- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
- Konu Sahibi CANIM AZRAMM
-
Yok cnim,eşim asla boşanma fikrini bile aklına getirmez eminim.Onun karakteri böyle,evlendigimizden beri hep böyledir.Ama yıllar geçtikçe sanki dahada fazlalasti.beni sevdiğine eminim ama çok çok uzuyor beni...Güzelim iki seçenek var ya kasıtlı yapıyor boşan diye ki zannetmiyorım yada adamın karakteri böyle. Şu sinir filan geçince böle sakin sakin bi konuş ne hissettiklerini anlat yani sen böyle yapınca ben şöyle hissediyorum filan die yani direk sen şöylesin sen böylesin deme elbet bir ortak yol bulursunuz
Ben sizin yerinizde olsam eminim dayanamazdım çünkü ben bir muhabbet bir tebessüm anlayış isterim. Sizin yerinizde olsam eğer cidden bu kadar kötüyse durum konuşularakta anlaşılmıyorsa kızım da bunu anlayabilecekse ayrılırdımKapalı kutu gibidir.onu bir turlu çözemiyorum
kızımın okulu olmasaydı bir süreliğine ailemin yanına gidecektim.Inan bazen öfkeden oturup ağlıyorum.çünkü yok musun gibi davranıyor.
Adamın burcu bile öküzgillerdenmis normal o zaman bu davranışlar :)Yok boğa burcu
Valla benim eşimde öyleydi onyüzden sordum kovamı diye hatta evlilik piskoloğuna bile gittik. Ama zaman içinde böyle güzel zamanlarımızda anlatıyordum ya geöen gün şöle yaptın işte ben şöle hissettim hep suçlu ben oluyor gibi hissediyorum veya brnde insanım ama sen bu hakkı vermiosun naz yapamıyorum sana filan die zamanla anladı hatasını birde şey konusunda anlaşın haftada ayda yılda ne bileyşm bi gün sorunlarınızı konuşup çözüm bulmak için sözleşin içinizde birikmesin.Yok cnim,eşim asla boşanma fikrini bile aklına getirmez eminim.Onun karakteri böyle,evlendigimizden beri hep böyledir.Ama yıllar geçtikçe sanki dahada fazlalasti.beni sevdiğine eminim ama çok çok uzuyor beni...
Canim ben eşimi seviyorum,o olmazsa sanki yeni doğmuş savunmasız bebek gibiyim.Eşime çok alıştım.Ama bana biraz ilgi göstermesini isterdim.kizim 6yasinda balık burcu kizim asla ayrılığı kaldıramaz.Benimde hayatım hep böyle gecicekBen sizin yerinizde olsam eminim dayanamazdım çünkü ben bir muhabbet bir tebessüm anlayış isterim. Sizin yerinizde olsam eğer cidden bu kadar kötüyse durum konuşularakta anlaşılmıyorsa kızım da bunu anlayabilecekse ayrılırdım
Ya tartismiyor bile benimle,kendi kendime kavga ediyorum,agliyorum, inan suan gidecek bir yerim olsaydi saniye durmazdm.cunku ofkeden catlicak gibiyimAdamın burcu bile öküzgillerdenmis normal o zaman bu davranışlar :)
Malesef sormuyor bile,bende aptal gibi aglamalarim kesilince çay, corba vs hazırlama derdine düşüyorum.huyu kurusun.hiç bir zaman değişmeyecek bu adam benimde sabrim taşıyor artik!sizin ağlamanıza üzülmenize dahi oralı olmuyor mu ? insan bir sorar yahu neyin var karı kocasınız hiçmi vicdanı merhameti yok bu adamın allah yardımcınız olsun.birazda siz umursamayın o yokmuş gibi davranın bakalım o sevgi saygı görmeyince nasıl hissedicek?
29eylul doğumluyum,terazi oluyor.Merak ettim sizin burcunuz nedir?
iyi dayanmışsınızMalesef sormuyor bile,bende aptal gibi aglamalarim kesilince çay, corba vs hazırlama derdine düşüyorum.huyu kurusun.hiç bir zaman değişmeyecek bu adam benimde sabrim taşıyor artik!
en fazla 10gun tinlamiyorum. Ama oda hic mi hiç yüzüme bile bakmıyor.Ya ben olsembile gelip barismaz. ister ki ben ona yalvarip yakarayimkonuşmuyorsa konuşmayacaksın tınlamayacaksın evde yokmus gibi davranacaksın o arada da kendinle ilgili ful enerjin olsun yemeğini çayını kahveni eksik etmeyeceksin. benimki de öyle ben böyle yapınca o gelip sokuluyor. totosu çok kalkmıştı bir zamanlar da.
Yemin ederim ki,aynen söylediğiniz gibi evi ateşe versem sadece kötü bir bakış atar gider.eskiden yaşım gençti iyi kötü sabrediyordum.Ama artık tahammülüm kalmadı!!!!Benmı yazdım acaba dıyorum...
Aynen oyle gelmiş oyle gıdıyor degısmıyor
Olan bıze oluyor ben artık kırmaya dokmeye baslamıstım konuşma ozurlusu bunlar telefonu kırdım oralı olmadı tvyı kırdım dondu arkasını uyudu..ınsana cınnet gecırttırenler bunlar olsa gerek
aynı benim kocam 3 yıldır evliyim lanet cenemden haklıyken de haksız duruma düşüyorum ama az az çözmeye başladım takmamaya çalışıyorum ama çok çok üzülüyorum.Ya tartismiyor bile benimle,kendi kendime kavga ediyorum,agliyorum, inan suan gidecek bir yerim olsaydi saniye durmazdm.cunku ofkeden catlicak gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?