Hep ayni şey bıktım

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kızlar..kocamla normalde iyiz ama hep ailesi yüzünden benimle tartişiyor bu durumdan biktim 1 yildir evliyiz sürekli ayni konudan tartişiyoruz kusacam artik..özellikle yengesi ve abisi yüzünden çok tartişir başlarda iyidik bi konudan tartiştik o yüzden biraz mesafe koyuyorum yine ariyorum soruyorum eltimi ama eşime yetmiyor şimdi de abisinin iş yerine yakin bi yere taşindik dün ve bugün ilk kavgamizi yaptik hiç istemedim buraya taşinmak bu yüzden yeter artik bunun bi çaresi yok mu bi kere de başka bi sebepten tartişalim bunaldimm..

Abisinin is yeriyle ne alaka ? Ve konu genelde ne oluyor, mesela abisi öğle yemeğine sizemi geliyor

Bunun çözümü uzak durmak. Eşine fazla şikayet etmeden çaktırmadan mesafe koymak. Hatalılarsa zamana bırak zamanla onunda görmesini sagla.

Abisinin is yeriyle ne alaka ? Ve konu genelde ne oluyor, mesela abisi öğle yemeğine sizemi geliyor
Hayir daha yeni taşindik gelmedi daha ki ben eşime yemeğe bize gelebilir dedim yapmam gerekeni yapiyorum..markette çalişiyor kaynim elimizde yük vardi eşim gitti markete abisini sormaya ben yükün yaninda kaldim sonra kapiya geldi arada mesafe vardi başimla slm verdim kaynima o da halimi sordu heralde ben duymadim eşime duymuyorum dedim o seslendi kaynima duymuyor diye vay efendim sesin gelmiyosa niye yanina gitmiyorsun bilmem ne slm verdik başimizla işte daha ne yapalim..

Bi arkadaşın dediği gibi usulca sessiz sessiz uzaklaş ailesinden, eşinin gözüne onlarla ilgilendiğini sok fakat hep yüzeysel ol, eşine ailesini abisini v.s. kötüleme hatta çok gerekmedikce onlar hakkinda konusma hatta yorum dahi yapma eğer yapman gerekirse hep olumlu şeyler söyle. Bi süre sonra odun olan eşin umarım degisir. Burda sorun abide değil eşte...

Hayir daha yeni taşindik gelmedi daha ki ben eşime yemeğe bize gelebilir dedim yapmam gerekeni yapiyorum..markette çalişiyor kaynim elimizde yük vardi eşim gitti markete abisini sormaya ben yükün yaninda kaldim sonra kapiya geldi arada mesafe vardi başimla slm verdim kaynima o da halimi sordu heralde ben duymadim eşime duymuyorum dedim o seslendi kaynima duymuyor diye vay efendim sesin gelmiyosa niye yanina gitmiyorsun bilmem ne slm verdik başimizla işte daha ne yapalim..
Arkadaşım sen ne diye yemeğe bize gelebilir diyorsun ki..
Yahu kendi hayatın var eşinin ailesine sevimli olmak zorunda değilsin.Saygı tamam .
Eşin kavga çıkardığı zaman da cevap dahi vermeye tenezzül etme.Kimsenin kuklası değilsin.Yok yanına git yok yemeğe çağır.Taviz verme.

Bi arkadaşın dediği gibi usulca sessiz sessiz uzaklaş ailesinden, eşinin gözüne onlarla ilgilendiğini sok fakat hep yüzeysel ol, eşine ailesini abisini v.s. kötüleme hatta çok gerekmedikce onlar hakkinda konusma hatta yorum dahi yapma eğer yapman gerekirse hep olumlu şeyler söyle. Bi süre sonra odun olan eşin umarım degisir. Burda sorun abide değil eşte...
Aileci erkeklere yapılacak tek yol bu maalesef

Back
X