- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
- Konu Sahibi kackaloribu
-
o konuda da inanın elimden geleni yapıyorum.. abdestsiz gezmem eşimde öyledir. şükrümü ederim ne bileyim bildiğimce herşeyi yapmaya çalışırım o kadar zorki su an süreç.Yaaaa çok geçmiş olsun çok zor kendimi sizin yerinize koydum da . Dini inançlarınızı bilemem tabiki ama biraz dua okusanız dua herşeyi çözer
Anlıyorum tamam özelden birşey yazayım size . Ben sürekli yapıyorum hayatımız daha iyi yönde gidiyor gibime geliyor şu sıralar . Belki sizin içinde yararlı olur diye düşünüyorumo konuda da inanın elimden geleni yapıyorum.. abdestsiz gezmem eşimde öyledir. şükrümü ederim ne bileyim bildiğimce herşeyi yapmaya çalışırım o kadar zorki su an süreç.
o kadar sevinirim kiAnlıyorum tamam özelden birşey yazayım size . Ben sürekli yapıyorum hayatımız daha iyi yönde gidiyor gibime geliyor şu sıralar . Belki sizin içinde yararlı olur diye düşünüyorum
Anlıyorum tamam özelden birşey yazayım size . Ben sürekli yapıyorum hayatımız daha iyi yönde gidiyor gibime geliyor şu sıralar . Belki sizin içinde yararlı olur diye düşünüyorum
O şeyi banada söyleyin lütfen:) benimde ihtiyacım oluyorAnlıyorum tamam özelden birşey yazayım size . Ben sürekli yapıyorum hayatımız daha iyi yönde gidiyor gibime geliyor şu sıralar . Belki sizin içinde yararlı olur diye düşünüyorum
Banada yazar mısınız :)Anlıyorum tamam özelden birşey yazayım size . Ben sürekli yapıyorum hayatımız daha iyi yönde gidiyor gibime geliyor şu sıralar . Belki sizin içinde yararlı olur diye düşünüyorum
HemenBanada yazar mısınız :)
haklısınız aynı düşüncedeyim.. inanın kediye köpeğe kuşa bile yiyeceğini vermeye çalışırım elimden geldiğinde.. o da sadaka sayılır diye düşünürüm. normalde de elimden geleni veririm ama ne diyeyim işte buna da sükür..Nazara geliyosunuz demekki, bir sadaka bin belayı önlermiş
Bende bekliyorumAnlıyorum tamam özelden birşey yazayım size . Ben sürekli yapıyorum hayatımız daha iyi yönde gidiyor gibime geliyor şu sıralar . Belki sizin içinde yararlı olur diye düşünüyorum
Peki hemenBende bekliyorum
Banada yazar mısınız ?Anlıyorum tamam özelden birşey yazayım size . Ben sürekli yapıyorum hayatımız daha iyi yönde gidiyor gibime geliyor şu sıralar . Belki sizin içinde yararlı olur diye düşünüyorum
Bana da yazar mısınızAnlıyorum tamam özelden birşey yazayım size . Ben sürekli yapıyorum hayatımız daha iyi yönde gidiyor gibime geliyor şu sıralar . Belki sizin içinde yararlı olur diye düşünüyorum
Ben de istiyorum lütfen:-(Anlıyorum tamam özelden birşey yazayım size . Ben sürekli yapıyorum hayatımız daha iyi yönde gidiyor gibime geliyor şu sıralar . Belki sizin içinde yararlı olur diye düşünüyorum
Tabiki hemenBen de istiyorum lütfen:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?