huhu kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz yahu .
Benim ateşim en son bugün 36,6 inşlllllllllllllllllll düşmez bu ay
Canimmmm hayirli Ugurlu olsun topigin...bol bol hamilelerle dolsunnnnnnn,
Burda hormonlar tavan yapsinnnnnnnnnnnn
salya sümük kusup aglayalim,ama sonunda saglikli yavrularimizi alalim kucaklarimiza......Allahim sen herseye kadirsin,sen bize hayirli evlatlarimizi yolla,bizi fazla bekletme.
Canim biz bir 18-19 aydir bebek istiyoruz ama hala tik yok...
simdiye Kadar incir kürü yaptim,sogan kürü yaptim kistim vardi,gitmis.....ve bal tarcin cörekotu kürü yaptim,amaaaaaa banamisin demiyor benim melegim.
suanda bu siklüs itibari basladim doktorda testlere,persembe kann vermeye gidecegim bu siklüs icin son kez...bakalim hayirlisi
canım inşl hayırlısı olur senin için . bende bu ay soğan kürü yaptım arkasından bal tarcın çörek otu .yaptım malum silkelenme ve enjeksiyonlarda cabası . bende pko var ama yenecemmmmmmmmmmmmmmm seni pkoooooooooooooooo
ve sonunda inşl hepimizzzzzzzzzzzzzzzzzz
Topigin hayırlı olsun ins hepimize uğur getirir böyle kocaman göbekli hamile şişko patates ler oluruz:
Allahım en kısa zamanda meleklerimizi gönder bize
canım topiğin hayırlı,uğurlu veeeee bol bebişli olsun inşallahhhhhh
bu topik bizlere uğur getirsin Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım misafirin gelecekti kolay gelsin sana baş ağrın geçer umarım çok öptüm hepinizi mucks mucks
hep beraber el ele nasıl hamile kalcaz ya töbe töbeDDD ay çok güldüm şu cümleyi mecazdan çıkarıp gerçek anlamıyla düşününce..
herkese sağlıklı, sevimli mis kokulu bebekler inşallah tez zamanda. Allah yüzümüzü güldürsün
canım merhaba
seni dua topiklerinden tanıyorum ben
topiğin hayırlı olsun bende varım sizinle bundan sora
tabiii kabul ederseniz
hep beraber el ele nasıl hamile kalcaz ya töbe töbeDDD ay çok güldüm şu cümleyi mecazdan çıkarıp gerçek anlamıyla düşününce..
herkese sağlıklı, sevimli mis kokulu bebekler inşallah tez zamanda. Allah yüzümüzü güldürsün
Olacak canim olacaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkk
he heyyyyyy pko su viz gelir tiriz gider,bebegin gelecek annesi...
tatlim ok sana iyi aksamlar,iyi vakit gecirmen dilegiyle misafirlerinlebye byeeeeee
Topigin hayırlı olsun ins hepimize uğur getirir böyle kocaman göbekli hamile şişko patates ler oluruz:
Allahım en kısa zamanda meleklerimizi gönder bize
canım topiğin hayırlı,uğurlu veeeee bol bebişli olsun inşallahhhhhh
bu topik bizlere uğur getirsin Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım misafirin gelecekti kolay gelsin sana baş ağrın geçer umarım çok öptüm hepinizi mucks mucks
canım merhaba
seni dua topiklerinden tanıyorum ben
topiğin hayırlı olsun bende varım sizinle bundan sora
tabiii kabul ederseniz
Esracim merhaba canım hosgeldin topikimize :)))))) burada insl deneyimlerimizi tecrubelerimizi paylaşıp hep birlikte müjdelerimizi vereceğiz :)))
aa mrb sıkıntıdan topik topik gezerken gördüm hayırlı olsun inş bebişler dolsun bende maalesef pko dan muzdaribim bu ay sogana baslıcam yakı yapıştırcam ovulasyon testi alıcam dualar okuycam bilmiyom bu gidişle kafayı yicaaaamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?