Hep beraber , birlikte el elele hamile kalacağız ! Hamişler deneyimlerinizi paylaşın

Canım tabiki isterim ama ben telden giriyorum o yüzden burdan görünmüyor bildirimler falan

Ben bura yaaa takılmaya başlayalı bir hafta falan oldu ama çok sevdim herkes çok sıcak kanlı ben pkoluyum yumurtalarım oluşuyor fakat catlayamiyor bu ay çok umutluyum bakalım az kaldı sabır

anladım canım çok geçmiş olsun
farkettim yeni üye olduğunu
zaman geçtikçe çok güzel arkadaşlıklar edinirsin umarım
senin için sevinen, üzülen insanlar olabildiğini göreceksin burada
umarım bu ay dilediğin olur
iğnelerden başka uyguladınmı herhangi birşey
bitkisel filan

Sağol canım ilaçlardan başka bisey yapmadım ama eğer bu ay olmazsa önümüzdeki ay bct kuru yapmayı düşünüyorum bide enjektör kafama yattı onu yaparım belki senin derdin neydi canım biraz da sen bahset kendinden

biraz karışık benimki canım
aslında bilmiyoruz ne olduğunu
ben kontrol yaptırdım bi muayene olarak
bişey yok dedi eşin test yaptırsın bişey çıkmassa tekrar gel ayrıntılı bakalım dediler
ama eşim hastaneye gitmek istemiyor
yani kontrol olmak ta tabiii
o yüzden uzun zamandır beklemedeyiz

Ama gitmesi lazım canım sorun ne bilmeden uğraşmak anlamsız bence benim dr da eşimden sperm testi istedi gittik bi gün de sonucları aldık

Ama gitmesi lazım canım sorun ne bilmeden uğraşmak anlamsız bence benim dr da eşimden sperm testi istedi gittik bi gün de sonucları aldık

sorun zaman sorunu değil canım zaten
manasız bi inadı ve sıkıntısı var
oda çok yıpranıyor ancak bişey çıkmasından ok endişeli sanırım
yoksa çok olgun bi insan
küçükken bir dizi hastalık geçirmiş o yüzden kendisinden bi sıkıntı çıkacağını düşünüp gitmeye cesaret edemiyor

Hayırlısı canım sma sen hep destek ol bi gün pes edip gidecektir ne kadar lik evliydin

Benim eşimde küçükken çocuk felci geçirmiş böyle olanların çocukları olmaz derler ama onda bisey çıkmadı canım

Hayırlısı canım sma sen hep destek ol bi gün pes edip gidecektir ne kadar lik evliydin

canım haklısın işte bakıcaz artık
8,5 yılı geçti canım benim
30 yaşıdayım zaten
sınıra yaklaştım diyebilirim
nasip ama bu işer
şu çörekotu,bal,tarçın deniyorum bu aya bakalım nasip

bu arada benim çıkmam lazım canım yine konuşuruz işlerim varda biiraz
memun oldıum seni tanıdığıma hicran

Ins dileğini verir rabbim ben de memnun oldum canım kolay gelsin görüşürüz yine mck

Günaydin kizlar,nasilsiniz

yarin yine kann vermeliyim yaaa

bileniniz vardir belki,sabah 8 de gidiyorum, 1saat sürüyor test, paspertin denen bir ilacida veriyor bakmak icin vücuttaki reaksyonlari,ama onu verdikten sonra bi 15 dakika falan
takkatim kalmadi,böyle kendimi bitkin ve sanki 80 yasindaymisim gibi´hisettim,

simdi diyeceksiniz ki sanki kac kere 80 yasinda oldun,aman anam öyle demeyin,bir teyze vardi böyle 60 yaslari civarinda torunun pesinde kosturuyordu,onlarda gelmistiler yani doktora geliniyle,ayyyy kizlar Allahim saglik versin oooy oy teyzeye baka baka dedim ki kendi kendime bu teyze bile benden fit,ben ise cökmüsüm yaaaaa...

MEGER bnun hepsi o ilacin yan etkisiymis...herhalde o sekilede düsünmem bile o ilaci etkisi,sonra doktorun asistan dedi aaa ilacin etkisidir,cünkü ben esss esss esniyordum

Allahim sen bize saglik ver

uzun oldu ama demek düsünün o an ki halimi,,,ayyyyy yarin gene mi ayni bebegim icin........

kargo ile olmaz keşke olsa hemen gönderirim kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

günaydın herkese canlar

Günaydın canım nasılsın

günaydın nasılsın canım

Esracım burada inşl hep birlikte olacağız . Burada normal deneyenler aşılama yapanlar tüp yapanlar herkes deneyimlerini paylaşacak . Ben ilaç tedavisi ve tüp tedavisi gördüm . Sormak istediğiniz ne varsa yardımcı olurum . Sende benim gibi uzun zamandır bekleyenlerdensin
inşl birbirimize destek olacağız .
Canım eşinin doktora gitmemesini anlayabiliyorum . bende çok zor ikna etmiştim ki zaten sorun olduğunu öğrenince yıkıldı . sonra bitkisel şeyler yaptık .
keçi boynuzu kürü kullandık . Sabah akşam çakşır tozu ile çay yaptım içti 2 ayda düzeldi spermleri .
sende eşine böyle bir şey yapsan sperm sayısı artar . belki sonra kendisi de güzel tarafından bakar kendi isteği ile gitmek ister doktora .
off inatçı kocalarla uğraşmak çok zor canım ya Allah yardımcımız olsun inşl .
Canımcım senin bat ne zaman . bence bu ay düzenli olarak incir kürü yapalım . birde silekelenme ve enjeksiyon yöntemini deneyelim . kız belki tutar

Günaydın abe kara kızanlar
Hepinize sonsuz sevgilerimi sunarım . Gününüz ve gönlünüz aydın olsun inşlllllllllllllllllllllllllll

bu kahvede benden size . sabah kahvemdi sizinlede paylaşayım dedim

Günaydın bacım nerelerdesin sen yaf
vallah buzlukga önceden sarıp koymuştum lahana sarmasını yazdıklarını okuyunca gidip hemen çıkardım akşama pisircem sen aksa gel

vallah buzlukga önceden sarıp koymuştum lahana sarmasını yazdıklarını okuyunca gidip hemen çıkardım akşama pisircem sen aksa gel

Ooooo pratik Hanim geldiiiiiiii haniiiiimmmm

ama iyi fikir degil mi buzluga koymak hazilayip,ihtiyac olunca cöz pisir

afiyet olsun canimmmmm,günaydinnnnn

bak keyfineeeeee annesiiiiiiiiiiiiiiii

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz siz beni gebe yaptınız ya valla o bat bi gelirse size sorarım o zaman ben

aman gelirse de gelir . zaten bu ay iyi çalışmadım . %100 üzerinden 30 falan alırdım yani

yavrim işteyim ya anca girdim sabah işi gücü birde bugün müdürler falan başımda hepppppppppp çok işim var

Şekerim ben hep böyle yaparım . misal börek sarar koyarım zeytinyağlı dolma koyarım fasülyemi nohutumu haşlar koyarım . eee çalışınca zor oluyor anam sende dene bence

Cok rahat oluyor valla canım uğraşıyorsun ama değiyor yani sarma dolma sigara böreği gibi şeyleri yapıp atıyorum buzluga benim habersiz misafirim gelir hep rahat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…