- 17 Eylül 2014
- 2.458
- 2.484
- 333
- Konu Sahibi Maviiiii000
-
- #2.281
Ee artık bir başlangıç yapıp arkadaşımızın babasına şifa niyetine bir tefriciye alırsınEvet herkese aynısı okunması daha iyi kiminin uzun kiminin kısa hak olurdu
500 alayımEe artık bir başlangıç yapıp arkadaşımızın babasına şifa niyetine bir tefriciye alırsın
Bence başlıkta ilk paylaşımda da gayet net anlaşılıyor. Bir duayı tüm listeye okuduğumuz okumuyorlar hazır bekliyolar ondan böyle oluyorYettiimmm 500 aldım kalan 1000. Arkadaşlar genelde gelenlerin sayfayı görünce anladığı niyetiyle istediği dıuayı söyleyip bizde sayı alıp okuyoruz onlara sanıyolar bi açıklama ekle bence başlığa mevsimler kuzum sonra da sistemi anlayan ayıp olmasın diye giriyor katılmıyor dualara
Yettiimmm 500 aldım kalan 1000. Arkadaşlar genelde gelenlerin sayfayı görünce anladığı niyetiyle istediği dıuayı söyleyip bizde sayı alıp okuyoruz onlara sanıyolar bi açıklama ekle bence başlığa mevsimler kuzum sonra da sistemi anlayan ayıp olmasın diye giriyor katılmıyor dualara
O bize ceee yaptı gitti :)Ne bileyim bu ara çok bu niyetle gelen allah herkezin muradını versin de hele bi ara bi meşhur katılımcımız vardı o nerlerde onu da anlamadım
Ne bileyim bu ara çok bu niyetle gelen allah herkezin muradını versin de hele bi ara bi meşhur katılımcımız vardı o nerlerde onu da anlamadım
:):) ay walla bdv ye bile girmiyorum görüyosun ban almıyım diye tek derdim şurda dua etmekSen uzun zamandir banlanmadin galiba :)
Birşeyler derdim de neyse :):) kapatıyorum konuyu chillout cuğumun dediği gibi banlanmıyım gece geceO bize ceee yaptı gitti :)
Babası yoğun bakımda canımçabuk bitmesi daha iyiDua sahibinin acelesi yoksa kalan 200 ü de ben alayım kızlar en azından 1000 e tamamlıyım akşamüstne kadar bitiririm
Misafirim gelecek kahvaltıya da ondan dedim kuzum neyse bakalım fırsatladıkca okuyabilirsem yazarımBabası yoğun bakımda canımçabuk bitmesi daha iyi
Kyabildiğinde alırsın başkalarıd okuyabilir bakalımMisafirim gelecek kahvaltıya da ondan dedim kuzum neyse bakalım fırsatladıkca okuyabilirsem yazarım
Dua sahibine de allah şifa versin çok üzüldüm duyunca ama inançlı olsun benim babamada ölcek memleketine gidin ciğerleri iflas etmiş demiş doktor tüm düzeni değiştirip gelmişiz annem orlarda bir başına kalmasın diye 19 senedir sapasağlam babacım allaha bin şükür rabbimin dediği oluyoKyabildiğinde alırsın başkalarıd okuyabilir bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?