- 23 Ağustos 2012
- 51.906
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.798
- 898
- Konu Sahibi Nazli gelin
-
Dikkatli olun bence Eşinizin size bir tuzağı olmasın bu belkide onun ayarladigi biri mahkemede bunu kullanarak beni aldattı diyebilir nafaka ve tazminat vermemek için. Benim bi tanıdığımın başına gelmişti. ..beni bilenler bilir kizlar ben 7 aydir esimden ayri yasiyorum ama hala mahkeme cikmadi bosanmadik yani henuz cekismeli olucak dava ama benim karsima cok iyi birisi cikti facebookta tanistik ama yakin yasiyoruz 15 dakika falan arabayla aramiz ve basimdan gecenleri anlattim ona oda kabul etti o da daha once evlenmemis ama kiz arkadasiyla beraber yasamis bana cok iyi davraniyor en azindan deger veriyor ve benimle bulusmak istiyor eski esimse facebookta turlu turlu kizlara yaziyor guzelsin tatlisin falan filan ama ben sadece bu cocukla konusuyorum sizce ne yapmaliyim gorusmelimiyim onunla yoksa bosandiktan sonra mi gorusmeliyim akil verin bana ne olur
tabıkı once boşanmalısın sonra konusmalısın kesınlıkle bosanmadan gorusme ayrıca erkekler bosanmıs kadınları senınle evlenıcem vaadlerıyle kandırıyıorlar kullanıp sonrada bırakıyorlar az mı okuduk burdabeni bilenler bilir kizlar ben 7 aydir esimden ayri yasiyorum ama hala mahkeme cikmadi bosanmadik yani henuz cekismeli olucak dava ama benim karsima cok iyi birisi cikti facebookta tanistik ama yakin yasiyoruz 15 dakika falan arabayla aramiz ve basimdan gecenleri anlattim ona oda kabul etti o da daha once evlenmemis ama kiz arkadasiyla beraber yasamis bana cok iyi davraniyor en azindan deger veriyor ve benimle bulusmak istiyor eski esimse facebookta turlu turlu kizlara yaziyor guzelsin tatlisin falan filan ama ben sadece bu cocukla konusuyorum sizce ne yapmaliyim gorusmelimiyim onunla yoksa bosandiktan sonra mi gorusmeliyim akil verin bana ne olur
yok gorusmuycem zaten esimin yaptirdigini zannetmiyorum ama ikinci yazdiginiz olabilir o yuzden once bosanicam sonra kafami dinliycem bi sure sonra kismetfacebook'tansa eşin bile işletiyor olabilir. beni aldattı deyip tazminat almak için yazışmalarınızı döküm aldı mı bittin.
he böyle değilse, yaralı olmanı kullanıp önce yaralarını sarıp sonra da öldürüp bırakabilir. (mecazi anlamda)
daha büyük boşluklara düşmemek adına temkinli olmanızı öneririm. üstelik internetten olduğu için de güvenmeyin.
yok gorusmuycem zaten esimin yaptirdigini zannetmiyorum ama ikinci yazdiginiz olabilir o yuzden once bosanicam sonra kafami dinliycem bi sure sonra kismet
haklisin kardeshem ona da tutunursan o da bırakırsa ikinci yıkım olur. en güzeli ayağa kendin kalkman :)
Ne bu acele Allah askina..beni bilenler bilir kizlar ben 7 aydir esimden ayri yasiyorum ama hala mahkeme cikmadi bosanmadik yani henuz cekismeli olucak dava ama benim karsima cok iyi birisi cikti facebookta tanistik ama yakin yasiyoruz 15 dakika falan arabayla aramiz ve basimdan gecenleri anlattim ona oda kabul etti o da daha once evlenmemis ama kiz arkadasiyla beraber yasamis bana cok iyi davraniyor en azindan deger veriyor ve benimle bulusmak istiyor eski esimse facebookta turlu turlu kizlara yaziyor guzelsin tatlisin falan filan ama ben sadece bu cocukla konusuyorum sizce ne yapmaliyim gorusmelimiyim onunla yoksa bosandiktan sonra mi gorusmeliyim akil verin bana ne olur
Sen her şeyi anlatmışsın. Ne amaçla buluşmak istediğini söylememe gerek var mı? Acele etme. Zor günlerin yüzünden boşluktasın. Bi de kimseye durumunu anlatma, faydalanmaya çalışırlar. Acılarına üzülmezler.beni bilenler bilir kizlar ben 7 aydir esimden ayri yasiyorum ama hala mahkeme cikmadi bosanmadik yani henuz cekismeli olucak dava ama benim karsima cok iyi birisi cikti facebookta tanistik ama yakin yasiyoruz 15 dakika falan arabayla aramiz ve basimdan gecenleri anlattim ona oda kabul etti o da daha once evlenmemis ama kiz arkadasiyla beraber yasamis bana cok iyi davraniyor en azindan deger veriyor ve benimle bulusmak istiyor eski esimse facebookta turlu turlu kizlara yaziyor guzelsin tatlisin falan filan ama ben sadece bu cocukla konusuyorum sizce ne yapmaliyim gorusmelimiyim onunla yoksa bosandiktan sonra mi gorusmeliyim akil verin bana ne olur
hem psikolojik olarak karmasik, zorlu ve dogru kararlar almanin mumkun olamayacagi bi donemdesin(atlattigini dusunmuyorum canim bi cok seyi), hem daha evlisin, soyadin bile degismedi, esinin nikahindasin, bosanma gerceklesmedi; YAKİSMAZ.. bu nacizane fikrim.. hem uygun degil, hem de uzulebilirsin Allah korusun..beni bilenler bilir kizlar ben 7 aydir esimden ayri yasiyorum ama hala mahkeme cikmadi bosanmadik yani henuz cekismeli olucak dava ama benim karsima cok iyi birisi cikti facebookta tanistik ama yakin yasiyoruz 15 dakika falan arabayla aramiz ve basimdan gecenleri anlattim ona oda kabul etti o da daha once evlenmemis ama kiz arkadasiyla beraber yasamis bana cok iyi davraniyor en azindan deger veriyor ve benimle bulusmak istiyor eski esimse facebookta turlu turlu kizlara yaziyor guzelsin tatlisin falan filan ama ben sadece bu cocukla konusuyorum sizce ne yapmaliyim gorusmelimiyim onunla yoksa bosandiktan sonra mi gorusmeliyim akil verin bana ne olur
Daha 7 ay olmuş bence çok erken, yaşadığın şeylere göre çok cesur davranıyorsun nerden biliyorsun adamın iyi olduğunu internetten konuşma ile adam mı tanınırbeni bilenler bilir kizlar ben 7 aydir esimden ayri yasiyorum ama hala mahkeme cikmadi bosanmadik yani henuz cekismeli olucak dava ama benim karsima cok iyi birisi cikti facebookta tanistik ama yakin yasiyoruz 15 dakika falan arabayla aramiz ve basimdan gecenleri anlattim ona oda kabul etti o da daha once evlenmemis ama kiz arkadasiyla beraber yasamis bana cok iyi davraniyor en azindan deger veriyor ve benimle bulusmak istiyor eski esimse facebookta turlu turlu kizlara yaziyor guzelsin tatlisin falan filan ama ben sadece bu cocukla konusuyorum sizce ne yapmaliyim gorusmelimiyim onunla yoksa bosandiktan sonra mi gorusmeliyim akil verin bana ne olur
Bende çoğu arkadaşla aynı fikirdeyim..Zaten yazmışlar hepsi haklılar..Eşiniz size oyun oynuyor olabilir..Öyle olmasa bile eşiniz veya tanıdık biri sizi dışarda o beyle görürse ve birde resminizi çekerse,eşiniz mahkemede beni aldattı diyebilir belgelerlede sunarsa nafaka almanız şöyle dursun size tazminat davası bile açabilir..O yüzden kesinlikle uzak durmalısınız..Ayrıca siz ne olursa olsun sonuçta evlisiniz.Size yakışmaz boşverin..Eşiniz kimle konuşursa konuşsun,o onun ayıbıdır..Sizde onun durumuna düşürmeyin kendinizi günaha girmeyin boşyere..beni bilenler bilir kizlar ben 7 aydir esimden ayri yasiyorum ama hala mahkeme cikmadi bosanmadik yani henuz cekismeli olucak dava ama benim karsima cok iyi birisi cikti facebookta tanistik ama yakin yasiyoruz 15 dakika falan arabayla aramiz ve basimdan gecenleri anlattim ona oda kabul etti o da daha once evlenmemis ama kiz arkadasiyla beraber yasamis bana cok iyi davraniyor en azindan deger veriyor ve benimle bulusmak istiyor eski esimse facebookta turlu turlu kizlara yaziyor guzelsin tatlisin falan filan ama ben sadece bu cocukla konusuyorum sizce ne yapmaliyim gorusmelimiyim onunla yoksa bosandiktan sonra mi gorusmeliyim akil verin bana ne olur
Bosandıktan sonra görüşün tabiki. Kağıt üzerinde de olsa evlisiniz ve çekişmeli bosanıyorsunuz. Karşı taraf size karşı kullanabilir bu yaptığınızı. Ayrica 7 ay çok kısa bir süre, keşke biraz ara verseydiniz ilişki durumunuza.beni bilenler bilir kizlar ben 7 aydir esimden ayri yasiyorum ama hala mahkeme cikmadi bosanmadik yani henuz cekismeli olucak dava ama benim karsima cok iyi birisi cikti facebookta tanistik ama yakin yasiyoruz 15 dakika falan arabayla aramiz ve basimdan gecenleri anlattim ona oda kabul etti o da daha once evlenmemis ama kiz arkadasiyla beraber yasamis bana cok iyi davraniyor en azindan deger veriyor ve benimle bulusmak istiyor eski esimse facebookta turlu turlu kizlara yaziyor guzelsin tatlisin falan filan ama ben sadece bu cocukla konusuyorum sizce ne yapmaliyim gorusmelimiyim onunla yoksa bosandiktan sonra mi gorusmeliyim akil verin bana ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?