Çözüm şu. İlişkilere bakış açınızı, ilişkide yaşanan sorunlarla yüzleşip doğru şekilde çözmeniz gerekiyor. Tek başınıza Ilerleyemediginiz aşikar. Psikolojik destek alabilirsiniz.
ilk sorulan sorulardan biri anne baba ilişkileriniz olacaktır. Ailedeki ilişkilerimiz tüm hayatımızı yönlendiriyor. Onları çözmeden olmaz. Çöze Çöze ilerleyeceksiniz.
İlişkilerde birinci strateji
Kaçan kovalanır kıymete biner
Ölsende aşkından ehhh sanki hoşlanıyorum diyeceksin
Kolay av olmayacaksın avcı olacak
Avınıkaşının ortasından vuracaksın
Keyfe avlamıyorum diyeceksin
Biri ilgisşni sevgisini ucuza satarsa bunda hasar var diye düşünür karşı taraf
İlişkilerde birinci strateji
Kendisi demiş ki sürekli aynısını yaşıyor, ilgi gösteriliyor sonra kendini geri çekiyor yapamayıp geri dönüyor, karşı tarafın bir taraflarını arşa çıkarıyor. Bunu bir iki yapar ders alırsın. Yaş ergenlik yaşı da değil ki gençliğe toyluga verelim. Az çok kendine değer verme, karar alma ve uygulama kısımları okey ama süreklilikte ve sonunu getirmekte sorun yaşıyor. Neyden korktuğunu ve geri adım attığıni anlamadım. Altından başka şeyler çıkacak gibi duruyor. Ya beklentileri farklı ya da ilişkiye bakış açısında fazla fedakarlık yapıyor, taviz veriyor. Bunun da önüne tek başına geçemiyor. Bu durumda evlense evlilik hayatında sorunlu olabilir.Ama ablacım burda normal olan konu sahibesi, gairp olan karşı taraflar. Yani konu sahibesi anormal ne yapıyor ki:
- Karşı taraf ilgi gösteriyor, ilişkiye başlamak istediğini gösteriyor
- KOnu sahibesi bu ilgiye karşılık veriyor
- Karşılık gören karşı tarafın poposu kalkıyor.
2. adımda kendisi de hoşlanıyorsa, konu sahibesinin karşılık vermesi gayet normal.
Anormal olan 3.adımda karşı tarafın havalanması. İlişkiler karşılıklı ilgiye dayanır. Konu sahibesinin ilgi göstermesi normal, tekrar ediyorum. garip olan ilgi görünce kaçıp giden erkek tarafı.
Konu sahibesinin iliski anlayisi gayet normal.
Belgesel tadında olmuş ve doğruİlişkilerde birinci strateji
Valla bekar olsan evlenemem erkekler çok kaba anlayışsızİyi de bu çok yorucu değil mi ?
2 yıllık ilişki mesela, 2 yıl kaç, kovala, geri cekil, taktik strateji bilmem ne çok yorucu değil mi?
Bu yanlış bir ilişki şekli bence, bana göre doğru olan 2 taraf da efendice ilgisini sevgisini gösterir. Konu sahibesinin yazdığı gibi ilgiye karşılık görünce kaçanlar, havalananlar saçmalıyor net.
Hiç kimseye en üst seviyede değer verdiğinizi belli etmezseniz kısacası kendinizi hemen aşkın kollarına bırakarak rahat davranmazsanız bu durumu kontrol edebilirsiniz. Karşıdaki sizin ona aşık olup olmadığınızı anlamaya çalışırken ancak kendisi aşık olursa o zaman bir adım atabilirsiniz. Sadece kendiniz olun. Sizi sevmesi içinde extra bi çaba içinde olmayın. Hem seviyormuş hem sevmiyormuş gibi olmak kuralını da unutmayın.Arkadaşlar merhaba. Yaşım 28. Yani şu yaşa geldim hala şu durumdan kurtulamadım yaşadığım duruma gelecek olursak: Ben ilişkilerimde hep aynı şeyi yaşıyorum. Bir kişi karşıma çıkıyor. Önce baya ilgili tabii benim de ilgimden emin olunca o kişi bir anda uzaklaşıyor ben ayrılma kararı alıyorum. Hadi bunu başım dik yapabilsem hiç sıkıntı yok. Ama ayrıldığımda barışmak için çaba göstermezse vs. o zaman bende geri vites oluyor. Bu sefer de karşıdaki insan iyice havalanıyor tabii. Ben kendimi iyice rezil etmeden o ilişkiden çıkamıyorum. Rezil olduğumda da kesin bittiğini algılıyorum. Kesin bittiğini anladığımda da sıkıntı yok mesela üstünden 2 hafta geçse başıma silah dayasalar ne arar ne sorarım. Buradan anlıyorum aslında sevmediğimi yani sevsem herhalde 2 haftada unutmazdım. Ama o ilk ayrılık anlarında görseniz sanki aşk acısı çekiyorum sanırsınız. Arkadaşlar benim sormak istediğim şu: Aranızda böyle bir şeyler yaşayıp sonra kendini düzelten var mı? Yani ilişkilerimi artık bu kaderden kurtarmak istiyorum. Seviyorsam düzgünce bir ilişkiye devam edebilmek sevmiyorsam düzgünce bitirebilmek istiyorum. Lütfen saldırıcı bir şekilde konuşmayalım. Durumun içinde değilken ben de her şeyin farkındayım lafa gelince mangalda köz bırakmam. Ama o saçma ilişkinin içindeyken kendimi rezil etmeden bir türlü kurtulamıyorum. Beni aydınlatabilecek çözüm önerebilecek var mı acaba. Şimdiden teşekkür ederim.
Senin problemin tam olarak ne biliyor musun peşinden koşulmasıni istiyorsun ki o kişi senin kıymetini bilsin kaybettiğinin farkına varsın yalvarsın yakarsın Ama sen isteme Ah be kuzum kazdığın kuyuya düşüyorsun haberin yok Bir an önce bu düşünceden vazgeçersen o zaman rezil olmazsın ilişkilerindeArkadaşlar merhaba. Yaşım 28. Yani şu yaşa geldim hala şu durumdan kurtulamadım yaşadığım duruma gelecek olursak: Ben ilişkilerimde hep aynı şeyi yaşıyorum. Bir kişi karşıma çıkıyor. Önce baya ilgili tabii benim de ilgimden emin olunca o kişi bir anda uzaklaşıyor ben ayrılma kararı alıyorum. Hadi bunu başım dik yapabilsem hiç sıkıntı yok. Ama ayrıldığımda barışmak için çaba göstermezse vs. o zaman bende geri vites oluyor. Bu sefer de karşıdaki insan iyice havalanıyor tabii. Ben kendimi iyice rezil etmeden o ilişkiden çıkamıyorum. Rezil olduğumda da kesin bittiğini algılıyorum. Kesin bittiğini anladığımda da sıkıntı yok mesela üstünden 2 hafta geçse başıma silah dayasalar ne arar ne sorarım. Buradan anlıyorum aslında sevmediğimi yani sevsem herhalde 2 haftada unutmazdım. Ama o ilk ayrılık anlarında görseniz sanki aşk acısı çekiyorum sanırsınız. Arkadaşlar benim sormak istediğim şu: Aranızda böyle bir şeyler yaşayıp sonra kendini düzelten var mı? Yani ilişkilerimi artık bu kaderden kurtarmak istiyorum. Seviyorsam düzgünce bir ilişkiye devam edebilmek sevmiyorsam düzgünce bitirebilmek istiyorum. Lütfen saldırıcı bir şekilde konuşmayalım. Durumun içinde değilken ben de her şeyin farkındayım lafa gelince mangalda köz bırakmam. Ama o saçma ilişkinin içindeyken kendimi rezil etmeden bir türlü kurtulamıyorum. Beni aydınlatabilecek çözüm önerebilecek var mı acaba. Şimdiden teşekkür ederim.
Kendisi demiş ki sürekli aynısını yaşıyor, ilgi gösteriliyor sonra kendini geri çekiyor yapamayıp geri dönüyor, karşı tarafın bir taraflarını arşa çıkarıyor. Bunu bir iki yapar ders alırsın. Yaş ergenlik yaşı da değil ki gençliğe toyluga verelim. Az çok kendine değer verme, karar alma ve uygulama kısımları okey ama süreklilikte ve sonunu getirmekte sorun yaşıyor. Neyden korktuğunu ve geri adım attığıni anlamadım. Altından başka şeyler çıkacak gibi duruyor. Ya beklentileri farklı ya da ilişkiye bakış açısında fazla fedakarlık yapıyor, taviz veriyor. Bunun da önüne tek başına geçemiyor. Bu durumda evlense evlilik hayatında sorunlu olabilir.
Belgesel tadında olmuş ve doğru
Ayrılma KARARINI sen alıyorsun yanlış anlamıyorumdegil mi?Arkadaşlar merhaba. Yaşım 28. Yani şu yaşa geldim hala şu durumdan kurtulamadım yaşadığım duruma gelecek olursak: Ben ilişkilerimde hep aynı şeyi yaşıyorum. Bir kişi karşıma çıkıyor. Önce baya ilgili tabii benim de ilgimden emin olunca o kişi bir anda uzaklaşıyor ben ayrılma kararı alıyorum. Hadi bunu başım dik yapabilsem hiç sıkıntı yok. Ama ayrıldığımda barışmak için çaba göstermezse vs. o zaman bende geri vites oluyor. Bu sefer de karşıdaki insan iyice havalanıyor tabii. Ben kendimi iyice rezil etmeden o ilişkiden çıkamıyorum. Rezil olduğumda da kesin bittiğini algılıyorum. Kesin bittiğini anladığımda da sıkıntı yok mesela üstünden 2 hafta geçse başıma silah dayasalar ne arar ne sorarım. Buradan anlıyorum aslında sevmediğimi yani sevsem herhalde 2 haftada unutmazdım. Ama o ilk ayrılık anlarında görseniz sanki aşk acısı çekiyorum sanırsınız. Arkadaşlar benim sormak istediğim şu: Aranızda böyle bir şeyler yaşayıp sonra kendini düzelten var mı? Yani ilişkilerimi artık bu kaderden kurtarmak istiyorum. Seviyorsam düzgünce bir ilişkiye devam edebilmek sevmiyorsam düzgünce bitirebilmek istiyorum. Lütfen saldırıcı bir şekilde konuşmayalım. Durumun içinde değilken ben de her şeyin farkındayım lafa gelince mangalda köz bırakmam. Ama o saçma ilişkinin içindeyken kendimi rezil etmeden bir türlü kurtulamıyorum. Beni aydınlatabilecek çözüm önerebilecek var mı acaba. Şimdiden teşekkür ederim.
Valla bekar olsan evlenemem erkekler çok kaba anlayışsız
Adamlar işsiz
Aileler problemli ilişkiler getgitli
Bekar olana şans dilerim
Kızımızda problem yok adamlar problemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?