- 7 Mayıs 2012
- 7.268
- 8.329
- 398
- Konu Sahibi Maviiiii000
-
- #2.321
Aminnnnn Allah hepinizden razı olsun, kılayım mi namazı ne dersiniz kılar ,akşam mi kılıp dua edeyim dilegimi söyleyeyim,nasıl yapmalıyım.Yanlis anlamisim kizlar pardon...Allah babaniza sifa versin insallah tez zamanda iyilesir..
Aksami da kilabilirsin tesbihatlar biter daha iyi olur bence...Aminnnnn Allah hepinizden razı olsun, kılayım mi namazı ne dersiniz kılar ,akşam mi kılıp dua edeyim dilegimi söyleyeyim,nasıl yapmalıyım.
Bence de bir tane olsun okumalisinCanim okunan salavat dolayisi ile fazla okunmasinin bir sakincasi yoktur icini ferah tut. Salavat bize Allahin emridir. Burda Peygamberimize salavat getiriyoruz insan sevdigine sayi ile selam yollar mi hic. Sayilara cok takilma.
Keske sen de sayi alabilseydin sen hamissin hamilelerin duasi kabul olur derler kuzum.
Kendi konumda okuyacağım meleğim burası bitti,şimdi babama gidiyorumBence de bir tane olsun okumalisin
İhlas,Hasbinallah nimel vekil,salavat aklima gelenler..Duamız bitti kızlar yeni duada önerisi olan varsa yazabilir
Esmaları az sayıda olanları tek başımızada çekebiliriz. Ben salavat ayet türü çoğunluk lazım olacak dualar olsun diye düşünüyorumya Şekur Celle Celallahu çekelim isterseniz şifa şükür dilek hepsi için çekilir
Tamam siz karar verin ben uyarım.sen ne düşünüyorsun mesela senin önerin nedir?Esmaları az sayıda olanları tek başımızada çekebiliriz. Ben salavat ayet türü çoğunluk lazım olacak dualar olsun diye düşünüyorum
Hayırlısı olsun inşallah ne okursak okuyalım öncelik niyetimi de söylüyorum ben kendi sıramda sende öyle yaparsınBiz toki ye yazıldık çıkması için dua Edicem hepsine kabulum ben.
Amin inşallah tamam sağolHayırlısı olsun inşallah ne okursak okuyalım öncelik niyetimi de söylüyorum ben kendi sıramda sende öyle yaparsın
Ben yavasim fetihte ama okuya okuya hizlanirim. Ben varım41 Fetih suresine ne dersiniz
Ben onu hiç okumadım kuzum bu tur beni pas geçinBen yavasim fetihte ama okuya okuya hizlanirim. Ben varım
Sen ne diyorsun canım öneri dmiştin söyledimTamam siz karar verin ben uyarım.sen ne düşünüyorsun mesela senin önerin nedir?
Ben kuranı kerimi yavaş okuyorm canm düzenli okuyamam 5 aylık kızım var tesbihat benim için daha rahat olur bu tur ben katılmayaym siz okuyun takipteyimSen ne diyorsun canım öneri dmiştin söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?