• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Henüz yeni boşandığım eş ve çocuklar üzerinden problem çıkarması:((

Damla_1234

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
306
526
33
Merhaba kk üyeleri,benim sanırım görüşe ihtiyacım var.daha önceden açtığım konulardan bileniniz varsa ve özet geçersem 10 yıllık evliliğim bitti eşim 3 senedir aldatıyor son 1 yılında bilmeme rağmen aldatıyor.aşalama hakaret özgüvenimi yitirmem için elinden geleni yaptı.hayatındaki kadını tuttu benim kadınlığımı anneliğimi her yönümden eleştirdi.beni verem etmeye çalıştı sevgilimi hamilebıraktım sen kimsin sen onun eline su dökemezsin falan.2 çocuk var küçük.onların yanında darptan tutunda psikolojik hertürlü şiddet çocukların yanında çekinmezdi.çok şey varda özet geçtim.boşandık bitti resmiyettede henüz yeni.benim huzurlu mutlu olmamı hiç istemezdi.hergün bi posta beni mutlaka paylardı.şimdi o kadar huzurlu mutluyumki benden ses çıkmadıkça o huzursuzlanmaya başladı.benim ayalarımın üstünde duracağımı tahmin etmedi.bu kadar kararlı olacağımı tahmin etmedi dik duruşum onu çok hayıflandırdı.bana brn kiramı ödedim durdum diycek kadar aşaladı yıkadım pakladım doyurdum ama ben ev sahibi oda kiracı olmuş ne kadar alçakça düşünebiliyormusunuz.şimdi ben huzurluyum beni bi yerden vurcakta çocukları devletin verdiği günlerde görmesine asla bişey demiyorum gelip görüyor ama telefon olayını çözemiyoruz.lütfen yardımcı olup fikir verirmisiniz benmi yanlışım.biz bu ayrılıktan sonra telefon olayında ben görüntülü konuşulmasını istemedim nedenide şu benim berde olduğumu adım adım izlemek görmek için kullanıcak bide bende çocuklarla aynı evde yaşıyorum ve görünmekten olsun kim var kim yok bilinmesinden rahatsız olurum.gittiğim heryeri neden bilsinki.konuşmayada kendisi saat konusundada hanzo olduğu için gece 1 miş 23 müş bakmaz arar.saatli saatsiz kabul etmedim ve günde 1 kez konuşmasına izin verdim konuyu kapattık.şimdide aradan zaman geçtihuzurum batıyo kendisine ve yeni kararlar alıyo ve beni tehtit ediyo bazı durumlar var ortak devam eden işle ilgili başka yerlerden beni vurmakla tehtitediyo.benimle çocuğumun görüşme saatlerini kusıtlayamazsın kısıtlarsan bende bunu yaparım diyo.sizce ne yapmalıyım? Bıktım benle uğraşmasından.çocuğun telefon kullanmasını özel telefon hat alarak onun üzerinden arayabilceğini söylüyor.7 yaşındaki bir çocuğun telefon kullanmasını sağlıklıbulmadığım gibi saatlisaatsiz görüntülü arama yapmak istiyorbende istemiyorum:(( beni huzursuz edip hakaretlerine maruz kalmaktan bıktım bağırarak herşeyi yaptırabilceğini düşünüyor

Geçmiş olsun, iyi ki ayrılmışsınız böyle iğrenç birinden, narsistlik var sanırım, kendinize dikkat edin.
Yarın öbür gün hayatınıza birini almayı düşünürseniz bu damızlık daha çok bela olur gibi geliyor.
Devletin verdiği haklar çerçevesinde görsün, madem çok çocuklarını düşünüyordu neden yuvanıza ihanet etmiş? Onları perişan etmiş? Amaç çocuk değil kesinlikle onları kullanıp sizi rahatsız ediyor aşağılık.
Karakola gidip şikayet edemez misiniz? Şehrinizi değiştiremez misiniz?

Çocuğunuzun velayeti sizde olduğu için öyle yedi yaşında çocuğa telefon verip görüntülü arayamaz, ayrıca sizde görüntülü konuştırmak zorunda değilsiniz. Bence günde bir defada anlaştıysanız onada saat şartı koyun öyle kafasına göre istediği saat sizi rahatsız edemez. Eğer sizi tehdit ediyorsa mutlaka şikayetçi olun. Zira şimdi böyle yapan adam ilerde velayet için dava açıp sizi ordan vurmaya kalkar elinizde kozunuz olsun. Mesajları da kesinlikle silmeyin.

Geçmiş olsun, iyi ki ayrılmışsınız böyle iğrenç birinden, narsistlik var sanırım, kendinize dikkat edin.
Yarın öbür gün hayatınıza birini almayı düşünürseniz bu damızlık daha çok bela olur gibi geliyor.
Devletin verdiği haklar çerçevesinde görsün, madem çok çocuklarını düşünüyordu neden yuvanıza ihanet etmiş? Onları perişan etmiş? Amaç çocuk değil kesinlikle onları kullanıp sizi rahatsız ediyor aşağılık.
Karakola gidip şikayet edemez misiniz? Şehrinizi değiştiremez misiniz?
Malesef öyle bir imkanım yok ailem şuanda destek oluyorlar, karakola şikayet etmeyide düşündüm ama hep bana şunu diyor çocuklardan soğutuyorsun beni görüştürmüyosun.o hesapsızca aramak istiyomuş.arama sınırı olmuycakmış.istediği zaman aramak görüntülü görüntüsüz istediği kadar.bende bunu istemiyorum istememek doğal hakkım değilmi yani boşanma dilekçesinde iki haftada bir ctesi pazar kalmalı devlet vermiş zaten.telefonda benim insiyatifimde olmama rağmen kötüye kullanmıyorum ama ben onun sesini duymak zorunda değiliö çocuklar hopörlerden konuşuyor ordan bana laf sokuyor.çocuklara ne yediniz diyor aaaaa bunumu yediniz diyor beni eleştirme peşinde sürekli laf sokuyor.bende fazla aramasına izin vermiyorum onun amacı hem beni aşalamak hemde takip etmek napıyo nediyo nerdeler kim var çocuklardan rapor almanın peşinde.nefret ediyorum atsan atılmıyo :((((

Kendisi evlenmedimi o çok övdüğü kadınla. Eğer hala birlikteyse kadın nasıl izin veriyor sizi baskılamasına.
Onun yanında yaptığını düşünmüyorum işteyken öüsaitken arıyor onun yanında biz çok kötüyüz sevgilisinin yanında bi hakaretler sen kimsin ben........... onu seviyorum falan haykırıyor çocuklar yok o zaman.o olmadığında çocukları değerleniyor

Malesef öyle bir imkanım yok ailem şuanda destek oluyorlar, karakola şikayet etmeyide düşündüm ama hep bana şunu diyor çocuklardan soğutuyorsun beni görüştürmüyosun.o hesapsızca aramak istiyomuş.arama sınırı olmuycakmış.istediği zaman aramak görüntülü görüntüsüz istediği kadar.bende bunu istemiyorum istememek doğal hakkım değilmi yani boşanma dilekçesinde iki haftada bir ctesi pazar kalmalı devlet vermiş zaten.telefonda benim insiyatifimde olmama rağmen kötüye kullanmıyorum ama ben onun sesini duymak zorunda değiliö çocuklar hopörlerden konuşuyor ordan bana laf sokuyor.çocuklara ne yediniz diyor aaaaa bunumu yediniz diyor beni eleştirme peşinde sürekli laf sokuyor.bende fazla aramasına izin vermiyorum onun amacı hem beni aşalamak hemde takip etmek napıyo nediyo nerdeler kim var çocuklardan rapor almanın peşinde.nefret ediyorum atsan atılmıyo :KK43:(((
Üzülme kuzum çünkü kanı bozuk. Kusura bakma çocuklarını çok sevdiğinide düşünmüyorum, çocuklarını seven adam ihanetin babasını yapıp onları perişan etmezdi, çocuğunu seven adam annesini kötülemez, bir ihtiyacın var mı der, bilir ki mutsuz anne mutlu çocuk yetiştiremez.
O biliyor biliyor da narsist kanı bozuk.
Yanındaki kadın demiyor mu bu ne böyle?
Kuzum ne yapacaksın sen boşandın attın derken arada çocuk olunca bir ömür muhatabın kalıyor, ki boşanmana rağmen atamamışsın bu coğrafyada böyle.
Sana psikolojik şiddet uygulamaya hakkı yok.
Ailen ne diyor? Ona söyle; Beni çocuklarıma kötülemeye devam edeceksen bana psikolojik şiddet uygulamaya devam edersen karakola şikayet edeceğim, mutsuz anne mutlu çocuk yetiştiremez de, şerefli ol düş yakamdan de.
Tavsiyede vermek istemiyorum pek, neler görüyoruz, kendine dikkat et

Yanındaki kadın kadınmıki benimle yarışa girdi arsız bekarlara kıran girmiş gibi evli çocuklu olduğunu bile bile yalvardım evlatlarım var dedim bırak dedim ah günah alma dedim dinlemedi.oda biliyo bilmezmi eş kişisinin ne kadar şerefsiz olduğunu kaç kere kandırdı onuda yalan söyledi bekar kalırım diye korkuyo heralde yeryüzünde bi onu bulmuş onuda kaybetmek istemiyo bende şaşırıyorum bu kadar yalancı eksik bir adamı neden ister bi insan diye.neymiş evli adamı sevemezmiymiş eş kişisinin bana verdiği teselli.bi suçu yokmuş.bende korkuyorum benim huzurlu olmam deli ediyo.sürüncek biliyorum ama şartlarıda sürekli zorlayıp benimle muhatap olmak istiyo kabullenemiyo.brnim onu köpekler gibi sevdiğimi bırakamayacağımı derdi hep.ok egolu biri

Yanındaki kadın kadınmıki benimle yarışa girdi arsız bekarlara kıran girmiş gibi evli çocuklu olduğunu bile bile yalvardım evlatlarım var dedim bırak dedim ah günah alma dedim dinlemedi.oda biliyo bilmezmi eş kişisinin ne kadar şerefsiz olduğunu kaç kere kandırdı onuda yalan söyledi bekar kalırım diye korkuyo heralde yeryüzünde bi onu bulmuş onuda kaybetmek istemiyo bende şaşırıyorum bu kadar yalancı eksik bir adamı neden ister bi insan diye.neymiş evli adamı sevemezmiymiş eş kişisinin bana verdiği teselli.bi suçu yokmuş.bende korkuyorum benim huzurlu olmam deli ediyo.sürüncek biliyorum ama şartlarıda sürekli zorlayıp benimle muhatap olmak istiyo kabullenemiyo.brnim onu köpekler gibi sevdiğimi bırakamayacağımı derdi hep.ok egolu biri
Bırakmamakla iyi etmiş sende bu narsistten kurtulmuş olmuşsun, istersen YouTube’dan bak narsistlerle nasıl başa çıkılır yada psikologdan yardım al

Malesef öyle bir imkanım yok ailem şuanda destek oluyorlar, karakola şikayet etmeyide düşündüm ama hep bana şunu diyor çocuklardan soğutuyorsun beni görüştürmüyosun.o hesapsızca aramak istiyomuş.arama sınırı olmuycakmış.istediği zaman aramak görüntülü görüntüsüz istediği kadar.bende bunu istemiyorum istememek doğal hakkım değilmi yani boşanma dilekçesinde iki haftada bir ctesi pazar kalmalı devlet vermiş zaten.telefonda benim insiyatifimde olmama rağmen kötüye kullanmıyorum ama ben onun sesini duymak zorunda değiliö çocuklar hopörlerden konuşuyor ordan bana laf sokuyor.çocuklara ne yediniz diyor aaaaa bunumu yediniz diyor beni eleştirme peşinde sürekli laf sokuyor.bende fazla aramasına izin vermiyorum onun amacı hem beni aşalamak hemde takip etmek napıyo nediyo nerdeler kim var çocuklardan rapor almanın peşinde.nefret ediyorum atsan atılmıyo :KK43:(((
Direk avukat tutun onunla muhattap olsun

Bırakmamakla iyi etmiş sende bu narsistten kurtulmuş olmuşsun, istersen YouTube’dan bak narsistlerle nasıl başa çıkılır yada psikologdan yardım al
Narsidt kelimesine baktım şimdi netten aynı birebir tüm maddeler sanki eş kişisi için yazılmış.herşeyin en iyisini o bilir ben merkezci güzellik dış görünüş zeka akıl la kendini göstermeye çalışır küstahtır asla empati yapmaz karşısındakini kullanır asla düşünmez.birebir.benim iyi niyetinle 10 sene geçmiş mahvoldum yoksa kimse dayanmaz bu adama

Direk avukat tutun onunla muhattap olsun
Avukatım var bitti davada ama bu telefon konusunda görüşme yapcam böyle bir hakkı varmı diye.görüştürüyorum telefonda ama daha fazlasını istiyo kimse onu kısıtlayamazmış nasıl bağırıyor asla dinlemiyor hep kendi konuşuyor çok saygısız inanılmaz:( adamın maske düşünce gerçek yüzü çıktı hiç görmediğim bir yüz

Allah yardımcın olsun. Olan çocuklara oluyor işte kullanılacak birşeymiş gibi üstlerinden yürüyor. Bir nebze düşünse bu kadar iğrençleşmezdi. Şu evli erkeklerle sevgili olabilenleri allaha havale ediyorum insanlar nasıl geniş mideli. Eşinse benim eşimle aynı şuan boşanma aşamasındayım. Ayaklarının üzerinde durduğun için yediremiyor evdeki demirbaş eşyaymışız gibi hep orda olalım istedikleri gibi vurup kırsınlar istiyorlar ama yok görüntülü konuşmaya izin verme yeterince rahatsız insan bol bol hakaret duyarsın çocuklarında psikolojisi etkilenir zaten ayrılık travması var. Haftasonu görülersin sadece

Narsidt kelimesine baktım şimdi netten aynı birebir tüm maddeler sanki eş kişisi için yazılmış.herşeyin en iyisini o bilir ben merkezci güzellik dış görünüş zeka akıl la kendini göstermeye çalışır küstahtır asla empati yapmaz karşısındakini kullanır asla düşünmez.birebir.benim iyi niyetinle 10 sene geçmiş mahvoldum yoksa kimse dayanmaz bu adama
Bunların hepsi bir model galiba yeni ürediler bunlar. Bizim başımıza dert oldular narsistler. Benim başımda da var bir adet

Nasıl pislik bi adammış öyle 10 yıl nasıl dayandın helal valla. Çocuğunu sevdiginide zannetmiyorum ama illa telefonla görüşecekse şu eski tip telefonlar var ya kamerasiz onlardan al 100 150tl ye bulabirsin heryerde onunla konuşsun görüntülü arayamaz böylece.sende muhattap olmamaya çalış bu pislikle.Allah sabır versin ve yardımcın olsun bacım ne diyim

Psikoloğa gidip yardım alamaz mısın? Ne yapacağını nasıl davranacağını onlar bilir, çünkü laftan anlamaz kanı bozuk sana zarar vermesin de, narsiste ne dersen de o değişmeyecek, sizi düşünmeyecek ve bulaşmaya devam edecek, çünkü kimseyi sevmezler. Sana nasıl davranacağını en iyi bu işin eğitimini almış kişiler söyler, bir danış devletin veya özel.
Sana zarar vermekle falan tehtid ediyorsa psikologla uğraşma direk şikayet et

Allah yardımcın olsun. Olan çocuklara oluyor işte kullanılacak birşeymiş gibi üstlerinden yürüyor. Bir nebze düşünse bu kadar iğrençleşmezdi. Şu evli erkeklerle sevgili olabilenleri allaha havale ediyorum insanlar nasıl geniş mideli. Eşinse benim eşimle aynı şuan boşanma aşamasındayım. Ayaklarının üzerinde durduğun için yediremiyor evdeki demirbaş eşyaymışız gibi hep orda olalım istedikleri gibi vurup kırsınlar istiyorlar ama yok görüntülü konuşmaya izin verme yeterince rahatsız insan bol bol hakaret duyarsın çocuklarında psikolojisi etkilenir zaten ayrılık travması var. Haftasonu görülersin sadece
Nasıl pislik bi adammış öyle 10 yıl nasıl dayandın helal valla. Çocuğunu sevdiginide zannetmiyorum ama illa telefonla görüşecekse şu eski tip telefonlar var ya kamerasiz onlardan al 100 150tl ye bulabirsin heryerde onunla konuşsun görüntülü arayamaz böylece.sende muhattap olmamaya çalış bu pislikle.Allah sabır versin ve yardımcın olsun bacım ne

Bazen diyorumki ben mutlu olamıycakmıyım neden izin vermiyor zormu.ailemden çekindiğinden fazla yanaşamıyor yoksa asla beni bırakmaz kan kustururdu bana.şuanda bile böyle düşünün sahipsiz olsam bana neler yapar neler nefes aldırmaz.çok lanet birisi.inanrmısınz sevgilisiyle evlenmesini diliyorum kurtulmak için

Önce bir koca bir hoşt deyin o herife kendi işine baksın. Siz doğru düşünüyorsunuz hiç taviz vermeyin kendinizden eğer böyle yapmaya devam edersen şikayet ederim seni rahatsız ediyor diye deyin resmi adımlarla gidinki bilsin artık sizinde kendi hayatınız olduğunu . Siz onun mali değilsiniz hala sizin hayatınızda söz sahibi olacağını sanıyor hanzo

Back
X