- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi Maviiiii000
-
- #2.261
Tamam katılmak istiyorum. Ben ev almak istiyorum onun için dua bekliyorum sizden nasıl oluyor bilmiyorum. Aynı ayetimi çekicez yine
Hayır duayı belirleyip listenin başında yazıyoruz sayfayı inceleyin anlarsınızTamam katılmak istiyorum. Ben ev almak istiyorum onun için dua bekliyorum sizden nasıl oluyor bilmiyorum. Aynı ayetimi çekicez yine
Allah hepinizden razı olsun güzel insanlar. Rabbim Darla zorla imtihan etmesin. Yureklerinize ağzınıza sağlık. Benim gözlerim doldu yine yaDUAMIZ 4444 SALATI TEFRİCİYE
NİYETİMİZ @dreamy07 arkadaşımızın babasının şifası niyetine
EN AZ 500 SAYI ALMAYA ÇALIŞALIM.
Dualarimiza estagfirullah el azim ile baslayalim.
Arkadaşlar düzenli bildirim yapalım lütfen.
Kendi duamız nasıl ki hemen bitsin istiyoruz okumada da aynı özeni gösterelim.
Üst üste 2 kişinin duasına mazeretsiz bildirim yapmayan listeden çıkartılır.
DÜZENLİ BİLDİRİM YAPAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN KATILMASIN!
KALAN : 4444
Hormonlardan hep ağlama hemen :) Allah hepmizden razı olsunAllah hepinizden razı olsun güzel insanlar. Rabbim Darla zorla imtihan etmesin. Yureklerinize ağzınıza sağlık. Benim gözlerim doldu yine ya
Evet galiba.tutamiyom kendimi.Hormonlardan hep ağlama hemen :) Allah hepmizden razı olsun
Allah hepinizden razı olsun güzel insanlar. Rabbim Darla zorla imtihan etmesin. Yureklerinize ağzınıza sağlık. Benim gözlerim doldu yine ya
Hamileyim ya ondan sanırım. Bide güzel birşeyler olunca çok etkileniyorumYa kiyamam sana ya canim benim aglama
M Maviiiii000 benim biraz uzun ama kabul ederseniz az sayıda okunsun kimsenin hakkına girmek istemem çünkü.Hayır duayı belirleyip listenin başında yazıyoruz sayfayı inceleyin anlarsınız
Herkese farklı dua okumuyoruz örnek 4444 tefriciye okunsun diyoruz 1.kişiden başlıyoruz sırayla onunki bitince 2 3 şeklinde aynı duayla herkesi bitiriyoruz. Hakka girmemek içinde herkesin duasına katılmaya çalışıyoruzM Maviiiii000 benim biraz uzun ama kabul ederseniz az sayıda okunsun kimsenin hakkına girmek istemem çünkü.
Hmm tamam anladım kabul ediyormHerkese farklı dua okumuyoruz örnek 4444 tefriciye okunsun diyoruz 1.kişiden başlıyoruz sırayla onunki bitince 2 3 şeklinde aynı duayla herkesi bitiriyoruz. Hakka girmemek içinde herkesin duasına katılmaya çalışıyoruz
Ben buraya Bi kaç gün önce geldim hoşuma gitti birlikte yardımlaşmaları bende katılmak istedim orada hemen başlanmaz burası aktifMoonfacedMom
Canim ben senin topigine geldim ama sen bir ordasin bir burda kafam karisti iyice benim :)
Ben buraya Bi kaç gün önce geldim hoşuma gitti birlikte yardımlaşmaları bende katılmak istedim orada hemen başlanmaz burası aktif
Evet ama çok yeni olduğu için gelen olurum bilmem buradaki fırsatı kaçırmak istememHee anladim canim sen aslinda bu topik gibi bir topik olsun istedin sanirim :)
Evet ama çok yeni olduğu için gelen olurum bilmem buradaki fırsatı kaçırmak istemem
Evet herkese aynısı okunması daha iyi kiminin uzun kiminin kısa hak olurduBu topigin alternatifi yok canim :))) yani simdilik yok eheheh:)))
Evet herkese aynısı okunması daha iyi kiminin uzun kiminin kısa hak olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?