- 24 Mayıs 2019
- 2.393
- 7.500
- 158
- 29
- Konu Sahibi Black Wine
-
Çözüm evleri ayırmak olabilir mi acaba, evli değilsiniz nasılsa
Çok mantıklı bir yaklaşım.Seviyorum çünkü birbirimizden ayrı birkaç günü zor geciriyoruz birlikte yaşama sebebimiz bu zaten
Bunu sevgilinize gönderin sen evi dağıtınca ruh halim diyerek:
Erkek kardesimi tarif etmissin ayyyni. Ama annemle ne yaptiysak duzeltemedik. Aileyle alakasi yok insanin icinde olacak aslan yattigi yerden belli olur derler. Söylene söylene yaptircaksin mecbur ben esime de oyle yapiyorum.Merhaba hanımlar. Daha önceki konumda da bahsettiğim gibi sevgilimle 2 buçuk senelik mutlu bi iliskimiz var ve beraber yaşıyoruz. Kendisi çok çok iyi bi insandır,iyi niyetlidir, dürüsttür, beni mutlu etmek için çabalar hep. Ama sürekli nasılsa arkadan biri toplar seklindeki davranışları sinirlerimi yipratiyo artik, özellikle iki gündür midemden rahatsizim ve dolayısıyla daha tahammulsuzum, bi de birikmislerle birlikte çileden çıkıyorum.
Ben bu adama "bak fabrikamiz varmış gibi tek seferde bi şişe duş jeli harcanmaz" i 9 ayda öğretitm. 9 ay yahu doğduğundan beri altına yapan bi bebeğe tuvalet egitimi vermek daha kısa sürüyo. Aslında bahsettiğim küçük ayrıntılar çoğu kadın yaşıyordur ama ben sevgilimin bakıma muhtaç bi çocuk gibi davranmasını sindiremiyorum. Dus alır o banyo mutlaka içeriyi su basmış gibi sırılsıklam olur ne paspasi asar ne bi vileda sürer. Her gece başucuna bardakta su koyar o bardaklar birikir bi hafta sonunda başucunda yedi tane bardak... Bağıra çağıra haftada bir o yedi tane bardağı mutfağa getiriyo sağolsun. Dun annesine gittim hastayım gündüz yalniz kalmiym diye aksam geldi çorabını çıkardı annesine bakıyorum, annesi aldı elinden götürdü yarim ağızla "ya sen biraksana ben aticaktim" aticak olsan annenin suratına bakmazsin bi kere kalkar nereye koyayim bunu dersin. Sıcak oldu kalk cami aç diyorum usengecliginden cami acmiyo sıcak değil icersi diyo kalktı annesi açtı cami. Annesi de o kadar dunya tatlısı bi kadın ki resmen insanlara hizmet etmeye adamış kendini bana da öyle yapıyo ama ben elimden geldiğince yaptirmamaya çalışıyorum. İşte kadının herşeyi iyi ama kendi kendine yeten bi evlat yetiştirmeyi becerememis... Sevgilim anlatıyor iste 3 kardeşler anneleri ucu de ayrı şeyler seviyo bunu yemem sunu yemem diyo diye üçüne de ayrı ayrı yemek yapıyormuş. Ben asla öyle bi insan değilim annem uyanmasın diye buzdolabında ki soğuk yemekleri kemirirdim 5 yaşındayken. Buna da ya bu yemeği yiyeceksin ya aç kalacaksin diye diye doğru dürüst yemek yedirtiyorum yoksa yok bezelye yapma, yemeğe soğan koyma, ben barbunya sevmiyorum dolma yapma, önünü alamazdim. Hiçbirşey yapmıyor değil eninde sonunda ogreniyo ama bunun için benim birkaç kere bağırıp çağırmam ya da bi kere kavga çıkarmam gerekiyordu çöpü çıkarıyor diye bile sevinir oldum artik ya bu kadar normal biseye sevinilir mi.. Bi taraftan bakınca o da cabaliyo ama bu düşünce tarzı iste nasılsa arkadan biri toparliyo diye düşünunce yaptığını da yarim yamalak yapıyorsun kendimi çocuğuna birşeyler öğretmeye çalışan bi anne gibi hissediyorum artik nerdeyse birşey yapmaya başlayınca alkisliycam...
Aynen!Ben duş jeline takıldım
Nasıl harcıyor ki
Yani bırakın kalsın bitsin duş jeli bir dahaki banyoda kalsın ortada
Ya da bitsin bardaklar
Yemek yapmayın o yapsın ben öyle yapamıyorum deyin arada sen yap ben bakayım tadına deyin
Ama bunları kavga ile değil umursamayarak yapın
Biraz da ona da saygı duyum örneğin Adam bezelye sevmeyebilir ömür boyu bezelye yemezse ölmez. Bu durumda tanına makarna pilav birşey daha yaparsın o da ikinci yemekle idare eder
Yani siz yemek yapıyorsunuz diye sizin sevdiklerinizi yemek zorunluluğu da yok
Merhaba hanımlar. Daha önceki konumda da bahsettiğim gibi sevgilimle 2 buçuk senelik mutlu bi iliskimiz var ve beraber yaşıyoruz. Kendisi çok çok iyi bi insandır,iyi niyetlidir, dürüsttür, beni mutlu etmek için çabalar hep. Ama sürekli nasılsa arkadan biri toplar seklindeki davranışları sinirlerimi yipratiyo artik, özellikle iki gündür midemden rahatsizim ve dolayısıyla daha tahammulsuzum, bi de birikmislerle birlikte çileden çıkıyorum.
Ben bu adama "bak fabrikamiz varmış gibi tek seferde bi şişe duş jeli harcanmaz" i 9 ayda öğretitm. 9 ay yahu doğduğundan beri altına yapan bi bebeğe tuvalet egitimi vermek daha kısa sürüyo. Aslında bahsettiğim küçük ayrıntılar çoğu kadın yaşıyordur ama ben sevgilimin bakıma muhtaç bi çocuk gibi davranmasını sindiremiyorum. Dus alır o banyo mutlaka içeriyi su basmış gibi sırılsıklam olur ne paspasi asar ne bi vileda sürer. Her gece başucuna bardakta su koyar o bardaklar birikir bi hafta sonunda başucunda yedi tane bardak... Bağıra çağıra haftada bir o yedi tane bardağı mutfağa getiriyo sağolsun. Dun annesine gittim hastayım gündüz yalniz kalmiym diye aksam geldi çorabını çıkardı annesine bakıyorum, annesi aldı elinden götürdü yarim ağızla "ya sen biraksana ben aticaktim" aticak olsan annenin suratına bakmazsin bi kere kalkar nereye koyayim bunu dersin. Sıcak oldu kalk cami aç diyorum usengecliginden cami acmiyo sıcak değil icersi diyo kalktı annesi açtı cami. Annesi de o kadar dunya tatlısı bi kadın ki resmen insanlara hizmet etmeye adamış kendini bana da öyle yapıyo ama ben elimden geldiğince yaptirmamaya çalışıyorum. İşte kadının herşeyi iyi ama kendi kendine yeten bi evlat yetiştirmeyi becerememis... Sevgilim anlatıyor iste 3 kardeşler anneleri ucu de ayrı şeyler seviyo bunu yemem sunu yemem diyo diye üçüne de ayrı ayrı yemek yapıyormuş. Ben asla öyle bi insan değilim annem uyanmasın diye buzdolabında ki soğuk yemekleri kemirirdim 5 yaşındayken. Buna da ya bu yemeği yiyeceksin ya aç kalacaksin diye diye doğru dürüst yemek yedirtiyorum yoksa yok bezelye yapma, yemeğe soğan koyma, ben barbunya sevmiyorum dolma yapma, önünü alamazdim. Hiçbirşey yapmıyor değil eninde sonunda ogreniyo ama bunun için benim birkaç kere bağırıp çağırmam ya da bi kere kavga çıkarmam gerekiyordu çöpü çıkarıyor diye bile sevinir oldum artik ya bu kadar normal biseye sevinilir mi.. Bi taraftan bakınca o da cabaliyo ama bu düşünce tarzı iste nasılsa arkadan biri toparliyo diye düşünunce yaptığını da yarim yamalak yapıyorsun kendimi çocuğuna birşeyler öğretmeye çalışan bi anne gibi hissediyorum artik nerdeyse birşey yapmaya başlayınca alkisliycam...
Aynı benim kv. O da kim ne isterse onu yapar. Su isterler getirir. Onu getir şunu getir. Eşim evde o şekilde değil ama. 2 yıllık evliyiz bi sorun yaşamadık bu konuda. Ama anne evine gidince ordaki sistemine geri döner.Merhaba hanımlar. Daha önceki konumda da bahsettiğim gibi sevgilimle 2 buçuk senelik mutlu bi iliskimiz var ve beraber yaşıyoruz. Kendisi çok çok iyi bi insandır,iyi niyetlidir, dürüsttür, beni mutlu etmek için çabalar hep. Ama sürekli nasılsa arkadan biri toplar seklindeki davranışları sinirlerimi yipratiyo artik, özellikle iki gündür midemden rahatsizim ve dolayısıyla daha tahammulsuzum, bi de birikmislerle birlikte çileden çıkıyorum.
Hele helee bah işin rengi değişti, iyi ettin kız aferin Müge Anlı gibin gerçeği ortaya serivedin vallah.Canımmm seni tatil konundan biliyorum.adamın iyi özelliklerine bütçesi sınırlı olduğu halde 5 kuruş harcanmayan üstüne 5 yıldızlı otele tatile götüren biri olduğunu da belirtseydin keşke.. vallahi bu devirde cömert erkek bulmak samanlıkta iğne aramaktan farksız.. yani genel olarak kişilerin hem aile terbiyesi berbat, hem cimri , asalak ruhlu olmasına ne demeli.. o kadar çok erkek biliyorum ki hem bahsettiğin bu kötü özelliklere misliyle sahip olan hem de kadın sırtından geçinen...!! Seninki en azından laf dinleyen kadınının düşüncelerini önemseyen çömert bir erkek.. tabi senin bu çocukla uzun süredir Beraberliğin olduğu için dışarının nasıl aç kurtlarla dolu olduğunu unutmuşsun ... İnsan gerçekten unutuyor aman bunu mu çekeceğim bana erkek mi yok zihniyetinin giriyoruz ...bir süre sonra ..ondan sonra bir de bakıyoruz ki ortam çok kötüymüş meğerse... bu seferde elimizdekini kaybettiğimizde kalıyoruz
CanımmmHele helee bah işin rengi değişti, iyi ettin kız aferin Müge Anlı gibin gerçeği ortaya serivedin vallah.
Canımmm seni tatil konundan biliyorum.adamın iyi özelliklerine bütçesi sınırlı olduğu halde 5 kuruş harcanmayan üstüne 5 yıldızlı otele tatile götüren biri olduğunu da belirtseydin keşke.. vallahi bu devirde cömert erkek bulmak samanlıkta iğne aramaktan farksız.. yani genel olarak kişilerin hem aile terbiyesi berbat, hem cimri , asalak ruhlu olmasına ne demeli.. o kadar çok erkek biliyorum ki hem bahsettiğin bu kötü özelliklere misliyle sahip olan hem de kadın sırtından geçinen...!! Seninki en azından laf dinleyen kadınının düşüncelerini önemseyen çömert bir erkek.. tabi senin bu çocukla uzun süredir Beraberliğin olduğu için dışarının nasıl aç kurtlarla dolu olduğunu unutmuşsun ... İnsan gerçekten unutuyor aman bunu mu çekeceğim bana erkek mi yok zihniyetinin giriyoruz ...bir süre sonra ..ondan sonra bir de bakıyoruz ki ortam çok kötüymüş meğerse... bu seferde elimizdekini kaybettiğimizde kalıyoruz
Kayın validen kötü yetiştirmiş. İyi bir kadın belli ama bu şekilde yetişen her insan sevilin gibi olur. Bence 1 ay git o evden bi görsün gününü. Ondan sonra hem senin değerini anlar hem de bir işin ucundan tutmaya başlar.Merhaba hanımlar. Daha önceki konumda da bahsettiğim gibi sevgilimle 2 buçuk senelik mutlu bi iliskimiz var ve beraber yaşıyoruz. Kendisi çok çok iyi bi insandır,iyi niyetlidir, dürüsttür, beni mutlu etmek için çabalar hep. Ama sürekli nasılsa arkadan biri toplar seklindeki davranışları sinirlerimi yipratiyo artik, özellikle iki gündür midemden rahatsizim ve dolayısıyla daha tahammulsuzum, bi de birikmislerle birlikte çileden çıkıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?