Hep Beraber Her Listede Yeni Bir Dua Ediyoruz

Ben duayı ilk defa okuduğum için bir tur tesbih 50 dakikada bitiyor ama bugün iyice yatkınlaştım daha hızlı sanki size de maşallah kızlar inşallah öyle okuyabildiğim günler gelir

Ben duayı ilk defa okuduğum için bir tur tesbih 50 dakikada bitiyor ama bugün iyice yatkınlaştım daha hızlı sanki size de maşallah kızlar inşallah öyle okuyabildiğim günler gelir
Bende bu listeyle okumaya başladım canım. Zamanla alışır hızlanırsın aylardır buradayım bünye alıştı :)

Benim cenemde yoruluyor.bi de uykumdada okuyorum.uyandigimda okuyor oluyorum.gecede dinlenmiyor
Herkez aynı sıkıntıları yaşıyomuş demekki kızlar en güzelini sen yaşamışsın ama bilinçaltın sürekli buna yorulmuş demekki duayla yatıp kalkıyosun ne güzel mevsimin dediği gibi bu listeyi bitirdik mi dinlendirici bişeyler okuruz

Doğru söylüyorsun.yorulunca zahmet olmayınca rahmet olmaz deyip kendimi gaza getiriyorum.bizimki zahmete girer mi? Orası belirsiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…