- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.912
- 248
ben artık kızmıyorum insanlara hakta veriyorum gerçekten bizlerin yüzünden ilerde mutsuz çocuklar yaşıcak bu hayatı.. biz başaramadık evvliliği yürütmeyi ama emin olun çocuklar için en iyisi oldu şu anda alıştılar ve düzenli bir hayatları vvar... ama yuvaları olmucak hiç bir zaman(( ahh bayanlar benim yaralarımı deşmeyin... emin olun çok küçük yaşta çok yoğun duygularla annelik yaşadım ve inş tekrar anne olur ve çocuğumdan hiç ayrılmam çünkü çok zor
(
Kusura bakmayın ama siz yoğun annelik filan yaşamamışsınız, eğer öyle olsaydı şu anda çocuklarınız sizinle olurdu. O çocukların hiç yuvası olmayacak diye kendiniz söylemişsiniz daha iki çocuğa sahip çıkamıyorken tekrar anne olur ve çocuğumdan hiç ayrılmam diyebiliyorsunuz. Size gerçekten çok sinirlendim şu an. Yeniden anne olmayı düşüneceğinize var olan iki çocuğunuza annelik yapmayı deneyin lütfen. Eminim o iki çocuğunuz da sizden hiç ayrılmak istememiştir. Çocukları babaya verip yeni bir hayat kurmak en basiti. Ama anne olarak ben zor olanı seçerim her zaman. Çocuklarımla yeni bir hayat kurmaktır o da.