Hep Arkasinin Toplanmasini Bekleyen Sevgili

Aahh ahh siz de tam dayakliksiniz işte

İşte benim sizin alışkanlıklarınızda bi insana vericegim cevap o zaman sen kendi yemeğini yap olurdu ama bizde öyle biseyi o kabul etmez zaten. Hem de "ben şunu kesinlikle yemem" durumu yok örneğin o maydanoz kesinlikle yemez ben de maydanozlu birşey yapmam, ben tarçınin kokusundan bile nefret ederim eve tarcinli birşey sokmayiz, bunları anlıyorum bizdeki ornegin bugün bi yemek yaptım onu yedi bi ay sonra ayni yemeği yaptığında hayır ben bunu yemem diyo ben de normalde yediğini bildiğim için ya yiyeceksin ya da ac kalacaksınız diyorum ama azar konusunda hakli olabilirsiniz çocuklar için dayak arsizi derler ya bu da öyle birşey oldu artik..

Öyle bir seyi kabul etmez ne demek?
Dövecek mi sizi? Kabul etmezse etmesin. Siz geri adim atmayin. Hala kabul etmemek istiyorsa buyursun etmesin.

Bunu yaptim, yorgunum 2. Kez yemek yapamam diyin.

Makul yerlerde bulusulacak biriyse yemek listesi yapin.
Cok asiri secip sizin duzenli ve lezzetli beslenmenize engel olacak tercihleri varsa kendi bilir :) basinin caresine baksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…