HEP BEN TERKEDİLDİM NEDEENN:(((

bende ona demek isterdim.cinsel birliktelik yaşamış bi erkekle evlenmem diye.ama hep sonradan aklıma geliyor :)

30 YAŞINDAN SONRA BASİT KIZ DURUMUNA DÜŞTÜM ONAMI YANAYIM TERK EDİLDİĞİMEMİ YANAYIM.KENDİME HAKİM OLAMADIM ONAMI YANAYIM BİLEMEDİM.
Üzüldüm canım ya kısmetinde yokmuş demekki. Bence biraz bahane aramış gibi geldi. Sevdiğin biriyle öpüşmek gayet doğal yani.

Üzüldüm canım ya kısmetinde yokmuş demekki. Bence biraz bahane aramış gibi geldi. Sevdiğin biriyle öpüşmek gayet doğal yani.

evet oda var tabi.ama madem istemiyordu 2.ye neden döndü diye düşünüyorum.yada ilk buluşmadan sonra 2.yada 3. buluşmayı neden yaptık.

kesinlikle öyle olmak lazım.kötü davranacaksın ki kıymetin bilinsin.sevgini gösterdikçe kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar
bnce kotu davranmakla alakali degil.. kiymet bilen erkek onemli, ozaman zaten taktiklere gerek kalmaz, dogal olursunz

hepsinde doğal oldum ama kıymet bilene denk gelmedim herhalde.
bnm arkadasim bi kac ay icinde evlendi, mutluluktan ayaklari yere basmiyor, ben de kisa surede evlendim ama bosaniyorum.. denk gelme meselesi, sans nasip kader.. o yuzden soyle yaparsan soyle olur demek bana zten dogru gelmiyor, herkes icin gecerli tek bi dogru olamiyo bazi konularda

şansmı diyelim kısmetmi diyelim bilemiyorum ki. hayat çok garip.bazılarımız dertli bazılarımız mutluluktan havalara uçuyor.sınanıyoruz rabbim tarafından.neden boşanıyorsun peki.çok özel değilse nedeni tabi

Vayy vayyy , Kendi namuslu öpünce , Ama.. Karsidaki bayan oldugu icin Namusuz oluyot oylemi..
Ama suc sende canim sana bunu ilk soylediginde ikinci bir sans vermeden resti cekmeliydin....

Birdahada ne arardim oyle Adami ne mesaj yazardimm.
Gitsinde kendine opusmeyen birini bulsun Terbiyesiz...
Nefret ediyorum, ahlak veren erkek tiplerden..
Sen 30 yasina kadar kendine sahip cikmis kendine en guzel sekilde dikkat etmissin simdi adamin biri cikiyor , ve sana basit kiz muamelesi yapiyor.
Birak boyle adami. Iyiki olmamis.

Sanki siz onu zorla öpmüşssünüz. e be mal adam öpüşmüşsünüz işte işteş bir eylem ikiniz öpüşmüşsünüz. Valla çok sinirlendim böyle bir davarla vakit kaybetme daha fazla.

Maalesef 30 yasindan sonra bunuda duydum.ama sevse geri donerdi diye düşünüyorum. He dönmesin artık orası ayrı konu ama.o bana öptüm diye basit kiz muamelesi yaptı.aslinda kendi tam bir ş....siz beni kandirdigi için

Demek o an o hic aranizda ozel birseyler oldugunu dusunmemis ki kendini her erkekle ayni kategoriye koymus. O gonul eglendirmis, sen asik olmussun.

Terk edilmek cok bktan bisey bilirim. Cok mu deger verip ustune dusuyorsun sevdiginin? Bi dusun analiz yap :) belki de seni hep boyle sacma tipler buluyordur. Bilemicem

ya büyük harfle yazınca zor oluyor okumak ayrıca forumda yasak niçin öyle yazıyorsun

aman aman uzak dur bu kişiden..evlendiğinizde sexi bahane eder...daha önce başkalarıylada yattınmı der..öpüşme falan bahane belliki ayran gönüllü..öpüşmeseydin bu defa beni sevmiyormusun beğenmiyormusun diye soracak canını sıkacak..onunla öpüşür bir diğer kızla yatar ihtiyacını giderir..bazıları böyledir..

Evet çok değer veriyorum sevdiğim kişilere. Ona da aşık değildim ayrıca. Çok hoslandim evet. Ama bu bayan olarak onurumu zedeledi çok fazla. Yani beni terketmis terketmemis çok sorun değil.

Ayran gönüllülükten ziyade hep daha iyisini bulabilirmiyim diye düşünüyor bence. Benim edindiğim izlenim böyle. Ve kesin başkasıyla görüşüyor gibi hissediyorum. Çünkü erkek milleti birini bulmadan diğerini bırakmaz

Terbiyesizmis..bu nasil bir bakis acisi....kafasindaki agirligi beyn diye tasiyip yük etmesin kendine.....
. Boyle bir adamla hayat gecmez...vardir mutlaka bir hayir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…