Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Canım yakı ne ise yarıyor dahaneler duycaz bakalım

canim iyiki geldin,hosgeldin,

bosver pko falan birsürü kisiyi okudum burada pko ile hamile kalan

pardon esim geldi sonra ugrarim.

Canım yakı ne ise yarıyor dahaneler duycaz bakalım

du kopyalayım dger topkten
canım ev sahibim cici bir teyze baana anlattıgını anlatayım bu yakı bel boyun kol bacaga kullanılan bir bant agılarda catlaklarda et ezilmelerinde cok faydalı eczaneden aldım tanesi 4lira 2 tane aldım adetm inş yarn bitiyor. yumutlama gunleri beline yapıştırıyomuşsun 3 günde etkisini kaybediıomuş o yüzden 2 tane aldım digeri işlevini yitirince digerini yapıştırıosun burdaki amaç beli asırı derece sıcak tutması ve belde arıklık varsa düzeltiomuş not:bel ayrıklıgıda bebegin rahme tutunmasını zorlaştırıomuş amaann en azından mantıklı bişi yapıştır ilişkye gir ne kaybetcen akla mantıga uygun oldktan sonra her yolu denemekte faide var belki rbbim emeklerimize acırda verir..

İlk kez duydum ilginç ama denenebilir

canım adetlerim evlendikten 2 ay sonra bozuldu enson düzenli adetm van depreminde olmuştu yani depremde adetlydim ondan sonra bozulduda bozuldu 3 veya 4 ayda bir olmaya bsladı dr a gittim pko sun dedi deyiş o deyiş 1,5 yıldır ugrasıp duruom amaann bunlar hep sebep vakti gelince inş nur toplarını kucişimize alcaz hepimiz...

Ayyyy ne güzel topigimiz kalabalıklasiyor :)) hoş geldin canım insl hayırlı gelecek bu topic hepimize ben inanıyorum :)) bende pko var canım gercekten de ne pko olanlar Hamis kalmışlar burada bildiklerimizi paylaşacağız birbirimize destek olacağız insl sonra gelsin bebisler :))))

Esracim silekenecgiz çalışacağız insl sonunda bebislerimiz gelecek bize ben inanıyorum buna her seyin bir zamanı var ve o zaman geldiginde de birlikte kucaklayacağız güzellikleri :))) öperim :))

Kizzzzzzz nere kaçtın hemen bakım esim geldi demissin kacmissin :)))

Canım soğan kuru yapmak gerek cidden ise yarıyor . Kızı bu yakı olayını bende mı yapsam acep:))) denemedigim bir bu kaldı sanırsam :)))

Misafire ziyafet çektim :))) kuru fasulye pilav acı kornison turşu sigara böreği göbek salata ve tatliiiiiiiii yemek sonrası kahve ve çay :)) hala gitmediler. Gitsinler geliyorum :))

canım hadi hayırlı olsun bol bol müjdeli haberlerle dolsunnnnnn

canım dene bencede benim yengemin 3 yıl olmadı yakı yapştırdğı ay hamile kaldı bende önceki ay 2 kez yaptım ama olmadıdenk gelmedi demekkiben faydalı olduğunu düşünüyrm diğer topikten arkadaşta öyle hamile kaldıbelini ısıtıyor sıkı tutyor spermlerinde canlı kalmasını sağlıyormuş dedi arkadaş

canım hadi hayırlı olsun bol bol müjdeli haberlerle dolsunnnnnn

Ay canım sende geldin hu hu hoş hoş geldinnnnn . Hep birlikte vereceğiz inslllll güzel haberleri mücadelemiz bizden sonraki nesilleri aydınlatacak :)))

Bizde isterizzzzzzzzzzz

Bir aksamda sen gel canım hafta sonu olursa daha süper olur sana fırında patlıcan kebabı yaparım lahana sarması süper yaparım :))( beklerim :)))

Vallami kız :))) deneyecem ben taktım bu yakiya eskilerden hep duyardim ama böyle seyleri :))) birde bakmışsin yakı ile gebe kalmışiz:)))) denemekten bir sey çıkmaz ya acaba kocama da yapışırsam mı birlikte yanarız artık :))))
Canım sen denemekten vazgeçme bence belki bu ay faydası olur kız

Bir aksamda sen gel canım hafta sonu olursa daha süper olur sana fırında patlıcan kebabı yaparım lahana sarması süper yaparım :))( beklerim

Ayyyyyyyy tsk canım yakın olsam kesin gelirdim lahanaya sarmasına bayılırım kargoyla göndersen olmaz mu

Esracim silekenecgiz çalışacağız insl sonunda bebislerimiz gelecek bize ben inanıyorum buna her seyin bir zamanı var ve o zaman geldiginde de birlikte kucaklayacağız güzellikleri :))) öperim

:)))

inşallah canım ya bu topik bana iyi gelecek
uzun zamandır bi topiğe bbağlanamamıştım aslında
evet söylemesi ayıptır silkelemeyi bende okuyunca güldüm ama eşime söyledim mantıklı dedi bizde yapıyoruz
bakalım bir faydası olacakmı
sende uzun zamandır evlisin sorun varmı canım yoksa bizim gibi bi türlü doktora gidemeyenlerdenmisiniz?

bende tam sana yazıyordum iyidir canım sen nasılsın
biz seninle tanışmadık ama tanışmayı isterim

Kalp kalbe karşı canım 23 yaşındayım bir buçuk yıllık evliyim 8 aydır bebiş düşünüyoruz 5 aydır tedavi görüyorum bu asy iğneye geçtik ve bat a 6 gün kaldı ben de burda vakit geçiriyorum dertlesiyirom burda herkesin birbirine dert ortağı

hımmm daha çok gençsin canım o yüzden umudunu yitirme zamanın var daha
sorun ne tedavi ne için gerekli canım
tabiki herkesin ihtiyacı var arkadaşa
benim en iyi arkadaşlarımın çoğu bu forumdan tanıştıklarım
halden anlayan insanlar hepside

bu arada arkadşlık isteği gönderdim sana tabiii istersen

Son düzenleme:

Ben bura yaaa takılmaya başlayalı bir hafta falan oldu ama çok sevdim herkes çok sıcak kanlı ben pkoluyum yumurtalarım oluşuyor fakat catlayamiyor bu ay çok umutluyum bakalım az kaldı sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…