aa mrb sıkıntıdan topik topik gezerken gördüm hayırlı olsun inş bebişler dolsun bende maalesef pko dan muzdaribim bu ay sogana baslıcam yakı yapıştırcam ovulasyon testi alıcam dualar okuycam bilmiyom bu gidişle kafayı yicaaaamm
aa mrb sıkıntıdan topik topik gezerken gördüm hayırlı olsun inş bebişler dolsun bende maalesef pko dan muzdaribim bu ay sogana baslıcam yakı yapıştırcam ovulasyon testi alıcam dualar okuycam bilmiyom bu gidişle kafayı yicaaaamm
Canım yakı ne ise yarıyor dahaneler duycaz bakalım
du kopyalayım dger topkten
canım ev sahibim cici bir teyze baana anlattıgını anlatayım bu yakı bel boyun kol bacaga kullanılan bir bant agılarda catlaklarda et ezilmelerinde cok faydalı eczaneden aldım tanesi 4lira 2 tane aldım adetm inş yarn bitiyor. yumutlama gunleri beline yapıştırıyomuşsun 3 günde etkisini kaybediıomuş o yüzden 2 tane aldım digeri işlevini yitirince digerini yapıştırıosun burdaki amaç beli asırı derece sıcak tutması ve belde arıklık varsa düzeltiomuş not:bel ayrıklıgıda bebegin rahme tutunmasını zorlaştırıomuş amaann en azından mantıklı bişi yapıştır ilişkye gir ne kaybetcen akla mantıga uygun oldktan sonra her yolu denemekte faide var belki rbbim emeklerimize acırda verir..
canim iyiki geldin,hosgeldin,
bosver pko falan birsürü kisiyi okudum burada pko ile hamile kalan
pardon esim geldi sonra ugrarim.
Esracim silekenecgiz çalışacağız insl sonunda bebislerimiz gelecek bize ben inanıyorum buna her seyin bir zamanı var ve o zaman geldiginde de birlikte kucaklayacağız güzellikleri :))) öperim :))hoşbuldum canım
inşallah hepimiz için hayırlı bir süreç olur
inşallah güzel haberlrinizi alır ve bende size müjdeli haber veririm
silkeleme topğinde gördüm bu konuyu açtığını
Rabbim isteyen dileyen herkese versin evlat inşalah
canim iyiki geldin,hosgeldin,
bosver pko falan birsürü kisiyi okudum burada pko ile hamile kalan
pardon esim geldi sonra ugrarim.
du kopyalayım dger topkten
canım ev sahibim cici bir teyze baana anlattıgını anlatayım bu yakı bel boyun kol bacaga kullanılan bir bant agılarda catlaklarda et ezilmelerinde cok faydalı eczaneden aldım tanesi 4lira 2 tane aldım adetm inş yarn bitiyor. yumutlama gunleri beline yapıştırıyomuşsun 3 günde etkisini kaybediıomuş o yüzden 2 tane aldım digeri işlevini yitirince digerini yapıştırıosun burdaki amaç beli asırı derece sıcak tutması ve belde arıklık varsa düzeltiomuş not:bel ayrıklıgıda bebegin rahme tutunmasını zorlaştırıomuş amaann en azından mantıklı bişi yapıştır ilişkye gir ne kaybetcen akla mantıga uygun oldktan sonra her yolu denemekte faide var belki rbbim emeklerimize acırda verir..
canım adetlerim evlendikten 2 ay sonra bozuldu enson düzenli adetm van depreminde olmuştu yani depremde adetlydim ondan sonra bozulduda bozuldu 3 veya 4 ayda bir olmaya bsladı dr a gittim pko sun dedi deyiş o deyiş 1,5 yıldır ugrasıp duruom amaann bunlar hep sebep vakti gelince inş nur toplarını kucişimize alcaz hepimiz...
Herkese Merhabalar arkadaşlar ,
bu forumda yeni değilim
arkadaşlar çoğumuz hamile kalmak için çeşitli şeyler deniyoruz . Bitkisel kürler , fiziksel aktiviteler
Diyorum ki bütün herkes deneyimlerini paylaşsın . Birlikte takip edelim bu süreci .
Adım adım ilerleyelim bu yolda . Bu topik hepimizin olsun . Herkes yaptıklarını yapacaklarını , hüzünlerini , mutluluklarını paylaşsın .
Her ay gelen kırmızılara birlikte göğüs gerelimbir dahaki ay gelmesin diye dua edelim ...
Kısacası el ele verelim bu yolda birbirimizin yanında olalım . Bizden sonra burada çare arayanlaraIşık Tutalım ...
İstemek başarmanın yarısıdır , pozitif olalım , pozitif olsun . Moral olalım birbirimize .
hiç bir şey imkansız değildir . Rabbim ol dedikten sonra olmayacak şey yok !!!
Benimle birlikte yola çıkmak isteyen herkesi bekliyorum ...
Gelsin bebişler
Misafire ziyafet çektim :))) kuru fasulye pilav acı kornison turşu sigara böreği göbek salata ve tatliiiiiiiii yemek sonrası kahve ve çay :)) hala gitmediler. Gitsinler geliyorum :))
Ayyyy ne güzel topigimiz kalabalıklasiyor :)) hoş geldin canım insl hayırlı gelecek bu topic hepimize ben inanıyorum :)) bende pko var canım gercekten de ne pko olanlar Hamis kalmışlar burada bildiklerimizi paylaşacağız birbirimize destek olacağız insl sonra gelsin bebisler :))))
Esracim silekenecgiz çalışacağız insl sonunda bebislerimiz gelecek bize ben inanıyorum buna her seyin bir zamanı var ve o zaman geldiginde de birlikte kucaklayacağız güzellikleri :))) öperim :))
Kizzzzzzz nere kaçtın hemen bakım esim geldi demissin kacmissin :)))
Canım soğan kuru yapmak gerek cidden ise yarıyor . Kızı bu yakı olayını bende mı yapsam acep:))) denemedigim bir bu kaldı sanırsam :)))
canım hadi hayırlı olsun bol bol müjdeli haberlerle dolsunnnnnn
Bizde isterizzzzzzzzzzz
canım dene bencede benim yengemin 3 yıl olmadı yakı yapştırdğı ay hamile kaldı bende önceki ay 2 kez yaptım ama olmadıdenk gelmedi demekki ben faydalı olduğunu düşünüyrm diğer topikten arkadaşta öyle hamile kaldı belini ısıtıyor sıkı tutyor spermlerinde canlı kalmasını sağlıyormuş dedi arkadaş
Esracim silekenecgiz çalışacağız insl sonunda bebislerimiz gelecek bize ben inanıyorum buna her seyin bir zamanı var ve o zaman geldiginde de birlikte kucaklayacağız güzellikleri :))) öperim
:)))
günaydın herkese canlar
Günaydın canım nasılsın
bende tam sana yazıyordum iyidir canım sen nasılsın
biz seninle tanışmadık ama tanışmayı isterim
Kalp kalbe karşı canım 23 yaşındayım bir buçuk yıllık evliyim 8 aydır bebiş düşünüyoruz 5 aydır tedavi görüyorum bu asy iğneye geçtik ve bat a 6 gün kaldı ben de burda vakit geçiriyorum dertlesiyirom burda herkesin birbirine dert ortağı
hımmm daha çok gençsin canım o yüzden umudunu yitirme zamanın var daha
sorun ne tedavi ne için gerekli canım
tabiki herkesin ihtiyacı var arkadaşa
benim en iyi arkadaşlarımın çoğu bu forumdan tanıştıklarım
halden anlayan insanlar hepside
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?