Hep ben mi alttan alacağım!?

Yemin ederim ki,aynen söylediğiniz gibi evi ateşe versem sadece kötü bir bakış atar gider.eskiden yaşım gençti iyi kötü sabrediyordum.Ama artık tahammülüm kalmadı!!!!
gecenlerde kendimi dovdum nerdeyse altın kolyem koptu boynumda. ve en acısı da kendime neden bunları yaratıyorum ya da ben bunları yaşadıktan sonra o beni anlasa kaç para.

Valla benimki kova oda öyleydi o yüzden sordum. Ama boğa burcu erkeklerde öyle genellemeyeyim ama sabit fikirli ama ateşi çabuk söner güzel bir anda suçlamadan hissrttiklerini anlatmayı dene.
Bendeki de kova aynı öyle

Ama benimki sakacidir yoksa çekilmez valla

10 yildir bir sekilde anlastiysaniz esinizi boyle kabul etseniz? Yani insanlar her zaman birbirinden farkli ve orta yolu bir sekilde bulmak zorundayiz. Bence bu durumu tamamen kabullendiginde artik esinin boyle olusu seni uzmeyecek.
Dedigim gibi bu durumunu kabul ettim.Ama gün geliyor insan duygusal cokusler yaşıyor.Ne biliyim bir yanıma otursun,elimi tutsun,saçımı oksasin.kızından sonra hiç hamile kalmadım iki yıl önce iki defa tup bebek yaptım.Transfere bile gidemedik.doktor bizden umudu kesti.o günden sonra bende biraz duygusaliklar olustu.

Yemin ederim ki,aynen söylediğiniz gibi evi ateşe versem sadece kötü bir bakış atar gider.eskiden yaşım gençti iyi kötü sabrediyordum.Ama artık tahammülüm kalmadı!!!!
3 saat anlatırım guzelce anlamaz
Bagırırım anlamaz artık kırıyorum yıne anlamıyor bızde 10 senelık evlıyız
Sınır hastası ettı benı ..sımdı bosanıyorum
Cocuklar nolcak vıcdanın sızlamıyormu duzelmıcekmısın dıyorum.yok ..vıcdan olmayan ınsan bunlar ben kafayı yedım sende yeme ya bu deveyı gudeceksın ya bu dıyardan gıdeceksın

Aynen sizin yaşadıklarınızı yaşıyorum.Ama maalesef arkamda duracak kimse yok.birde kizim babasına çok düşkündür ona kiyamiyorum. Inan şimdi domunsan aglayacagim

Aynen sizin yaşadıklarınızı yaşıyorum.Ama maalesef arkamda duracak kimse yok.birde kizim babasına çok düşkündür ona kiyamiyorum. Inan şimdi domunsan aglayacagim
babasına düşkündür de ya annesi? Annesinin kendini harap etmesine de çoook üzülecek bir büyüsün.

Haklisin canim. Ama inan insana o duygusallik coktu mu buluttan bile nem Kapiyor. Sen canini sıkma. Bak cok sukur bir kizin var. İnsallah tekrar bir bebegin olur canini skma.

Haklisin canim. Ama inan insana o duygusallik coktu mu buluttan bile nem Kapiyor. Sen canini sıkma. Bak cok sukur bir kizin var. İnsallah tekrar bir bebegin olur canini skma.
Allah razi olsun cnim,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darisi bana ve benim gibi tup isteyenlere olsun..

Ben buyum degısmem dıyor cıkıyor ısın ıcınden ..ev sahıbı benı arar dışarı ışı bende ev ısı bende..sadece ev gecımı ıcın maddı ıse
Baska yonden anlatsam mukemel dersın
Hıcbıseyıme karısmaz yerım ıcerım gezerım ama buda sorun işte ruhsuz
Cocuklarla akşamları cocuk gıbı oynar aslında ılgılenır ama bı bag yok duygusallık yok al yesınler al gıysınler
8 yasındakı kızımla konusuyorum
Bosanıyoruz ne dusunuyosun cok uzaga gıdıcez babanı ozlermısın dıyorum
Boşver zaten bızle ılgılenmıyokı yok gıdelım dıyor
Kotu bırı degıl ama cocuk para getıren avmye goturup tek basına gezen bı tıpı baba olarak algılamıyor demekkı..
Benım aılem yanımda bosanıyorum ama
Ya gelecek ergenlıgı var karnesı dogumgunu etkınlıgı ..ne dıcem en azından bırıne surukleye surukleye goturuyodum
Sımdı nolcak..
Onun ıcın hersey gereksız bu dunyada..
Benım beynım almıyor boyle bır ınsanı ..
Tamamen kendı ıcın yasayan bır ınsan
Kussem yemek yapmasam nıye yapmadın demez dısardan soyler
Cay yapmasam yapar içer
Bunu bana nıye yapıyo demez kendı hayatını surdurur mal işte mal (

Bu konu bana halamın yaşadıklarını hatırlattı. Bilmşyorum o da eniştemi çok severdi ama iyi bir söz bir dokunuş olmadan sevdi. Yıllarca kavgalarda eşyalar kurdu, sinir krizleri geçirdi. Yıllarca verdi kendinden. Şimdi çok mutsuz.

Benim eşim boğa burcu
4 senelik evliyim
Hiç hatırlamam tartsımalarda ben alttan alayım
Allatn alan barısan hep o olur
Boğanın siniri cBuk gecer
Seninkinin yukseleni agır basıuor bence:)
Aslında ben yanlış ifade ettim kendimi,eşim benimle tartismazben kavga ederim. o sadece dinler.Alttan alma derken, ben hep barışma cabalarim.

Bence her şey çok güzel olacak o adam olmadan. Kendinize birkaç yıl verin. Sonra her şey geçecek

Bende takıntı var 10 yıl neden dıyorum
Cıkıp gıtmeye korktum
Babam cok baskıcı
En azından burda gece bıle gezsem bısey demeyen bır ınsan var
Getır dersen getırır yoksa getırmez.. gotur dersen goturur.al dersen alır yap dersen yapar ama yeter kafasına vura vura yaptırmakla ben harap oldum

Bence her şey çok güzel olacak o adam olmadan. Kendinize birkaç yıl verin. Sonra her şey geçecek
Bende normal degılım hala korkuyorum
En azından bı fıgur vardı evde
Ondan hıcbısey ıstemesem ıyıyız aslında şakalasır sever guler hergun gezerız
Dısarda cok sık yemek yerız
Ama ben soylemeden bısey bekledımmı bır gun ıkı gun 3 gun patlıyorum
Bu sefer ben kendı kendıme tartısıyorum kızıyorum
Haklı hep o hep o .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…