HEP BEN TERKEDİLDİM NEDEENN:(((

salak mı ne ayol sanki sen tek başına öpüştün :) sana hep odunlar denk gelmiş kuzum.sorun sende değil onlarda.ama böyle salakça şeyleri kafaya takan çok erkek var.

ilk buluşmada öpüşme olmasa iyi olurmuş.
ama demekki çok derinden hisler oluşmuş ki öpmesine karşılık vermişsin.
erkekler için çok derin hisse gerek yok sanırım ya da senin bu anlattığın öküz için diyelim.
sanki kendi ilk buluşmada öpmemiş seni.
boşver cnm. yüze terbiyeli namuslu, yemediği halt kalmayan birine denk gelir o zaten.
demekki daha iyi insanlar bekliyor seni.
30 yaş güzel ve ideal takma kafana. kendini üzme.
arasada muhatap olma. senin mantığındaki insandan adam olmaz de.
karşına aynı senin karakterinde birileri çıkar elbet de geç.

nasıl güzel tespitlerde bulunmuşsun.ayrıca birde takıntılı.seni takıntılarınla başbaşa bırakıyorum dedim.at gözlüğünle bakıyorsun etrafa dedim.şekilcisin dedim.kapanmamı kendi dini görüşün açısından değil aile baskısından istiyosun dedim.birde utanmadan evet diyor.zaten artık diyecek sözüm yok.erkeklere dayanacak gücüm de yok.hayırlısı inşallah.

teşekkür ederim.zaten bitti benim içinde artık.kapattım defteri.önüme bakıyorum.umarım dediğin gibi daha iyi insanlar çıkar önüme.isteyen herkesin inşallah

Tam da bu olay işte..

erkekler bu konularda çok daha dikkatli. bence keşke ilk görüşte daha dikkatli olsaydın bu kadar isteklerine yenilmeseydin çünkü evlilik önemli bir konu erkek karşısındakini her yönden bizim gibi inceliyor.

bu yobaz örümcek kafalı köpeklere inşallah hovarda bi kadın denk gelip safa yatarak hayatını mahfeder de biz de göbek atarız.

Bence ilk gün öpmemeliydin, namuslukla basitlikle alakası yok sadece fazla taviz vermeyecektin..
Salla gitsin, bunlar hep tecrübe..

bu konuyu da okudum arkadaşım,adamda dengesizlik olduğu kanısına vardım... bi gün öyle bi gün böyle ne bu canım...

bu konuyu da okudum arkadaşım,adamda dengesizlik olduğu kanısına vardım... bi gün öyle bi gün böyle ne bu canım...

teşekkür ederim arkadaşım sağol.zaten geçti gitti.bende artık mantığımla baktığımda bu dengesizle hayat geçmez diye karar verdim.önüme bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…