- 27 Aralık 2018
- 391
- 415
- 53
- Konu Sahibi Maviiiii000
-
- #1.981
Geçmişolsun canım Rabbim acil şifalar versin. Ben açtığınız 500 yasin içerisinde yasin okumuştumBabama da dua edelim nolur yoğun bakımda nolur Allah im şifa versin
1000 alsam mevsimler hesaplayabilir mısın canımGeçmişolsun canım Rabbim acil şifalar versin. Ben açtığınız 500 yasin içerisinde yasin okumuştum
200ü bana 800 gülay a okuyorsun canım1000 alsam mevsimler hesaplayabilir mısın canım
Evet canım bende çocuk yok ama bende okuken zorlanıyorum. Allah razı olsun hepinizden.Allah herkezin ne muradı varsa versin çok zor okunan bi dua özellikle çocukla çok zorlanıyorum ama karşılığını bildikce daha bi istekle okuyorum
Evin bütün işini gücünü bırakmıştım okucam diye inanın kızım uyuyunca başına geçtim 200 ü anca bitirdim o uyurken hızır gibi kv geldi sağolsun o çocukla oynuyor ben okuyorum yoksa gece herkez uyuyunca geçecektim başınaEvet canım bende çocuk yok ama bende okuken zorlanıyorum. Allah razı olsun hepinizden.
Okudukça hızlanacaz inşallah
Bende aldığımı bitirmeye çalışıyorum canım.Evin bütün işini gücünü bırakmıştım okucam diye inanın kızım uyuyunca başına geçtim 200 ü anca bitirdim o uyurken hızır gibi kv geldi sağolsun o çocukla oynuyor ben okuyorum yoksa gece herkez uyuyunca geçecektim başına
Bende aldığımı bitirmeye çalışıyorum canım.
Diğer listede daha kısa olanlardan okuruz dinleniriz değişir :)
Bizde yetişecez sana inşallah canım :)Size katilmadan once tek basima okumustum bu duayi dilim damagim yapisti bitirenekadar faranjit olmustum iyi yani ezberledim pratigim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?