- 15 Temmuz 2014
- 1.308
- 1.228
- 248
Bu adam bencil: Kendi isteklerini ve fikirlerini önemsiyor. Bu adam sahte: Bir kızı öpüyor, sonra öptüğü kızı suçluyor. Bu adam şekilci: Sana kapan diyor. Ne demek "kapan". Seni de tebrik ederim "tamam" demişsin hemen. Eğer içinden geliyorsa şimdi kapan, bu yaşına gelmişsin birinin sana bu fikri vermesi ya da dayatması mı gerekiyor.
Bu adama "Sen evlenilecek adam değilsin, kendin yaptığın bir şey için bir kızı suçluyorsun.Gönlün açık ve rahat bir kız istiyor ki zannımca sen de öylesin ama dışarı dindar gibi görünme sahtakarlığındasın. Ben sahtekar bir adamla zaten evlenemem. Allah sana senin gibi birini nasip etsin."demen gerek.
salak mı ne ayol sanki sen tek başına öpüştün :) sana hep odunlar denk gelmiş kuzum.sorun sende değil onlarda.ama böyle salakça şeyleri kafaya takan çok erkek var.
ilk buluşmada öpüşme olmasa iyi olurmuş.
ama demekki çok derinden hisler oluşmuş ki öpmesine karşılık vermişsin.
erkekler için çok derin hisse gerek yok sanırım ya da senin bu anlattığın öküz için diyelim.
sanki kendi ilk buluşmada öpmemiş seni.
boşver cnm. yüze terbiyeli namuslu, yemediği halt kalmayan birine denk gelir o zaten.
demekki daha iyi insanlar bekliyor seni.
30 yaş güzel ve ideal takma kafana. kendini üzme.
arasada muhatap olma. senin mantığındaki insandan adam olmaz de.
karşına aynı senin karakterinde birileri çıkar elbet de geç.
sanki zorlamışsın, ikiniz de isteyerek olmuş işte ne oluyor ya.. cahillik zor.
Bu adam bencil: Kendi isteklerini ve fikirlerini önemsiyor. Bu adam sahte: Bir kızı öpüyor, sonra öptüğü kızı suçluyor. Bu adam şekilci: Sana kapan diyor. Ne demek "kapan". Seni de tebrik ederim "tamam" demişsin hemen. Eğer içinden geliyorsa şimdi kapan, bu yaşına gelmişsin birinin sana bu fikri vermesi ya da dayatması mı gerekiyor.
Bu adama "Sen evlenilecek adam değilsin, kendin yaptığın bir şey için bir kızı suçluyorsun.Gönlün açık ve rahat bir kız istiyor ki zannımca sen de öylesin ama dışarı dindar gibi görünme sahtakarlığındasın. Ben sahtekar bir adamla zaten evlenemem. Allah sana senin gibi birini nasip etsin."demen gerek.
benim bile kufredesim geldi :)kendi yedigi haltlara baksında. senin masum öpüşmeni sorgulasın
embesil tosbaaaaa
cok sinirlendim ya.... tlf acda ana avrad küfret
bu yobaz örümcek kafalı köpeklere inşallah hovarda bi kadın denk gelip safa yatarak hayatını mahfeder de biz de göbek atarız.
Bence ilk gün öpmemeliydin, namuslukla basitlikle alakası yok sadece fazla taviz vermeyecektin..
Salla gitsin, bunlar hep tecrübe..
nişanlım tarafından çok özel bir nedenle terk edildim.sonra görücü usulu 5 hafta biriyle görüştüm terk edildim.sonra 1 yıl bi sevgilim oldu terk edildim.en son tam hepsini unuttum artık çokmutlu huruluyum kendi başıma yetebiliyorum derken görücü usulu biriyle tanıştırıldım.1 hafta telefonda görüntülü konuştuk resmen aşık olmuş gibiydik ikimizde.evlilikten çocuktan düğün tarihimizden bile bahsedildi.1 hafta sonra ilk defa yüz yüze görüştük.herşey mükemmeldi.ama bi sorun vardı.aramızda o kadar fazla elektrik olmuştuki telefonda görüşürken.ilk buluşmada yıllardır çıkıyormuş gibiydik.yanağımdan öpmek istedi sonra nasıl olduğunu anlamadan öpüştük.ertesi gün tekrar buluştuk.herşey mükemmeldi.sonra ertesi gün bir daha buluştuk.yine herşey güzeldi.el ele göz göze yılladır sevgiliymişiz gibi.benden bağzı istekleri olmuştu kabul ettim.o memleketine gitti.yolda aradı herşey burda ama sen yoksun diye.nasıl sevindim anlatamam.tamam dedim yıllarca çektim artık dualarım kabul oluyor şükür rabbime.sonra memleketine gitti.1.gün yine herşey çok güzeldi.2.gün bu soğuk davranmaya başladı.nedenini sordum kafasındaki soru işaretlerini atamamış.aklındaki soru işaretide ilk görüşmede öpüşmüş olmamız.herkese öyle davranıyo olabilirmişim.ki asla ama asla öyle birşey yok.beni basit kız katagorsine soktu.bende eğer böyle düşünüyosa bu ilişkini yürümeyeceğini söyledim ve ayrıldık.2 gün sonra tekrar aradı barışmak için.2 gün zor dayanmış.çok alışmış ve sevmeye başlamış beni falan filan.kabul ettim.memleketinde olduğu için 1 hafta daha telefonda görüştük.eskisinden daha samimi daha candan.sonra yine aynı şeyi sorun edip terk etti beni.ve 6 gündür ne aradı ne sordu mesaj attım 1 kez bitti bu iş dedi.mantıklı karar vermek durumundaymış.mantığına uymayan şey de öpüşmüş olmamız.şimdi terk edildiğimemi yanayım.30 yaşına gelmişim anlıma leke sürmemişim.adam tarafından basit kız muamelesi gördüğümemi yanayım.kızlar allah aşkına birşeyler söyleyin.kaç gündür yerdemiyim göktemi belli değil
Her ne ise işte. Öpüşmemeliydinizben öpmedim.öpüştük
bu konuyu da okudum arkadaşım,adamda dengesizlik olduğu kanısına vardım... bi gün öyle bi gün böyle ne bu canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?