- 12 Şubat 2019
- 8.199
- 36.445
- 478
- Konu Sahibi Maviiiii000
-
- #2.001
300 verdim canım300 u bana ver terliksi 06
Tamam canım Allah kabul etsin. Saat 17.00 de terliksinin duayı başlatırım okumalar bitmiş olur.Allah razi olsun herkezden
Sayi olarak burda bitti ama hala okunuyor
Tamam canım istediğin zaman alırsınGülayın duasını daha bitiremedim canım parktaydık şimdi oturdum daha başına 1 saat sonra terliksiden sayı alırım
Merhaba canım bende yeni katıldım buraya ben ibadetimi tam yapamıyodum sadece kendime olsa aksatırdım ama burda başkalarına da okunduğu için sorumluluk alıyoruz bu yüzden gerekirse işimden feragat edip arkadaşımın sayısını tamamlamaya çalışıyorum onlarda aynı şekilde bana okuyor manevi anlamda çok çok mennunum bı topiğe katıldığım için tavsiye ederim. Hiyerarşide şöyle 5 kişiyiz örneğin 4444 okuyoruz bu sefer herkez sayı alıyor ben 444 aldım diyorum kalan 4000 oluyor ardından sen 500 aldım diyosun kalan 3500 gibi o şekilde bitiriyoruzBende katilmak istiyorum ..5 vakit namaz kiliyorum.Rabbimden istedigim cok onemli konu icin etmedigim dua kalmiyor gun icinde.bazen duzenli okumam gerekenler var .ve bazen cok uzun surecek olanlar.o yuzden bu baslik yerinde olmus..ve allah acili cani yanmis ve samimi kullarinin dualarini kabul eder.ayni samimiyetle dua eden insanlari bir arada gormek guzel .merak ettigim nasil yapiyorsunuz ilerleyis nasil.ve baslikta aktif toplanan kac uye var bellimi .ben acemiyim maalesef hatta bi ilk sayfa bi son sayfaya bakabildim.hizlica yardimci olurmusunuz banada
3 Estagfirullah el azim, fatiha ,3 ihlas,salavat, sıra kimdeyse onun niyetine bittikten sonra tekrar salavat ben böyle yapıyorum. Namazda sırası gelen arkadaş öncesinde hacet namazı isterse duaya göre kılabilir.Anladimm..cok guzel buna katilamicam ancak digerine insallah ..niyet ve duasi kabul olsun diyerek belirtiyorsunuz okumadan once degilmi.mesela cok eskiden komsumuzla yapardik..her okuan okumaya baslamadan once kiliyorsa namaz tabiki.
Allahim ... kulunun duasi kabulu icin niyet ettim iki rekat namaz kilmaya..
Namaz kilsada kilmasada su dua ile baslardik.
Allahim peygamber efendimiz yuzu suyu hurmetine ,ism i azam yuzu suyu hurmetine,o guzel isimlerinin yuzu suyu hurmetine .......kulunun duasi gonlunun niyazi ne ise onun kabulu icin okuyorum.ummeti muhammet dualari ile birlikte bizimkinide kabul.et allahim.
tabiki bu fikir sizde de boylemi diye yoksa her dua da onemli olan niyet samimiyettir.
Liste bitince genelde soruyorum öneri olursa onlardan ya da ben söylüyorum öyleCok guzel ..icinden geldigi gibi..
Dua ve sureleri nasil belirliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?