- 27 Aralık 2018
- 391
- 415
- 53
- Konu Sahibi Maviiiii000
-
- #2.341
Ben salavat diyorum cnm..
Regli dönemi salavat okunuyor canım pas geçin dersen geçeriz yine. Allah kolaylık versin canımKızlar beni bu liste pas geçin regl oldum onun molasını vermişken de kızımı tuvalet eğitimine başlatcam 3. Denemem olcak bu bi türlü başarılı olamadık dua edin nolur bu sefer başaralım
Biliyorum kuzum ben kızımı araya sıkıştırayım geri döneyim hemen diye düşündüm ne zaman erteliyodum listede olmıyım ama gene size okurum geçen yaptığımız gibiRegli dönemi salavat okunuyor canım pas geçin dersen geçeriz yine. Allah kolaylık versin canım
İstediğinde devam edersin canım sorun değilBiliyorum kuzum ben kızımı araya sıkıştırayım geri döneyim hemen diye düşündüm ne zaman erteliyodum listede olmıyım ama gene size okurum geçen yaptığımız gibi
Olsun canım sayı çok değil okudukça alışılıyorEzberimde değil yavaş gidiyorum 100 aldım kalan 300
Bende tuvalet öğretiyorum valla çok zor. Allah yardımcımız olsun. Bezi tamamen çıkarmadan ögrenmiyorlarKızlar beni bu liste pas geçin regl oldum onun molasını vermişken de kızımı tuvalet eğitimine başlatcam 3. Denemem olcak bu bi türlü başarılı olamadık dua edin nolur bu sefer başaralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?