- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
- Konu Sahibi CANIM AZRAMM
-
Merak ettim eşiniz kova burcu mu ?Iyi akşamlar hanımlar,gerçekten artık eşimden gına geldi.10yillik evliyiz.Evliliğimiz süresince ister hakli, ister haksız olayım.Bütün tartismalarimizin sonunda hep ben barışma çabaları içine giriyorum.Ama ne yazıkki eşimin saçma nazi tripi bitmiyor.şimdi soracaksınız diyeceksiniz ki niye hep sen?eşimle kavgalı olmaya dayanamıyorum.Çok üzülüyorum hiç bir zaman nazım eşime geçmiyor.Özünde iyi bir insan ama,çok fazla ağır başlı ve otoriter.Ben ise deli dolu eğlenceli bir insanım.Ama gerçekten dayamiyorum artık.az oncede eşime yaklaştım yine beni tersledi! sabah ise gider akşam gelir.Gelince de öyle hic fazla muhabettimiz yoktur. üzgünüm,ofkeliyim ve kırgınım..Not:3ayda eşimle konusmasam eşim asla konuşmaz.Buda benim gururumu incitiyor
Yok boğa burcuMerak ettim eşiniz kova burcu mu ?
Amin InşallahAllah sabır versin.
Anlayisidir ama, eski yıllardaki gibi değil.Eşin anlayışlı biri midir?
Valla benimki kova oda öyleydi o yüzden sordum. Ama boğa burcu erkeklerde öyle genellemeyeyim ama sabit fikirli ama ateşi çabuk söner güzel bir anda suçlamadan hissrttiklerini anlatmayı dene.Yok boğa burcu
Kova burcu öyle mi oluyor ?Merak ettim eşiniz kova burcu mu ?
Boğalar çok tartışmaya giremezler evet sizin dediğiniz gibi sabit fikirlidirler.Ama evlilikte bir kadın sevildiğini hissetmek ister.Malesef bunu ben fazla göremiyorum.Eşim her nekadar duygularımı gosteremiyorum dersede.Valla benimki kova oda öyleydi o yüzden sordum. Ama boğa burcu erkeklerde öyle genellemeyeyim ama sabit fikirli ama ateşi çabuk söner güzel bir anda suçlamadan hissrttiklerini anlatmayı dene.
tam burcu o zamanYok boğa burcu
Canim eşimin huyu böyle,ben onu asla degistiremem. öyle bir cabamda yok.sonuçta onun bu halini bilerek evlendim.Ama bizim infertilite sorunumuz var.arada duygusal bağlıyorum.eşimin biraz benimle ilgilenmesini bekliyorum.Tabi ilgiyi görmeyince bende de ani bir patlama oluşuyor.Bence bir akşam onunla konuş onun sevdiği şeyleri hazırla bak bu böyle olmuyor üzülüyorum de konuşmadan ne yaparsan yap anlamaz erkekler salak oluyorlar biraz bu konularda anlamıyorlar bizi.
Bilmiyorum ne kadar yardımcı olur ama erkekler kuyrukları kısınca ne zaman eşlerini kaybedecekler o zaman anlıyorlar - ama siz yinede benim lafıma bakarak rest falan çekmeyin Allah muhafaza yardımcı olmak isterken köstek olmiyim-benim fikrim budur erkekler kaybedeceklerini düşündükleri an seni seviyorum ne istersen yaparım moduna geçiyorlarBoğalar çok tartışmaya giremezler evet sizin dediğiniz gibi sabit fikirlidirler.Ama evlilikte bir kadın sevildiğini hissetmek ister.Malesef bunu ben fazla göremiyorum.Eşim her nekadar duygularımı gosteremiyorum dersede.
Bence siz yengeçsiniz bende ilgi isterim ilgi olmasada hissetmek isterim sizin derdiniz sadece onun sizi sevdiğini hissettirmesi ve biliyorum ki çok üzüyorCanim eşimin huyu böyle,ben onu asla degistiremem. öyle bir cabamda yok.sonuçta onun bu halini bilerek evlendim.Ama bizim infertilite sorunumuz var.arada duygusal bağlıyorum.eşimin biraz benimle ilgilenmesini bekliyorum.Tabi ilgiyi görmeyince bende de ani bir patlama oluşuyor.
Evet kova burcu erkekleri öyle oluyorKova burcu öyle mi oluyor ?ben kova burcuyum ve aynen bayanın eşi gibiyim de. Bilmiyordum burcumun böyle bir özelliği olduğunu
Güzelim iki seçenek var ya kasıtlı yapıyor boşan diye ki zannetmiyorım yada adamın karakteri böyle. Şu sinir filan geçince böle sakin sakin bi konuş ne hissettiklerini anlat yani sen böyle yapınca ben şöyle hissediyorum filan die yani direk sen şöylesin sen böylesin deme elbet bir ortak yol bulursunuzBoğalar çok tartışmaya giremezler evet sizin dediğiniz gibi sabit fikirlidirler.Ama evlilikte bir kadın sevildiğini hissetmek ister.Malesef bunu ben fazla göremiyorum.Eşim her nekadar duygularımı gosteremiyorum dersede.
Kapalı kutu gibidir.onu bir turlu çözemiyorumBence siz yengeçsiniz bende ilgi isterim ilgi olmasada hissetmek isterim sizin derdiniz sadece onun sizi sevdiğini hissettirmesi ve biliyorum ki çok üzüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?