Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayserideki öz anne aklima geldi![]()
Peki çocukların bir süre sonra anne seni istiyoruz deyip seninle yaşamak isterlerse bu ihtimali de hesapladın mı.
Eş adayınla bunları da konuşmuşsunuz dur herhalde.
hemen cevaplıyrum,
- çocuklarım yaşayacğım şehire şu anda gelmicekler çünkü çocuklarımın pskolojisini etkilemek istemiyorum..ben şu an yaşadığım evi boşaltmıcam ve yine 15 günde bir çocuklarım geliceği zaman onlarla olmak ve ailemi görmek için evime gelicem..
- çocuklarımla evleniceğim kişi tanışmadılar dediğim gibi çocuklarıma bu evleniceğim adam diye birşey söylemek istemiyorum şu an çünkü küçükler
-kv ile ayrı evlerde ve mesefaeli bir ilişkimiz olucak çünkü eveleniceğim insan bu konuda çok hassas
benimde aklıma böyle şeyler geitirmeyin o olayı hatırladığımda bile içimde fırtınalar kopuyor( ne yazıkki hayatta herşey başımıza geliyor ve hep dua ediyorum herşeyin hayırlısını yaşamak için
(
Konunu tekrar okudum da,
Çocuklarından dolayı mahçubiyet yaşamış olmanı kınıyorum.
Onlar senin çocukların, gelebilecek her lafa dimdik durabilmeliydin.
Canım sıkıldı.
evet aslında böyle bir ihtimali konuştuk fakat açıkcası çok düşük bir ihtimal olduğu için konuşma net bir kararla kapanmadı.. yada şöyle söyleyim evleniceğim insanda böyle şeyleri konuşmaktan üzülüyor benim üzüldüğümü düşünüyor ve ne gerekiyorsa vakti geldiğinde birlikte altından kalkarız diyor fakat tabiki öyle bir hayat yaşamak istemez bence
Kayinvalidenin bi lafina dünyan yikilmis gibi konusuyorsun. O cocuklar günde kac kez dünyasini yikacak hadiselerle karsilasiyorlar belki de. Cocuklarinin arkasinda bile duramiyorsun. Canini sıkacak en önemli sey cocuklarini 15 günde bir görmen bence
Bizim toplumumuzda böyle bir evlilik, tam bir cesaret göstergesi bence.
Bekarlar bile normal bir şekilde evlenemiyorken artık.
Ben sizi takdir ediyorum.
Eğer karşınızdaki insanı gerçekten seviyorsanız ve o sizi sevip sayıyorsa ona güveniyorsanız, her türlü lafa kulak tıkamayı siz de ailenizde öğrenmeli. Çünkü çok laf evet olur. Emin olan sizin ne ve nasıl olduğunuz.
Kayserideki öz anne aklima geldi![]()
Canınızı sıkacak laflar ediyorsa çok da saf değildir, istemeye istemeye kabul etmiş de olabilir ama eşiniz sizin yanınızdaysa ailesinden ziyade sizi dinliyorsa çok da sorun olmaz umarım, çok yakın aile dostumuz boşanmış 2 çocuk annesiydi daha önce evlenmemiş birini sevdi evlendiler küçük kızına yeni eşi baktı hatta onu baba biliyordu büyük kızı velayetle babasına verilmişti, mutlu bir hayatları var yeni eşinden de bi oğlu oldu şimdi 13 yaşında :)aslında bir kezde evleniceğim insanla annesi bize gelmişti ama yaz aylarındaydı.. üzerinden epey geçti fakat kayınvalide adayım o zamanda bi kaç laf etmişti can sıkacak.. artık iyi niyetmi yoksa saflıkmı yoksa istememek mi bende anlamadım
Çocuklar için çok üzüldümeski eşiniz evli mi, kim bakıyor onlara.. Baba çalışıyordur muhtemelen.. Dadı mı, babaanne mi, üvey anne mi..
Allah korusun.
yok yaşadığım mahcubiyet asla çocuklar için olmadı..hatta ben bunu her zaman herkese söylerim ben iki çocuk annesiyim ve hayatımın bu sorumlulukları var diye... benim mahcubiyetim aileme oldu.. hem ben çok seviyor seviliyorum dedin hemde bunları işittik gibisinden mahcup oldum.. çünkü ilk zamanlar annem hiç istemedi![]()
Canınızı sıkacak laflar ediyorsa çok da saf değildir, istemeye istemeye kabul etmiş de olabilir ama eşiniz sizin yanınızdaysa ailesinden ziyade sizi dinliyorsa çok da sorun olmaz umarım, çok yakın aile dostumuz boşanmış 2 çocuk annesiydi daha önce evlenmemiş birini sevdi evlendiler küçük kızına yeni eşi baktı hatta onu baba biliyordu büyük kızı velayetle babasına verilmişti, mutlu bir hayatları var yeni eşinden de bi oğlu oldu şimdi 13 yaşında :)
Ciyser,
peki senin hiç mi bir gün çocukları yanına almak gibi bir arzun yok. Hep böyle mi devam edecek.
Üstüne gelmek istemiyorum sadece anlamaya çalışıyorum.
Yani sanki 15 günde bir görsem yeter modundasın ya anlamlandıramıyorum.
gerçekten ALLAH KORUSUN.. rabbim boşanmış tüm ailelerin çocuklarını her türlü kötülükten korusun.. tekrara evleniyor olmam çocuklarımın üzerinden elimi ayağımı çekmem değil aslında ve çocuklarımı çok seviyorum..
Anlıyorum.. Yine de keşke aynı şehirde olabilseymişsiniz.. Çok uzak mı peki gideceğiniz şehir..evli değil kendisi aslında çocukların dersleri bu sene yoğun olduğu için 15 günde bir görüşüyoruz etüdler çok fazla daha küçükken haftada 4 gün benle birlikteydiler.. çocukların aslında anne yada baba görememe yada özleme durumu olmuyor sadece sonuçta ayrılmış bir anne baba çocukları olduğu için bizi bir arada göremiyorlar.. eşimle hiç anlaşamadık belki ama boşanma sürecimizde çocuklara bunu hiç yansıtmadan atlatmaya çalıştık