir duruma atiyorsun ki? Ya esin biriyle anlasip nafaka vermesin diye yaptiriyorsa?

daha boşanmamışın bile derdine noldu ablam yaa.
insan başındakinden bıkıyo hemen başkasını bulmuşsun sen
ayrıca hala evlisin sen ve şimdiye kadar burda yazanlardan hiç evlenmemiş erkek evlilik yaşamış kadının evlendiğini görmedim.
aileler karşı çıkıyo yani iyi düşün

boşandıktan sonra görüş canım sürecin hızlanması içinde uğraş kötü bir evlilik deneyimin oldu bundan sonra mutlu ol inşallah ama ince ele sık doku olur mu tekrar kötü bir birlikteliğe evet deme.

Sen sadece o cocukla konusuyosun da acaba o cocuk bi tek senle mi konusuyor?
Bence bosanmadan boyle islere girisme, esine koz vermis olursun. Bi yerde gorur fotografinizi falan ceker, mahkemede kullanir sen de aldatan kadin konumuna dusersin neme lazimm

gerçek hayatta tanımadığınız birine, web cam açmayın genel bir kural bu!!!
o görüntüler sonra nerelerden çıkacak bilemeyeceksiniz bile, hiç gereği yok.
(canlı görüşme derken, yüzyüze görüşme mi yoksa web cam mi emin olamadım diye yazdım)

Hicbir düzgün adam, esinden ayrilali 7 ay olmus, resmen bosanmamis bi kadina ciddi sekilde yada iyi niyetle bakmaz.
Kimse bunu istemez, hele de bekar hic evlenmemis bi erkek
Bence karsinuzdaki iyi birisi degil
Adamin ailesi ne diycek bu ise ? Oglum kiz bulmus ama evli

Adam muhtemelen size diycekki sen bosanana kadar seni aileme soyleyemem , siz bosanana kadar da belli bir surec gececek yani sizi oyalayacak, falan

Ayrica sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yiyodu ,sizin bu aceleniz neden ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…