Hep Beraber Her Listede Yeni Bir Dua Ediyoruz

Allah hepinizden razı olsun güzel insanlar. Rabbim Darla zorla imtihan etmesin. Yureklerinize ağzınıza sağlık. Benim gözlerim doldu yine ya

Hayır duayı belirleyip listenin başında yazıyoruz sayfayı inceleyin anlarsınız
M Maviiiii000 benim biraz uzun ama kabul ederseniz az sayıda okunsun kimsenin hakkına girmek istemem çünkü.

HADİD Suresi ilk 6 AYETİ

Bismillahirrahmanirrahim
1. Sebbeha lillahi ma fiyssemavati velardı ve huvel'aziyzulhakiymu.
2. Lehu mulkussemavati vel'ardı yuhyiy ve yumiytu ve huve 'ala kulli şey'in kadiyrun.
3. Huvel'evvelu vel'ahıru vezzahiru velbatınu ve huve bikulli şey'in 'aliymun.
4. Huvelleziy halekassemavati vel'arda fiy sitteti eyyamin summesteva 'alel'arşi ya'lemu ma yelicu fiylardı ve ma yahrucu minha ve ma yenzilu minessemai ve ma ya'rucu fiyha ve huve me'akum eyne ma kuntum vallahu bima ta'melune besıyrun.
5. Lehu mulkussemavati vel'ardı ve ilellahi turce'ul'umuru.
6. Yuliculleyle fiynnehari ve yulicunnehare fiylleyli ve huve 'aleymun bizatissuduri.

Haşr süresi son 4 ayeti
Bismillahirrahmanirrahim
21. Lev enzelna hazelkur'ane 'ala cebelin lereeytehu haşi'an mutesaddi 'an min haşyetillahi ve tilkel'emsalu nadribuha linnasi le'allehum yetefekkerune.
22. Huvallahulleziy la ilahe illa huve 'alimulğaybi veşşehadeti huverrahmanurrahıymu.
23. Huvallahulleziy la ilahe illa huve elmelikulkuddususselamul mu'minul muheyminul 'aziyzul cebbarul mutekebbiru subhanallahi 'amma yuşrikune.
24. Huvallahul halikul - bariy-ulmusavviru lehum'esma ulhusna yusebbihu lehu ma fiyssemavati vel'ardı. Ve huvel'aziyzulhakiymu.

M Maviiiii000 benim biraz uzun ama kabul ederseniz az sayıda okunsun kimsenin hakkına girmek istemem çünkü.
Herkese farklı dua okumuyoruz örnek 4444 tefriciye okunsun diyoruz 1.kişiden başlıyoruz sırayla onunki bitince 2 3 şeklinde aynı duayla herkesi bitiriyoruz. Hakka girmemek içinde herkesin duasına katılmaya çalışıyoruz

Kızlar Allah razı olsun buranın duası ile namazını bitince kilicam, inşallah Rabbim bu güzel duaların ve bu güzel insanların sayesinde babamı torunlarına bağışlayacak inşallah şifa bulacak inşallah, kalbim bir kırık bir üzgün anlatamam, inşallah güzel haberler alırım, o ağzındaki burnundaki hortum da çıkar sonra ameliyat ile 1 bacak tüm alınacak Allah in izniyle sonra düzelecek, Dr ağır konuşsa da onu takmıyorum, sonuçta herşey Allah in elinde ,o isterse herşey olurAllah 3 yaşındaki günahsız melegime ve karnımdaki daha yeni oluşan bebeğime bağışlayacak

Hmm tamam anladım kabul ediyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…