psikoloji bölümünün geleceği gayet parlak ve çok düşük puanlarla kpssyle atanabiliyorlar. Bir de şu var kişi kendisini geliştrise her alanda başaralı olabilir. Şu anda bir kaç bölüm dışında iş garantisi diye bir şey de yok. hukuk bitirip birinin yanında nerdeyse askeri ücretle çalışanlar da var.
öss tercihi yaparken evde ne olaylar olmuş babamla abim hukuk annem türkçe öğretmenliği için diretti ama ben direndim ve istediğim bölüne gittim. 2. yılımı çalışıyorum ve çok seviyorum arada bizimkiler memursun ne uzayacaksın ne kısalacaksın deseler de umursamıyorum :)
Birde babanın düşüncesi değişmeyecekse tartışamayaya girerek yıpranma bunları düşünmek yerine alanına odaklan ve bitirir bitirmez herkesi ağzını iyi bir işle kapat.
ailelere göre bir kaç meslek var onun sıkıntısı, artık dünya değişiyor ve inanıyorum ki sen bu kadar seviyorsan işinde çok başarılı olacaksın
Aynen katılıyorum, aynı olaylar bizim evde de oluyor, canım zaten çoğu zaman cevap bile vermiyorum, tartışma uzamasın diye, ama bazen de canıma tak ediyor, cevap vermek zorunda kalıyorum, sesimi çıkarmadığım zaman babam uzattıkça uzatıyor, çok sağol canım yaa, düşüncelerin çok güzel gerçekten, inşallah öyle olacak, inanıyorum bende.