Hep ben mi alttan alacağım!?

Bu boğa burçlarının hepsi böyle cook inatçı çok .... Biraz kendini geri çek diyecegimde ben de senin gibiyim eşimle aynı evde küs olmaya dayanamıyorum çok mutsuz oluyorum ..

Ayyy hiç sormayın,gerçekten esim çok zor yaşanması bi adam.onun aksine benim hiç kinim yoktur .çok yıprandım.
Benim oglumun biri boga burcu.yasi 25 oldu. Bir sustumu birdaha zor konusur alakayi keser.sebebini sorariz soylemez. evde yemek bile yemez.hic bir konuda birsey sormaz diyalog kurmaz.uzun bir sure boyle devam eder sonra yavas yavas acilir.cok da sinirlidir.

Sanki bir an eşimi anlattiniz.Ama boğaların güzel bir huyu vardır Çok durustler.Eskiden esimin bu davranislari beni incitmezdi.Ama artik cok zoruma gidiyor.heleki suskun halleri insani bituriyor

Sanki bir an eşimi anlattiniz.Ama boğaların güzel bir huyu vardır Çok durustler.Eskiden esimin bu davranislari beni incitmezdi.Ama artik cok zoruma gidiyor.heleki suskun halleri insani bituriyor
Evet durst olur yalan soylemezler yalakaligi sevmez kaybetme pahasinada olsa.canini malini namusunu gozun arkada kalmadan emanet edebilirsin.

Bu kisilikle doguyorlar asla insan degismez. bende yengec burcuyum her ozelligi mevcut.gunluk burc fallarina hic inanmam zaten cikmazda.ama burclara inaniyorum.kizkardesim terazi cok dengesizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…