Ayrıntılarda gizli bence herşey.
Gerçekten ilk seferde öpüşmeniz bunu herkesle yapabileceğiniz fikri oluşturabilir.
O da ilk gördüğüyle nasıl öpüşebilir fikri de sizde oluşmalıydı..
Detay derken sizden bazı isteklerde bulunmuş kabul etmişsiniz.
O isteklerle ilgili olamaz mı soru işaretlerinin derinleşmesi beyninde..
İlk seferinde de de terkedilmenizin çok özel nedeni demişsiniz.
Açıklamadığınız şeyler olabilir neden..
Ya boşver, öpen kendisi, öpüştün diye sorun eden kendisi. Sen öpünce basitlik oluyorda o öpünce erkeklik mi oluyor?
Böyle adam görünümlü pisliklere prim vermeyin. 1 haftada hemen evlilik muhabbetleri, seni terketsin , döndüğünde hemen yine kucak açmalar... Sonra kendilerini nimetten sayarken, sizi de değersiz hissettiyorlar işte. Önce kendi değerinizi bilinki, doğru insanlar girsin hayatınıza.
.
ama öyle bir yazmışsın ki kusura bakma herkes kötü anlarO İSTEK SADECE BAŞIMI KAPATMAMLA İLGİLİYDİ.ZATEN BENDE NİYETLİYDİM.BUNU ONA SÖYLEYİNCE HIZLANDIRALIM BU OLAYI DEDİ.YANİ KÖTÜ Bİ İSTEK DEĞİLDİ
kendi yedigi haltlara baksında. senin masum öpüşmeni sorgulasın
embesil tosbaaaaa
cok sinirlendim ya.... tlf acda ana avrad küfret
O İSTEK SADECE BAŞIMI KAPATMAMLA İLGİLİYDİ.ZATEN BENDE NİYETLİYDİM.BUNU ONA SÖYLEYİNCE HIZLANDIRALIM BU OLAYI DEDİ.YANİ KÖTÜ Bİ İSTEK DEĞİLDİ
30 YAŞINDAN SONRA BASİT KIZ DURUMUNA DÜŞTÜM ONAMI YANAYIM TERK EDİLDİĞİMEMİ YANAYIM.KENDİME HAKİM OLAMADIM ONAMI YANAYIM BİLEMEDİM.
Gerçekten ilk seferde öpüşmeniz bunu herkesle yapabileceğiniz fikri oluşturabilir.
O isteklerle ilgili olamaz mı soru işaretlerinin derinleşmesi beyninde
Keşke bunu da açıkça yazsaydınız.
Nerden bilinir özel istek falan deyince.
O isteklerle ilgili olamaz mı soru işaretlerinin derinleşmesi beyninde..
İlk seferinde de de terkedilmenizin çok özel nedeni demişsiniz.
Açıklamadığınız şeyler olabilir neden..
HAKLISINIZ O ANDA ONU DÜŞÜNEMEDİM İŞTE. :) İLK FİİLİ GÖRÜŞME ÖNCESİNDE TELEFONDA GÖRÜNTÜLÜ OLARAK O KADAR ÇOK GÖRÜÜŞTÜK Kİ ÇOK HOŞLANDIK BİRBİRİMİZDEN.ÇOK FAZLA ELEKTRİK OLDU ARAMIZDA.BENDE DE HATA VAR BİLİYORUM.
Bende senin gibi düşünüyorum, ilk buluşmamızda beni öptün kim bilir başka kadınlarla neler yaşamışsındır, senden koca olmaz deseydin.
Ne terbiyesiz bir adamış o ya!
Neyse canım bu yaşadıkların sana ders olsun, bundan sonra ne kadar içine sinerse sinsin mesafeni koru. Üzülme hakkında hayırlısı...
Ben vakti geldiğinde karşına seni mutlu edecek birisi çıkacağına inanıyorum.
ama öyle bir yazmışsın ki kusura bakma herkes kötü anlar
sanırım senin problemin çok çabuk insanlara inanman...
sen aslında yetebiliyorum kendime diyorsun ama eğer gerçekten bunu düşünseydin 1 haftalık bir adama bu kadar bağlanmazdın..
tabiiki başta adilik onda zatenO KONUDA ÇOK HAKLISIN.BENİM BÜTÜN SORUNUM KESİNLİKLE DEDİĞİNİZ GİBİ İNSANLARA ÇOK ÇABUK İNANMAM.AMA O DA İNANDIRDI.YANİ EĞER O BANA EVLİLİK LAFINDAN DÜĞÜN LAFINDAN BAHSETMESEYDİ YADA BANA BU KADAR YAKIN DAVRANMASAYDI BENDE KENDİMİ GERİ ÇEKER RESMİ OLURDUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?