Hep Beraber Her Listede Yeni Bir Dua Ediyoruz

Benimkinin dün doktor diyo akciğer kasları zayıf umudum yok diyor, dedim benim umudum var, genetigimiz sağlam, iyileşecek dedim ya Dr un ağzından çıkan her söz beni bicakliyor gibi , benim umudum yok nedir ( bu nasıl bir hekimlik. Senden büyük Allah var . Allah şifa verecek hekim sadece sebep olacak umudum var, uyutilsa bile beni duyuyor biliyorum her gün gidip iyileşeceksin bırakma bizi diyom,66 yaşında daha çok genç. Kalbim sanki porcoz dökülür ya kirece aynı öyle , ben o hastanenin her metrekare sini öperim yeter ki iyilessin,elim ayağım titremiyor ama icim titriyormus gibi ya iyileşecek biliyim.

500 aldım kalan 500
100 aldım
Kalan 400
200 aldım kalan 200
Dua sahibinin acelesi yoksa kalan 200 ü de ben alayım kızlar en azından 1000 e tamamlıyım akşamüstne kadar bitiririm
200 aldım
Kalan 200
Kızlar juli kaç kaldı senden sonra ,hepsini mı aldiydin canım, @thecalender canım o kalmış herhalde

Canim okunan salavat dolayisi ile fazla okunmasinin bir sakincasi yoktur icini ferah tut. Salavat bize Allahin emridir. Burda Peygamberimize salavat getiriyoruz insan sevdigine sayi ile selam yollar mi hic. Sayilara cok takilma.

Keske sen de sayi alabilseydin sen hamissin hamilelerin duasi kabul olur derler kuzum.

Diğer konumda bende okuyacağım, her anım dua ile. İnşallah Allah şifa verecek

Benim babama da ciğerleri bitik demişler yaşamazsın demişler daha 30 yaşınds 2 çocuk babası adama babam kendi ölümünü değil bizi düşünüyo ne yaparlar tek başlarına diye memlekete taşınıyolar 0 dan başlıyolar ha ölcek ha ölcek nerdeyse 20 sene geçmiş dediğinde haklısın allah şifa verecek doktor sebep olacak tez zamanda iyileşir inşallah güzel allahım şafi adı hürmetine şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…