Hep aynı şeyi yaşamak!

Miss bunu ciddi mi soruyorsunuz anlayamadım
Bırakın nereye giderse gitsin. Öyle sipariş verir gibi eş adayı bulunmaz yahu. Adam ben sorunluyum diye bağırmış. Sizde yanlış yok.

Ben seni cok iyi anliyorum basta her sey cok guzel gidiyor ne zamanki her sey ortaya dokulup karsi tarafla birbirini acinca samimiyetle beraber biseyler gidiveriyo karsi taraf istegini kaybetmis hissediyosun eski ilgi alakayi bekliyosun olmuyo bu seferde karsi tarafa sicrama laf sokma durumlari vs oluyo cok yasadim ayni sorun bende de var. Bazen geceleri seytan giriyo icime aksi asabi oluyorum ayrilmalara kalkip ertesi sabah uyanina yuzsuz gbi yaziyorum ama noluyo karsi taraf uzaklasmis oluyo bi kere her seferinde bu hatalari yapmicam desemde oluyo bende henuz cozum bulamadim

. Ben kendimi iyice rezil etmeden o ilişkiden çıkamıyorum.

Bu cümle bence ilişkide duygu durumunuzun sürekli iniş çıkışli olduğunu gösteriyor. Ayrılmaya karar verip sonra yine geri vites yapmanızda

Duygu durumu kontrolü çok kolay elde edilen bir şey değil ama davranislarinizi kontrol edebilirsiniz

Mesela neden ayrılma davranışını sergilediniz arkasındaki duygu, motivasyon neydi? Neden vazgectiniz arkasındaki duygu neydi?

Eğer bu duygularla yüzleşirseniz kendinizi tanırsınız. O zaman size daha uygun insanlar karşınıza çıkar eminim

İşte nasıl ben de onu soruyorum mesela benim en üst yapabileceğim şey mesaj atmak. Arayamam bile. Başkalarından aramak mesaj atmak düşünülemez benim için. Ama mesaj atmak bile bence yeterince rezil bir davranış.

Evet aynı beni açıkladın sen üstüne gittikçe o daha da uzaklaşıyor. Ger dönüşü olmayacak bir şekilde. Notu okuduysan şu anda da o tarz bir ilişki içindeyim. Kaç kere bitirmek istedim geri döndüm kabul etti ama köpek çekiyor. Pislik

Ben de sizde bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Artık sosyal medyanın iyice hayatımızı ele geçirmesinden sonra çoğu erkeklerin tek bir kişiyle sınırlı kalmayıp birçok kişiyle yazıştığını, konuştuğunun hepimiz farkındayız yani artık birine bağlanma durumu iyice zayıfladı. Ayrılmalar, boşanmalar artmış durumda kimse kimseye tahammül etmiyor artık.

Siz de muhtemelen bu tip insanlara denk geliyorsunuz akışına bırakın bence. Ben de boşanmış biri olarak kendimi birini bulma konusunda artık hiç zorlamıyorum. Pek inancım kaldığı da söylenemez

Cok ayip etmis dogrusu 2 ay boyunca yazış mışsın zaten bu süreçte senin kriterlerini aile yapını hoşuna gidip gitmeyen şeyleri sorup öğrenebilir de ve buna göre de buluşma sağlanırdı madem kriterlere uymuyor ne diye buluştun o zaman adam demezler mi? bunu senin evinde söylemesi acayip kaba olmuş ee kriterlerine uyumuyorum ne yapmamı bekliyorsun o zaman saçma sapan bir muhabbet olmuş yani ama düşmez kalkmaz bir allah kriterlerine uyan bir insan bulur evlenir mutsuz olur ya da ondan sonra boşanır çocuğu ile ortada kaldı verir onuda kriterlerine uymayan başka kadınlar o şekilde kabul etmez Allah büyük yani

ilgi eksikliği var sankı bır yerde , sızı cok etkıleyen bırsey mı yasadınız
Bilmiyorum belki de çocukluk travmalarım vardır. Travmalar diyorum çünkü ilkokulun 8 senesi felaketti benim için. İlkokul hocamız zengin fakir ayrımı yapardı. Zeki olmama rağmen bir şeyler başarabileceğime liseye gelmeden ikna olamadım.

Amann dısarda adammi yok de kendini baska seylere yonlendir mesaj atmak istegin geldigi anda.. ya da direk engelle sanki yazmasini sen engelliyomussun o yuzden mesaj gelmiyo ben istemedigim icin diye dusunmus olursun hem

Haklısınız. Mesela aldatmak bana göre çok ters. Sadık bir yapım var. Ama gerçekten birden fazla kişiyle konuşuyorlarsa hangisinin gelip gittiği çok da koymaz herhalde.

Evet bu davranışlar bende yerleşirse diye de korkuyorum. Doğru kişiye de yanlış davranmak istemem.

Duygularla yüzleşiyorum. Ama yüzleşmek o duyguları hissetmeme engel olmuyor. O duyguları hissederken de davranışlarıma engel olamıyorum.

Amann dısarda adammi yok de kendini baska seylere yonlendir mesaj atmak istegin geldigi anda.. ya da direk engelle sanki yazmasini sen engelliyomussun o yuzden mesaj gelmiyo ben istemedigim icin diye dusunmus olursun hem
Engellersem numarası kayıtlı oluyor. Ve ben işte o mani olamadığım davranışlardan birinde engeli kaldırıp yazabiliyorum. mesela silerim numarasını ezbere de bilmiyorum. Sonra whatsap profilini herkese açık yaparım o da ekledim sanar yazar vs. Bir de sen numarayı siliyorsun ıphoneda Siri unutmuyor. O kadar saçma şeylerle uğraşıyorum ki

Neden hep bizler taktik yapmak zorundayız ki ? Neden duygularımızı istediğimiz gibi yaşayamıyoruz

Kesinlikle ya bu senden kaynaklı değil artık erkekler herşeye çok kolay ulaşabileceğini bildiği için ama öyle olmayanlar da elbette vardır kalbine göre.
İnşallah çok teşekkür ederim. Buraya yazdım artık. En azından şu ilişkiden düzgün bir şekilde kurtulayım bir daha da böyle bir saçmalığın içine düşmeyeyim.

İnşallah çok teşekkür ederim. Buraya yazdım artık. En azından şu ilişkiden düzgün bir şekilde kurtulayım bir daha da böyle bir saçmalığın içine düşmeyeyim.
Kesinlikle canım bak her şey sende bitiyor. Bence bu ilişkiden çıkınca al bi kağıt kalem. Ben ilişkide nasılım neyim iyi neyim kötü. Neyi yanlış yapıyorum. Hepsini yaz. Düzeltmen gereken şeyleri ve bunların sebeplerini düşün. Neden öyle davrandığını, nasıl bi ilişki istediğini düşün. Nsıl bi insan istediğini düşün. Ve her şeyden önce kendini çok sev. Bunları hallettğini düşündüğün ve hissettiğin anda yeni birine şans ver. Her şeyin daha güzel olduğunu göreceksin. Tabiki tavsiye sadece benimki

O zaman atagin geldigi vakit.. allah seni kahretmesin insan bi pesimden kosar haysiyetsiz sen nasil benim gibi bir kiza yalvarmazsin zor bulursun benim gibisini utanmaz beni dusurdugun şu duruma bak inanamiyorum de butun ofkeni kus sonra bi rahatla saka tabiki yapma boyle seyler tut kendini bacim 28 olmussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…