Hep Arkasinin Toplanmasini Bekleyen Sevgili

Niye yemekleri siz yapıyorsunuz, bir de beğendirmeye çalışıyorsunuz kısmına feci bozuldum. Bana neyse... Feci kinleniyorum böyle erklere ve kadınlara belli rolleri uygun görüp, o rollere göre kendini paralayan kadınları görünce. Size kinlenmedim, duruma kinlendim, yanlış anlaşılmasın. =)) Hem isyan ediyorsunuz, adam kendi kendine yetmiyor, eğitimi yarım kalmış diye, hem de ona hizmet etmeye devam ediyorsunuz. Bunun yolu bu değil. Bunun yolu bırakacaksınız, b.k içinde, aç karınla yüzecek, akıllanıyorsa ne ala, akıllanmıyorsa da haydi başka kapıya...

Sevgi güzel şey de, sevgi iki olgun insan arasında olunca uzun süre devam edebilecek bir şey. Sizin durumunuzda yıllar o sevgiyi öyle bir hale getirecek ki, kendinizi paralamaktan dolayı hissettiğiniz yıpranmışlık, isyan ve öfke hissinden, sevgiyi filan gözünüz görmeyecek. Benim çevremde çok var böyle kendini hayatındaki adamı eğitmek için paralamış kadınlar. Mutlu olanını görmedim daha. Hep bir yılmışlık hali... Yapmayın bunu. O size ne kadar hizmet ediyorsa, siz de ancak o kadar edin.

Erkek kardesimi tarif etmissin ayyyni. Ama annemle ne yaptiysak duzeltemedik. Aileyle alakasi yok insanin icinde olacak aslan yattigi yerden belli olur derler. Söylene söylene yaptircaksin mecbur ben esime de oyle yapiyorum.

Zorda kalınca öyle güzel yapıyorlar ki.
Annemle artık abimin ütüsünü yapmama kararı aldık geçen hafta. Kendisinin halledebileceği bir işini bizim yapmamız çok saçmaydı zaten. Bir iki söylendi , ütü yapmayıp aynı pantolonu günlerce giyindi ütü yapmıyoruz diye derken iki gün önce bir baktım kumaş pantolonunu ütülüyor. Çok da güzel ütülemişti valla jilet gibi yapmış. Nasılsa işimi gören var diye bu rahatlık, siz o rahatlığı ayağının altından bir çekin bakın nasıl kendisi halledecek.

Siz kendinizi sevgilisiymiş gibi hissediyor musunuz? Annesiymiş gibi hissedersiniz böyle.

Zamanla alışır ev işi yapmaya. Zorla yaptırın ama yıpratıcı ve uzun bir süreç olur. Arkanızı döndüğünüz an bütün işler kalır öylece. Bu adamın hazır yapılmışını almak eldekini düzeltmekten daha kolay Bu sebepten ayrılmazdım ben de sizin yerinizde olsam. İnsan ayrılmak için aldatma, yalan gibi daha net sebepler istiyor. Zamanla onu değiştiriyorum sanarken kendim değişirdim anneye dönüşürdüm sanırım. Ayrılmak yerine kendime böyle eziyet çektirirdim işte. Sizin de böyle yapacağınızı düşüyorum

Bu dediklerinizi 3,5 yaşındaki oğluma yapıyorum ben ya :/ yani o.bile uzerindekini kirli sepetine atmayı öğrendi yani .Yemek konusunda aynı böyle yemzsen başka yok diye konuşuyorum
Annesi öyle alistirmis değişmez ama sizde resmen annesinden bayrağı devralmissiniz anne gibi davraniyosunuz .
Yani ev arkadaşı gibi düşünün mesela bir süre şampuan,duş jeli vs ayırın herkes kendisi alsın kendisi kullansın yemek işini de kendinize yapın geçin yerse yesin yemezse yemesin koca adam yani ..

Birde birlikte yaşamaya karşı filan değilim ama evlenemfen önce kendinizi yoprayiyosunuz evliliğin provasını yaşayıp tahammulunuzu bitiriyosunuz
Evet güzel olan tarafı da adamın tüm.huyu suyu çıkıyor ortaya :)

Ben duş jeline takıldım

Nasıl harcıyor ki

Yani bırakın kalsın bitsin duş jeli bir dahaki banyoda kalsın ortada

Ya da bitsin bardaklar

Yemek yapmayın o yapsın ben öyle yapamıyorum deyin arada sen yap ben bakayım tadına deyin

Ama bunları kavga ile değil umursamayarak yapın

Biraz da ona da saygı duyum örneğin Adam bezelye sevmeyebilir ömür boyu bezelye yemezse ölmez. Bu durumda tanına makarna pilav birşey daha yaparsın o da ikinci yemekle idare eder

Yani siz yemek yapıyorsunuz diye sizin sevdiklerinizi yemek zorunluluğu da yok

Aynen!
Hani dağınıklığı,sorumsuzluğu geçtim de bir banyoda bir şişe duş jeli harcamak nedir?
Hiç hoşlanmam savurgan insanlardan.

Annesi çok iyi birisi olabilir ama bu çocukların böyle olmasının sebebi de anneleri orası belli.

Yalnız bu adam böyle yetişmiş ve siz bu adamı değiştiremezsiniz. Hayatınız boyunca bu adama katlanabilecek misiniz? Daha baş ucundaki bardağı mutfağa götüremeyen bir adam ailenizin sorumluluğunu alabilir mi?

Ben olsam bu adama 2 gün dayanamazdım herhalde. Bir de şimdi böyleyse evlendikten sonra nasıl olur bilemiyorum artık.

Aynı benim kv. O da kim ne isterse onu yapar. Su isterler getirir. Onu getir şunu getir. Eşim evde o şekilde değil ama. 2 yıllık evliyiz bi sorun yaşamadık bu konuda. Ama anne evine gidince ordaki sistemine geri döner.

Canımmm seni tatil konundan biliyorum.adamın iyi özelliklerine bütçesi sınırlı olduğu halde 5 kuruş harcanmayan üstüne 5 yıldızlı otele tatile götüren biri olduğunu da belirtseydin keşke.. vallahi bu devirde cömert erkek bulmak samanlıkta iğne aramaktan farksız.. yani genel olarak kişilerin hem aile terbiyesi berbat, hem cimri , asalak ruhlu olmasına ne demeli.. o kadar çok erkek biliyorum ki hem bahsettiğin bu kötü özelliklere misliyle sahip olan hem de kadın sırtından geçinen...!! Seninki en azından laf dinleyen kadınının düşüncelerini önemseyen çömert bir erkek.. tabi senin bu çocukla uzun süredir Beraberliğin olduğu için dışarının nasıl aç kurtlarla dolu olduğunu unutmuşsun ... İnsan gerçekten unutuyor aman bunu mu çekeceğim bana erkek mi yok zihniyetinin giriyoruz ...bir süre sonra ..ondan sonra bir de bakıyoruz ki ortam çok kötüymüş meğerse... bu seferde elimizdekini kaybettiğimizde kalıyoruz

Hele helee bah işin rengi değişti, iyi ettin kız aferin Müge Anlı gibin gerçeği ortaya serivedin vallah.

Yine su cok bilmis ayrılık timi güruhu gelmisler yoruma. Benim esim 6 kardes. Kv de onlari yemezler bunlari yemezler diye diye şımartmis. Evlendik onune ne koyarsam yer,yemek zorunda.. esim benden topludur ama benimde yapmasini ve yapmamasini istedigim seyler oldu ve zamanla alisti artik. Biraz can skiyor ama sonra onlarda benimsiyorlar. Eminim kendini senin koydugun kurallara sartliyacak ve alisicak. Sen elden birakma tedbirini. Banyo olayinda benimde cok sesim cikti.4.sefer baktim ben demeden yapmaya baslamis. Simdi benden bile daha dikkatli

Kötünün iyisine talim etsin yani?
Ben bunu çok yanlış buluyorum.
Artı eksi listesi yapılıp dengeye bakılabilir ama sorumsuzluk cömertliğin karşısında çok daha ağır basar.

Ama işte siz böyle düşünürseniz, diğer kadınlar böyle düşünürse bu tembel adam hiçbir adım atmaz değişmek için. Nasıl olsa sevgilisi dışarıdaki kötü örneklere bakıp ona razı gelecektir diye.

Kimse mükemmel değil ama ben kendimi böyle bir ilişkiye mahkum etmezdim.

Kayın validen kötü yetiştirmiş. İyi bir kadın belli ama bu şekilde yetişen her insan sevilin gibi olur. Bence 1 ay git o evden bi görsün gününü. Ondan sonra hem senin değerini anlar hem de bir işin ucundan tutmaya başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…