Hep Beraber Her Listede Yeni Bir Dua Ediyoruz

Yettiimmm 500 aldım kalan 1000. Arkadaşlar genelde gelenlerin sayfayı görünce anladığı niyetiyle istediği dıuayı söyleyip bizde sayı alıp okuyoruz onlara sanıyolar bi açıklama ekle bence başlığa mevsimler kuzum sonra da sistemi anlayan ayıp olmasın diye giriyor katılmıyor dualara

Bence başlıkta ilk paylaşımda da gayet net anlaşılıyor. Bir duayı tüm listeye okuduğumuz okumuyorlar hazır bekliyolar ondan böyle oluyor

Yani burda kimse haci hoca degil herkesin bir derdi var herkes birbirine yardimci oluyor gelenlerin bunu dusunmesi lazim aslinda.
Hic bir topikte hayrina dua edilmiyor zira hayir topikleri ayri hepimiz oralarda da okuyoruz.

Ne bileyim bu ara çok bu niyetle gelen allah herkezin muradını versin de hele bi ara bi meşhur katılımcımız vardı o nerlerde onu da anlamadım

Dua sahibinin acelesi yoksa kalan 200 ü de ben alayım kızlar en azından 1000 e tamamlıyım akşamüstne kadar bitiririm

Kyabildiğinde alırsın başkalarıd okuyabilir bakalım
Dua sahibine de allah şifa versin çok üzüldüm duyunca ama inançlı olsun benim babamada ölcek memleketine gidin ciğerleri iflas etmiş demiş doktor tüm düzeni değiştirip gelmişiz annem orlarda bir başına kalmasın diye 19 senedir sapasağlam babacım allaha bin şükür rabbimin dediği oluyo

Kızlar yureklerinize kurban olurum , hepinize nasıl teşekkür etsem bilemedim,o ellerinizden öperim o kalbinizde öperim , Allah sizin bu güzel dualarınız için Allah babama şifa verecek tek çocuğum diye uzuluyordum meğer ne çok kardeşim varmış, valla bağıra bağıra ağlamak istedim,çocuk olmasa yanımda. O da beni ağlarken görmekten sıkıldı, Allah yuzumuzu güldürsün, Rabb'im babamı torunlarına bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…