henuz evliyken baskasiyla cikmak

Önce boşan aksi halde mahkemede bu mevzu önüne gelecektir. Ayrıca internetten tanıştığın birine nasıl güvenebiliyorsun, ne malum eşinin yaptırmadığı ve bunun bir tuzak olmadığı? Artık öyle şeyler görüyoruz ki her ihtimali düşünmek gerek.

Dikkatli olun bence Eşinizin size bir tuzağı olmasın bu belkide onun ayarladigi biri mahkemede bunu kullanarak beni aldattı diyebilir nafaka ve tazminat vermemek için. Benim bi tanıdığımın başına gelmişti. ..

tabıkı once boşanmalısın sonra konusmalısın kesınlıkle bosanmadan gorusme ayrıca erkekler bosanmıs kadınları senınle evlenıcem vaadlerıyle kandırıyıorlar kullanıp sonrada bırakıyorlar az mı okuduk burda

facebook'tansa eşin bile işletiyor olabilir. beni aldattı deyip tazminat almak için yazışmalarınızı döküm aldı mı bittin.

he böyle değilse, yaralı olmanı kullanıp önce yaralarını sarıp sonra da öldürüp bırakabilir. (mecazi anlamda)

daha büyük boşluklara düşmemek adına temkinli olmanızı öneririm. üstelik internetten olduğu için de güvenmeyin.

yok gorusmuycem zaten esimin yaptirdigini zannetmiyorum ama ikinci yazdiginiz olabilir o yuzden once bosanicam sonra kafami dinliycem bi sure sonra kismet

Boşanmadan görüşürseniz, mahkeme de sizi aldatmakla itham ederler. Sabredin, ne bu acele? Kocam dediğiniz adam neler yaptı size, daha 2 günlük adama iyi falan demişsiniz, ne biliyorsunuz iyi olduğunu.

Ne bu acele Allah askina..

Sen her şeyi anlatmışsın. Ne amaçla buluşmak istediğini söylememe gerek var mı? Acele etme. Zor günlerin yüzünden boşluktasın. Bi de kimseye durumunu anlatma, faydalanmaya çalışırlar. Acılarına üzülmezler.

Henüz Boşanmadan biriyle çıkarsanız evliyken çıkmış olursunuz ,çok günah . Yakalanırsanız süren davanızda durum aleyhinize olur. EskiÇalıştığım işyerinde boşanma davası süren bir bayan vardı Çok kötü insanlarla çok kötü ilişkiler yaşadı Ve sonunda eşiyle barıştı evine döndü

hem psikolojik olarak karmasik, zorlu ve dogru kararlar almanin mumkun olamayacagi bi donemdesin(atlattigini dusunmuyorum canim bi cok seyi), hem daha evlisin, soyadin bile degismedi, esinin nikahindasin, bosanma gerceklesmedi; YAKİSMAZ.. bu nacizane fikrim.. hem uygun degil, hem de uzulebilirsin Allah korusun..

Boşandıktan sonra görüş boşanmaz sürecinde bu tarz ılıskıler cok sorun çıkarır bırak esın ne yaparsa yapsın ama sen yapma. Konuş ama ben görüşmemen gerektıgını dusunuyorum, en azından su boşanma işi resmiyete dökülene kadar, onun dısında bır sadakat yükümlülüğün yok cunku artık bence

Daha 7 ay olmuş bence çok erken, yaşadığın şeylere göre çok cesur davranıyorsun nerden biliyorsun adamın iyi olduğunu internetten konuşma ile adam mı tanınır

Bende çoğu arkadaşla aynı fikirdeyim..Zaten yazmışlar hepsi haklılar..Eşiniz size oyun oynuyor olabilir..Öyle olmasa bile eşiniz veya tanıdık biri sizi dışarda o beyle görürse ve birde resminizi çekerse,eşiniz mahkemede beni aldattı diyebilir belgelerlede sunarsa nafaka almanız şöyle dursun size tazminat davası bile açabilir..O yüzden kesinlikle uzak durmalısınız..Ayrıca siz ne olursa olsun sonuçta evlisiniz.Size yakışmaz boşverin..Eşiniz kimle konuşursa konuşsun,o onun ayıbıdır..Sizde onun durumuna düşürmeyin kendinizi günaha girmeyin boşyere..

Bosandıktan sonra görüşün tabiki. Kağıt üzerinde de olsa evlisiniz ve çekişmeli bosanıyorsunuz. Karşı taraf size karşı kullanabilir bu yaptığınızı. Ayrica 7 ay çok kısa bir süre, keşke biraz ara verseydiniz ilişki durumunuza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…