Şu anda konuşup kendini böyle yazarak savunan biri değilmi. Bu kafada bir kadın çalışamaz öylemi. Tabi çalışamaz. 2 çocuğu babaya bırakıp yeniden evlenip yeni kocanın parası ile geçinmek daha kolay bir seçim. Zaten annelik zor iş diyoruz ya bizde herkesin harcı değil. Bak nasıl da bilgili çok büyük kavgaları yokmuş . Olması da gerekmezmis ortam fazla gerilmeden ayrılmak daha dogruymus. Bunlar kendi ayağı üstünde durabilen kadın sözüdür. Ama konu sahibinin herşeyi sözde
ben konu sahibinin avukatlığını yapmıyorum.
sizin gibi okuduğum kadarıyla değerlendirip yorumluyorum.
sizin yorumlarınız da farklı bir bakış açısı. benimkiler de öyle.
sanırım her insan hata yapar fikrini siz annelere uygulamıyorsunuz.
ben uyguluyorum, bir anne de hata yapar, çok çok büyük hatalar da yapar.
ki burada hata mı ondan da emin değilim.
çünkü konu sahibi, çocukların çok iyi durumda olduklarını söylüyor.
ve ben kendimi düşünüyorum, hayal bile edemiyorum 17 yaşında kucağımda bir bebek.
ben bu anneye hata yapmayı çok görmüyorum.
bundan sonra da mutlu olmasını isterim. diğer iki çocuğun ise bu hikayedeki herkesten çok mutlu olmasını isterim.
peki onlar nasıl mutlu olacak? konu sahibi düzenlerini bozmayarak çocuklarının mutlu olacağını söylüyor, çocukları en iyi o tanıdığı için ben inanıyorum.
benim eşim mesela, benden iyi bakabilir çocuklara, ben de bırakmam asla, ama o şartlar altında değilim ki,
25 yaşında işsiz biri olsaydım, eğitimim olmasaydı, karşı taraf iyi bir baba olsaydı, maddi imkanları olsaydı, adam bana nafaka vermeseydi, ya bilemiyorum, gene bırakmazdım diyor bir yanım, eşimi düşünüp bırakırdım diyen yanım da var...