hep aynı rüya... sizoyami bagladim ne

Gerçekten bu kadar tehdidi yiyip de sizden soğumıyorlar mı? Bana eşim bu tarz ( yok vururum hapse düşerim, yok kulaklarını...)
Konışsa ben ondan soğurum diyecektim ki sizi zaten aldatmış daha önce.. Evlilik içi ve ya öncesi ne fark eder? Önemli olan verilmiş söz deil mi? Ha devlet karşısında ha ikiniz birbirinize ...

Eşiniz sizi aldattığı için belki de bu muameleyi hakediyor. Ancak siz de sizi aldatan biri ile evlendiğiniz için daha çok kabus görürsünüz .

Başarılı evlilikler..

herkes oyle dio ama insanin gulu kendine pek guzel kokyo kiz
Bak canım sen özelsin buyüzden seni seçtii haa bi b.... K yersede çok acı ama mayalarında var tek eşli kalamıyolar doğuştan sadakatsizler demekten başka bişey gelmez elimizden anlık hatta bir dakikalık hatunlar için yuvamı yıkmam kıllı kadın meydanı boş bırakmaz bence sende bu kadınlardan birisin

soyle ki o beni aldattiginda biz 3 ay ayriydik ki baska sehirlerseysik o ayrildigimiz zaman hayatina birini aldi ama bana gore oda aldatmis sayilir cnku askima ihanet sayarim ama cok kucuk ve cok asiktim afferim ama zaten aldatti kisiyle bi kere bile bulusmamais internetten tanismis tlfnla konusmuslardi sadece elini tuttugunu fln hayal edemiyorum ki ben asarim keserim dedigmde sakayla soyluyor ve cok sevimli hareketlerle bunu yapaiyorm esimde gulup opuyo oyle ben alttam gorurum isimi sevdiririm kendimi

tskt ederim hayatim sen bana baya moral oldun sabah sabah kiz sorma caktirmadan 3 ayda bi dokuman cikartiym ama caktirmiyorm tabi kiskansamda cok belli etmem hatta bazem der genis insan die ama bilmio ki deliriyorm

tskt ederim hayatim sen bana baya moral oldun sabah sabah kiz sorma caktirmadan 3 ayda bi dokuman cikartiym ama caktirmiyorm tabi kiskansamda cok belli etmem hatta bazem der genis insan die ama bilmio ki deliriyorm
Bilmesin bilmesin sonra kendilerini bi ok zannediyolar..
Onlar bulur biz bulamazmıyız birini,hemde nasıl buluruz amaaaa biz sadık eşlerdeniz evinin hanımı yatağının kadını olanlardan bu yüzden bir evimiz ve eşimiz var!
Sende sıkma kendini ama başedemiyosan pskljk destek al ben öyle atlattım bizimki aldatmadı ama dizi kuaförü ve etrafı şöhrete kavuşmayı bekleyen zilli figüranlarla dolu ve malesef flörtleşiyo bişey yapabiliyomuyum,hayır ama bana ve çocuklarına düşkün tek tesellim bu:))

ay yokk ya benimkinede arkadasi demis survivora basvuruda bulun dedi basvuruyummu desim tm bascur sen orda ben burda takikiriz bana bakacak birinide bulurum desim sakaya vurarark snra nedense vazgecti ala ala acaba neden

O halde aldatma yok..

Hayatı kendinize zehretmeyin. Bilinçaltınız size oyun oynuyor. Şakasına da deseniz yaydığınız elektrik ile bi gün eşinize sevimsiz gelebilirsiniz bu tehditleriniz sebebiyle zira özgüvensiz bi kadın imajı çiziyor olabilirsiniz gözünde..

Dünya kimsenin üstüne dönmüyor.. Bunu hem bilinçaltınıza hem de eşinize öğretin.

Rahat edersiniz.

ruylarama kendimden dolayimi giriyo dersiniz

yaban atma rüyalarını illa aldatmasada bazen akıllarından geçse biz kadınlara malum oluyo.ama acısı çok pis rüya bile olsa zehir ediyo günümü bana
aynen ya rabbim kimseye yastmasin o aciyi ruyada bile insan deliriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…