- 12 Eylül 2014
- 4.087
- 6.392
- 158
- 39
- Konu Sahibi kackaloribu
-
Benim de çok ihtiyacım var dua falan gibi bir şeyse söyleyin biz de okuyalım 1 yıldır burnumuz b.ktan çıkmadı maalesefO şeyi banada söyleyin lütfen:) benimde ihtiyacım oluyor
Banadaaaa yazınAnlıyorum tamam özelden birşey yazayım size . Ben sürekli yapıyorum hayatımız daha iyi yönde gidiyor gibime geliyor şu sıralar . Belki sizin içinde yararlı olur diye düşünüyorum
teşekkür ederim yorum için sirkeli su işini bayadır yapmadım çok haklısınız bi yapayımCok gecmis olsun,ben sadaka derim baska bisey demem ha duanizi elbette eksik etmeyin ama mutlaka sadaka cikarin,arastirin etrafinizda durumu iyi olmayan aile varsa onlara ufak ta olsa bir yardimda bulunun ve yardimi yaparken niyet edin bu cok onemli..niyetin gucune kelimelere cok dikkat ederim,kotu bir ruya bile gorsem kimseye anlatmadan "allahim gordugum ruyami hayra cikar"der besmeleyle sadakami veririm,ben cok faydasinj goruyorum..unutmayin neye inanirsaniz onu yasarsiniz..
Bide evinizi her cuma sirkeli suyla silin temizleyin dua okuyarak..
İnanan insanlar için olumlu bir enerji yaratac dua vs birsey varsa yazilabilir bunun sirkle ne ilgisi olabilir anlayamadım. . Tabi ki her gelen Allahtan .ölümden başka herşeyin çaresi bulunur.Hayat aşırı pahalı olduğu İçin her başınıza gelen büyük olay gibi görünüyor. Can sağlığı varsa gerisi halledilir bir şekilde.
Yahu bir de şu ilginç. Bir dua mı ne var herkes konuyu bırakıp onun Peşine düştü. Şirk mi barındırıyor, küfüre mi düşerim yok. Öyle bir rivayet düşkünüyüz ki, ne olduğunu bilmeden herkes atlamış. Şaka gibi Toplumun haline bak, ne desek boş..
bana da yazar mısınız zahmet olmazsaAnlıyorum tamam özelden birşey yazayım size . Ben sürekli yapıyorum hayatımız daha iyi yönde gidiyor gibime geliyor şu sıralar . Belki sizin içinde yararlı olur diye düşünüyorum
Rica ediyorum tabiki seve sevebana da yazar mısınız zahmet olmazsa
Evet sirke işi de doğru yerleri silerken kapıları camları tozları alırken haftada 3 gün sirke kesin kullanıyorum. Sadakayı bende not ettim açıkcası biliyordum ama hep kulak arkası etmiştim . Konu sayesinde aklıma düştü çok teşekkür ediyorumyorumlarınıza desteğinize teşekkür edeirm tekrar sadaka vereyim ben birde sirkeli su işi.. ayrıca esmaül hüsna okuyayım düzene bindirip.. rabbim kabul etsin..
Derin konular boşverin. İnanç var, inanç var..İnanan insanlar için olumlu bir enerji yaratac dua vs birsey varsa yazilabilir bunun sirkle ne ilgisi olabilir anlayamadım. . Tabi ki her gelen Allahtan .ölümden başka herşeyin çaresi bulunur.
Neden bu kadar elestirdiniz anlayamadım.
Bana da yazar mısınız rica etsem:)Anlıyorum tamam özelden birşey yazayım size . Ben sürekli yapıyorum hayatımız daha iyi yönde gidiyor gibime geliyor şu sıralar . Belki sizin içinde yararlı olur diye düşünüyorum
Anlıyorum tamam özelden birşey yazayım size . Ben sürekli yapıyorum hayatımız daha iyi yönde gidiyor gibime geliyor şu sıralar . Belki sizin içinde yararlı olur diye düşünüyorum
Anlıyorum tamam özelden birşey yazayım size . Ben sürekli yapıyorum hayatımız daha iyi yönde gidiyor gibime geliyor şu sıralar . Belki sizin içinde yararlı olur diye düşünüyorum
Anladım şekerim
Ya keske buraya yazsanızAnladım şekerimhep özel birşey değil aslında ama hemen atıyorum
Ben buraya yazsam hemen dini yorum yapıyor diye millet şikayet eder ban yerim eminim . O yüzden yazmadım size yazarım özeldenYa keske buraya yazsanız
Kendi inancına uygunsa zaten yapar o şeyi
Bende merak ettim
Cok sükür namazında niyazında biriyim ama sacımda siyah kalmadı genc yasımda
Tesekkürler <3Ben buraya yazsam hemen dini yorum yapıyor diye millet şikayet eder ban yerim eminim . O yüzden yazmadım size yazarım özelden
Kızlar Selam,
Çok dertliyim inanın ağlayacak gibi oluyorum.. sürekli başımızda bir dert var. hep bir masraf açılıyor başımıza. inanın 5 yıllık evliyim her ay bizim planlamadığımız bir para çıkıyor cebimizden ve o kadar zorluyor ki bizi..
daha geçen hafta arabamıza biri vurup kaçtı..
sonra adam geldi bu kez yaptıramam dedi kavga gürültü ikna ettik dün arabamızı tamire verdik (10bin masrafı var)
kaynımın arabasına binecektik bu sırada haftasonu eşim 200 lira civarı masraf etti binecez 20 gün diye (kaloriferi vs. çalışmıyordu onları yaptı)
bu sabah arabaya bindik benzin var demiş kaynım, gösterge de var gösteriyor.
eşim beni bırakıp işe giderken benzin bitmiş var gösterirken pompa yanmış.. inşallah başka bişey daha olmamıştır. arabayı hoop çekiciye bindir sanayiye o da gitti..
yani bu sadece 2 hafta içinde olanlar..
geçen ay başka dert, ondan önce başka dert.. arabadan masraf çıkmazsa evden çıkıyor.. ya da en kötüsü bizden..
biz mutlu oluyoruz, yada ailecek bişeler yapıyoruz, bi yere gezmeye gidiyoruz ya kesin aynı gün başımıza bir bela geliyor..
inanın çok bunaldım napsam bilemiyorum. nazar mıdır, başka bişey midir.. böyle böyle masraf ede ede inanın kredi çekmekten yoruldum.. parça parça kredi çekiyoruz faiziyle 90bin e yakın borcumuz oldu elde avuçta 25 binlik bir arabadan başkası yok inanın..
çok dertlendim inanın.. içimi size dökmek istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?