Ay ne uyuz hasta ruhlu herifler var ya. Bi gün de ben birine diyeceğim benle öpüştün ilk günden ben böyle erkek istemiyorum sen herkese böyle davranmışsındır ahlaksız namussuz diye. Öf feminen duygularım tavan yaptı yine.
Üzüldüm canım ya kısmetinde yokmuş demekki. Bence biraz bahane aramış gibi geldi. Sevdiğin biriyle öpüşmek gayet doğal yani.30 YAŞINDAN SONRA BASİT KIZ DURUMUNA DÜŞTÜM ONAMI YANAYIM TERK EDİLDİĞİMEMİ YANAYIM.KENDİME HAKİM OLAMADIM ONAMI YANAYIM BİLEMEDİM.
Üzüldüm canım ya kısmetinde yokmuş demekki. Bence biraz bahane aramış gibi geldi. Sevdiğin biriyle öpüşmek gayet doğal yani.
bnce kotu davranmakla alakali degil.. kiymet bilen erkek onemli, ozaman zaten taktiklere gerek kalmaz, dogal olursunzkesinlikle öyle olmak lazım.kötü davranacaksın ki kıymetin bilinsin.sevgini gösterdikçe kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar
bnce kotu davranmakla alakali degil.. kiymet bilen erkek onemli, ozaman zaten taktiklere gerek kalmaz, dogal olursunz
bnm arkadasim bi kac ay icinde evlendi, mutluluktan ayaklari yere basmiyor, ben de kisa surede evlendim ama bosaniyorum.. denk gelme meselesi, sans nasip kader.. o yuzden soyle yaparsan soyle olur demek bana zten dogru gelmiyor, herkes icin gecerli tek bi dogru olamiyo bazi konulardahepsinde doğal oldum ama kıymet bilene denk gelmedim herhalde.
bnm arkadasim bi kac ay icinde evlendi, mutluluktan ayaklari yere basmiyor, ben de kisa surede evlendim ama bosaniyorum.. denk gelme meselesi, sans nasip kader.. o yuzden soyle yaparsan soyle olur demek bana zten dogru gelmiyor, herkes icin gecerli tek bi dogru olamiyo bazi konularda
Vayy vayyy , Kendi namuslu öpünce , Ama.. Karsidaki bayan oldugu icin Namusuz oluyot oylemi..
Ama suc sende canim sana bunu ilk soylediginde ikinci bir sans vermeden resti cekmeliydin....
Birdahada ne arardim oyle Adami ne mesaj yazardimm.
Gitsinde kendine opusmeyen birini bulsun Terbiyesiz...
Nefret ediyorum, ahlak veren erkek tiplerden..
Sen 30 yasina kadar kendine sahip cikmis kendine en guzel sekilde dikkat etmissin simdi adamin biri cikiyor , ve sana basit kiz muamelesi yapiyor.
Birak boyle adami. Iyiki olmamis.
aman aman uzak dur bu kişiden..evlendiğinizde sexi bahane eder...daha önce başkalarıylada yattınmı der..öpüşme falan bahane belliki ayran gönüllü..öpüşmeseydin bu defa beni sevmiyormusun beğenmiyormusun diye soracak canını sıkacak..onunla öpüşür bir diğer kızla yatar ihtiyacını giderir..bazıları böyledir..nişanlım tarafından çok özel bir nedenle terk edildim.sonra görücü usulu 5 hafta biriyle görüştüm terk edildim.sonra 1 yıl bi sevgilim oldu terk edildim.en son tam hepsini unuttum artık çokmutlu huruluyum kendi başıma yetebiliyorum derken görücü usulu biriyle tanıştırıldım.1 hafta telefonda görüntülü konuştuk resmen aşık olmuş gibiydik ikimizde.evlilikten çocuktan düğün tarihimizden bile bahsedildi.1 hafta sonra ilk defa yüz yüze görüştük.herşey mükemmeldi.ama bi sorun vardı.aramızda o kadar fazla elektrik olmuştuki telefonda görüşürken.ilk buluşmada yıllardır çıkıyormuş gibiydik.yanağımdan öpmek istedi sonra nasıl olduğunu anlamadan öpüştük.ertesi gün tekrar buluştuk.herşey mükemmeldi.sonra ertesi gün bir daha buluştuk.yine herşey güzeldi.el ele göz göze yılladır sevgiliymişiz gibi.benden bağzı istekleri olmuştu kabul ettim.o memleketine gitti.yolda aradı herşey burda ama sen yoksun diye.nasıl sevindim anlatamam.tamam dedim yıllarca çektim artık dualarım kabul oluyor şükür rabbime.sonra memleketine gitti.1.gün yine herşey çok güzeldi.2.gün bu soğuk davranmaya başladı.nedenini sordum kafasındaki soru işaretlerini atamamış.aklındaki soru işaretide ilk görüşmede öpüşmüş olmamız.herkese öyle davranıyo olabilirmişim.ki asla ama asla öyle birşey yok.beni basit kız katagorsine soktu.bende eğer böyle düşünüyosa bu ilişkini yürümeyeceğini söyledim ve ayrıldık.2 gün sonra tekrar aradı barışmak için.2 gün zor dayanmış.çok alışmış ve sevmeye başlamış beni falan filan.kabul ettim.memleketinde olduğu için 1 hafta daha telefonda görüştük.eskisinden daha samimi daha candan.sonra yine aynı şeyi sorun edip terk etti beni.ve 6 gündür ne aradı ne sordu mesaj attım 1 kez bitti bu iş dedi.mantıklı karar vermek durumundaymış.mantığına uymayan şey de öpüşmüş olmamız.şimdi terk edildiğimemi yanayım.30 yaşına gelmişim anlıma leke sürmemişim.adam tarafından basit kız muamelesi gördüğümemi yanayım.kızlar allah aşkına birşeyler söyleyin.kaç gündür yerdemiyim göktemi belli değil
Demek o an o hic aranizda ozel birseyler oldugunu dusunmemis ki kendini her erkekle ayni kategoriye koymus. O gonul eglendirmis, sen asik olmussun.
Terk edilmek cok bktan bisey bilirim. Cok mu deger verip ustune dusuyorsun sevdiginin? Bi dusun analiz yap :) belki de seni hep boyle sacma tipler buluyordur. Bilemicem
aman aman uzak dur bu kişiden..evlendiğinizde sexi bahane eder...daha önce başkalarıylada yattınmı der..öpüşme falan bahane belliki ayran gönüllü..öpüşmeseydin bu defa beni sevmiyormusun beğenmiyormusun diye soracak canını sıkacak..onunla öpüşür bir diğer kızla yatar ihtiyacını giderir..bazıları böyledir..
ya büyük harfle yazınca zor oluyor okumak ayrıca forumda yasak niçin öyle yazıyorsun
Başka bir arkadaş daha uyardı ondan sonra dikkat ettim ama.
Terbiyesizmis..bu nasil bir bakis acisi....kafasindaki agirligi beyn diye tasiyip yük etmesin kendine.....
. Boyle bir adamla hayat gecmez...vardir mutlaka bir hayir
Çok teşekkür ederimben siz banlanmayın diye söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?