Hep ben mi alttan alacağım!?

Yok cnim,eşim asla boşanma fikrini bile aklına getirmez eminim.Onun karakteri böyle,evlendigimizden beri hep böyledir.Ama yıllar geçtikçe sanki dahada fazlalasti.beni sevdiğine eminim ama çok çok uzuyor beni...

Kapalı kutu gibidir.onu bir turlu çözemiyorum
kızımın okulu olmasaydı bir süreliğine ailemin yanına gidecektim.Inan bazen öfkeden oturup ağlıyorum.çünkü yok musun gibi davranıyor.
Ben sizin yerinizde olsam eminim dayanamazdım çünkü ben bir muhabbet bir tebessüm anlayış isterim. Sizin yerinizde olsam eğer cidden bu kadar kötüyse durum konuşularakta anlaşılmıyorsa kızım da bunu anlayabilecekse ayrılırdım

Yok cnim,eşim asla boşanma fikrini bile aklına getirmez eminim.Onun karakteri böyle,evlendigimizden beri hep böyledir.Ama yıllar geçtikçe sanki dahada fazlalasti.beni sevdiğine eminim ama çok çok uzuyor beni...
Valla benim eşimde öyleydi onyüzden sordum kovamı diye hatta evlilik piskoloğuna bile gittik. Ama zaman içinde böyle güzel zamanlarımızda anlatıyordum ya geöen gün şöle yaptın işte ben şöle hissettim hep suçlu ben oluyor gibi hissediyorum veya brnde insanım ama sen bu hakkı vermiosun naz yapamıyorum sana filan die zamanla anladı hatasını birde şey konusunda anlaşın haftada ayda yılda ne bileyşm bi gün sorunlarınızı konuşup çözüm bulmak için sözleşin içinizde birikmesin.

Canim ben eşimi seviyorum,o olmazsa sanki yeni doğmuş savunmasız bebek gibiyim.Eşime çok alıştım.Ama bana biraz ilgi göstermesini isterdim.kizim 6yasinda balık burcu kizim asla ayrılığı kaldıramaz.Benimde hayatım hep böyle gecicek
Sadece biraz dertlesmek istedim.çünkü kimseye derdimi alamıyorum.

sizin ağlamanıza üzülmenize dahi oralı olmuyor mu ? insan bir sorar yahu neyin var karı kocasınız hiçmi vicdanı merhameti yok bu adamın allah yardımcınız olsun.birazda siz umursamayın o yokmuş gibi davranın bakalım o sevgi saygı görmeyince nasıl hissedicek?

Malesef sormuyor bile,bende aptal gibi aglamalarim kesilince çay, corba vs hazırlama derdine düşüyorum.huyu kurusun.hiç bir zaman değişmeyecek bu adam benimde sabrim taşıyor artik!

konuşmuyorsa konuşmayacaksın tınlamayacaksın evde yokmus gibi davranacaksın o arada da kendinle ilgili ful enerjin olsun yemeğini çayını kahveni eksik etmeyeceksin. benimki de öyle ben böyle yapınca o gelip sokuluyor. totosu çok kalkmıştı bir zamanlar da.

Benmı yazdım acaba dıyorum...
Aynen oyle gelmiş oyle gıdıyor degısmıyor
Olan bıze oluyor ben artık kırmaya dokmeye baslamıstım konuşma ozurlusu bunlar telefonu kırdım oralı olmadı tvyı kırdım dondu arkasını uyudu..ınsana cınnet gecırttırenler bunlar olsa gerek

en fazla 10gun tinlamiyorum. Ama oda hic mi hiç yüzüme bile bakmıyor.Ya ben olsembile gelip barismaz. ister ki ben ona yalvarip yakarayim

Hava gruplarini toprak gruplari zorlar. Biraz zor bir ilişkiniz olmasi normal. Yani böyle gelmis boyle gider muhtemelen cok da takilmayin bu konuya. Eminim esinizin iyi taraflari da coktur. İyi aile babasi vs..

10 yildir bir sekilde anlastiysaniz esinizi boyle kabul etseniz? Yani insanlar her zaman birbirinden farkli ve orta yolu bir sekilde bulmak zorundayiz. Bence bu durumu tamamen kabullendiginde artik esinin boyle olusu seni uzmeyecek.

Yemin ederim ki,aynen söylediğiniz gibi evi ateşe versem sadece kötü bir bakış atar gider.eskiden yaşım gençti iyi kötü sabrediyordum.Ama artık tahammülüm kalmadı!!!!

Ya tartismiyor bile benimle,kendi kendime kavga ediyorum,agliyorum, inan suan gidecek bir yerim olsaydi saniye durmazdm.cunku ofkeden catlicak gibiyim
aynı benim kocam 3 yıldır evliyim lanet cenemden haklıyken de haksız duruma düşüyorum ama az az çözmeye başladım takmamaya çalışıyorum ama çok çok üzülüyorum.

Kadın verir verir verir. Sevgisini, bedenini, aşkını son damlasına kadar verir. Tükenen taraf, kadın. Maalesef. Çok üzülüyorum böyle konulara. Böyle adamlara çok kızıuorum.

Ben küslğkten sonra Asla konuşmaya çalışmam. Haklıysam. Haksızsam başka tabi. Emin olun konuşmayınca karşıdaki dayanamayıp geliyor özür diliyor zaten. Ama ne yaparsınız yapın karakterinizde yoksa değişemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…