• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Henüz ilişki başlamadan cinselliğin pazarlığı yapılır mı?

Hayatımda hoşlandığım biri var. o hislerinin benden daha fazla oldugunu söyluyor. Her dakıka görmek konuşmak istedigini söyluyor bunu bellide edıyor. Hislerine inanıyorum. ancak henüz sevgililiğe adım atmadık. ama o daha şimdiden benimle cinsellik adına neler yaparsın. en fazla ne yaparsın gibi sorular sormaya basladı. herseyı benımle yapmak ıstedıgını (tabıkı cok ileri gitmeden) ama eger ben yapmazsam baska kadınlara gidecegini bunu yapmak zorunda oldugnu söyluyor..
Her erkek sevdigi kadından bu tarz seyler ıstıyormu sizce
deneyımlı üyelerin yardımlarını bekliyorum şimdiden tesekkurler..

kendini daha simdiden belli etmiş senden beklentisi belli olabildigince uzak dur derim canım bunlar sonradan konusulucak konular daha adı konulmamış bi ilişkinin başında bunların konusulması hiç hoş degil :34:

Son düzenleme:
açık açık söylemiş cocuk oyalamamıs bellı bı zaman sevgılı olup sonra ben böyle ıstıyorum yapmazsan böyle olur dememiş.dürüst olmus.daha baslamadan söylemiş ama nıyetıde cınsellık gibi geldi.yanı sevgılı olsanız sizinle ıstıycek sınırlarınızı ölcmeye calısıcak belkıde .bence uzak dur.sonra ben sana en bastan söylemıstım sonucu böyle olur dıye sen bıle bıle sevgılı oldun dıye üzebilir seni.

açık açık söylemiş cocuk oyalamamıs bellı bı zaman sevgılı olup sonra ben böyle ıstıyorum yapmazsan böyle olur dememiş.dürüst olmus.daha baslamadan söylemiş ama nıyetıde cınsellık gibi geldi.yanı sevgılı olsanız sizinle ıstıycek sınırlarınızı ölcmeye calısıcak belkıde .bence uzak dur.sonra ben sana en bastan söylemıstım sonucu böyle olur dıye sen bıle bıle sevgılı oldun dıye üzebilir seni.

peki şu an bu konuştuklarımızı ona okutmak mantıklı bi davranış mı sizce aklı basına gelır mı benı yargılarmı yoksa??

yanlıs anlama canım ama bakıre mısın degıl mısın derdı onu anlamak..ona gore şey yapcak ıste anla..yanı ne kadar ılerı gıdersın ya da bunu ogrenmek ıstıyor.....yahu bastan bunun pazarlıgı mı yapılır...

bence sen uzak dur canım bundan yanı boyle bır ınsana nasıl guvenebılırsın kı...

senın kız kardesın ya da ablanın boyle bır durumu olsa ya da en yakın arkadasının onları nasıl yonlendırırdın merak ettım ...

hıc hoslanmadımm..

peki şu an bu konuştuklarımızı ona okutmak mantıklı bi davranış mı sizce aklı basına gelır mı benı yargılarmı yoksa??

bu yazıları ona okutma sonra sen kendın karar veremıyomusun bu özel konuyu neden tanımadıklarına anlatıyosun gibi bir ton laf söyler.bu konu kızlar arasında kalsın o bilmesin :)

yani tüm sucu da ona atmak yanlış olabılır aslında. ben bıraz cekıngenım yaklaşmamamdan korkuyor sanırım. herkes sevgılısıne dokunmak öpmek ıster oda bunlardan fazlasını ıstemeyecektir belki

Çok basit düşünüyorsun.Seni sadece bir obje olarak gördüğünü düşünüyorum

Daha ilişkiye başlamadan pazarlığını yapanıda ilk defa görüyorum :) Her erkek tabiki isterde bu biraz amacını mı belli etmiş ne ?

Hayatımda hoşlandığım biri var. o hislerinin benden daha fazla oldugunu söyluyor. Her dakıka görmek konuşmak istedigini söyluyor bunu bellide edıyor. Hislerine inanıyorum. ancak henüz sevgililiğe adım atmadık. ama o daha şimdiden benimle cinsellik adına neler yaparsın. en fazla ne yaparsın gibi sorular sormaya basladı. herseyı benımle yapmak ıstedıgını (tabıkı cok ileri gitmeden) ama eger ben yapmazsam baska kadınlara gidecegini bunu yapmak zorunda oldugnu söyluyor..

sana resmen ya benimle ol ya beni uğraştırma başkasını bulayım demiş cinsellik her önüne gelenle yaşanılacak bişi değil her erkek böyle şeyler istemez cnm aklını başına al ona göre davran hayatındaki kişiye bazı şeyleri yitirdin mi geri gelmeyecek bunu unutma ileriye gitmeden bişiler yaşasanız bile (ki ileriye gideceğini düşünüyorum sabırsız biri anladığım kadarıyla) sen yıpranacaksın hem fiziksel hem ruhsal olarak

Her ilişkide böyle şeyler olmuyor canım.
Sevgili olmadan cinsellik konuşmakta neymiş?
Bu demek oluyor ki sen bana nelerini verebilirsin ona göre seninle çıkalım bana boşuna vakit kaybettirme.
Yoksa kendime verebilecek başka bir kız bulayim.
Madem herşeyi seninle yapmak istiyor. Önce seninle flört olmayı, seni kendine aşık etmeyi denesin.
Madem bu kadar çok seviyor ve istiyor sonunda da seninle evlenip herşeyi seninle yaşasın. Buna kimsenin bir itirazı olacağını sanmıyorum. Aşkın en doğal en saf hali bu davranış.
Lütfen şu erkeklere bu kadar prim vermeyelim. Bunlar nasıl teklifler nasıl konuşma tarzlarıdır?

Bırak güzel kardeşim istediği kadına buyursun gitsin.
Seni sevse gitmez zaten. Kendini kullandırma lütfen.
Yoksa başka kadınlara gideceğim de neymiş. Kendini bulunmaz hint kumaşımı zannediyor.
Sakın bu laf cambazının blöflerine düşme. Hiçbir erkek sevdiği kadına böyle tekliflerde bulunmaz.
Aksine içinde onu kaybetme korkusu olur onu kırmamak için ne yapacağını şaşırır.

ama çüş artık , azcık ar lazımmış ona . Ahlak sınırları bu kadar aşılmamalı . bence yol ver .

inanırsan bi şeyler yaşarsında bunlar böle kontrat görüşmesi konuşulur mu ya ? bi erkek bunları benle konuşmaya cesaret edemez , etmemeli . Fizyolojik olarak gerçekten müsait değiller , ve bu onlar için ihtiyaç ama başka kadınlar filan benle ne yaparsınlar filan noluyoruz yani ???

kurtul kurtul kurtul

yoooo yoooooooooo yooooooooooo seven adam böle taleplerde bulunmuyorrrrrrrrrr

konuyu okuyunca şaka yapıyosun falan sandım. çocuk sana bunları söyledikten sonra hemen yol vermen gerekirdi sen gelmiş bide iyi niyetlidir belki diye soruyosun. bunun iyi niyeti olabilir mi sence ? çocuk seni ölçüyo aklınca, uğraştırırım diyosan başka kapıya gitcem demiş kibarca. benimde hoşlandığım birileri oluyo ama bana gelip bunları söylese tek hissedeceğim şey mide bulantısı olur. yapma yani aklını başına al biraz.

Gamzecim ben ttamda senin dedigin gibi biriyle birbucuk sene ciktim. Ona asik oldugumu anladi yemeklere gittik ama surekli arkadasiz biz diodu. Hatta ilk yemekte benim iliskilerim hep 3-4 ay sürdü dedi. Bahane uretti surekli. Nasıl oldu bilmiyorum ama 4.ayda beni opmek istedi. Izin vermedim ama ben sevgilimi opmezsem sevgilim olamazki dedi kandim. Sonrasinda bana asiri ilgili davrandi ama ben istediklerini yaptigim icin. Calistigim ile gelirdi otelde ayri odalarda kalirdik ama opme fasli mutlaka olurdu. Bi sekilde ayrildik coooook agladim affet dedim ama affetmedi be canim. Ben erkegim gururumu kirdin dedi ve su an evli... cikar sonucu sen kendin

Merhaba Gamze;

Karşındaki insan sana aslında olmazsa olmazını sunmuş, aslında dürüst bir şekilde bunu sorması bir bakıma iyi ama önceden özellikle kadınlar için hassas olan böyle bir konuda anlaşma yapılması yada pazarlığa oturulması rahatsızlık yaratmıyor değil. Başta idare ederim denilse de zamanla huzursuzluk yaratacaktır mutlaka. Ben derim ki seni huzursuz edecek hiç bir şey yapma. Çünkü başta önemsemediğimiz, küçük gördüğümüz bu ayrıntılar zamanla kar topu etkisi yaratıyor ve tüm hayatımızı kaplıyor.

Huzur önemli azizim.

Bol şans. :16:

Benimle şunu bunu yapmazsan başka kadınlara giderim diyen saftiriklerden korkacaksın. :31:
Çünkü böyle tipler, erkek her şeyi yapar ama kadın yapamaz diye düşünen yobaz, sapık niyetli mahluklardır.
Kendi hatası olsa kesinlikle görmezden gelip karşı tarafı suçlayacak nitelikte biridir.

Kabul edilebilecek bir zihniyet yapısı değil bu.
Zavallı bir genç beyin işte. :31::31:

Acilen uzaklaşmak lazım bu hastalıklı tiplerden.

Son düzenleme:
Ya sen çok safsın ya da o çok yüzsüz...
Daha sevgili bile değilken niyetini bu kadar belli etmesi bence seni saf görmesinden kaynaklanıyor diye düşünüyorum...
yuh ki yuhhh artık yaaa...

Bu konuşulacak bişey değil ki ilişki başladığından sonra kendiliğinden gelişen şeyler bunlar bunun pazarlığı yapılmaz ayrıca başka kadınlara giderim ne kadar iğrenç bir cümle bir erkek bir kadını gerçekten seviyorsa başka bir kadına dokunamaz sana bunu söylediğinde sen ne yaptın ? Bence tavrını direkt belli etmeliydin. Bunu kabul edebilir misin ? Çok ağır bişey ben asla kabullenemem daha şimdiden bu tarz şeyler söyleyen bir adam seni çok üzer bence yol yakınken kaç kurtar kendini...

Back
X