Hep Bir Musibet..

Hayat aşırı pahalı olduğu İçin her başınıza gelen büyük olay gibi görünüyor. Can sağlığı varsa gerisi halledilir bir şekilde.

Yahu bir de şu ilginç. Bir dua mı ne var herkes konuyu bırakıp onun Peşine düştü. Şirk mi barındırıyor, küfüre mi düşerim yok. Öyle bir rivayet düşkünüyüz ki, ne olduğunu bilmeden herkes atlamış. Şaka gibi Toplumun haline bak, ne desek boş..

teşekkür ederim yorum için sirkeli su işini bayadır yapmadım çok haklısınız bi yapayım

İnanan insanlar için olumlu bir enerji yaratac dua vs birsey varsa yazilabilir bunun sirkle ne ilgisi olabilir anlayamadım. . Tabi ki her gelen Allahtan .ölümden başka herşeyin çaresi bulunur.
Neden bu kadar elestirdiniz anlayamadım.

yorumlarınıza desteğinize teşekkür edeirm tekrar sadaka vereyim ben birde sirkeli su işi.. ayrıca esmaül hüsna okuyayım düzene bindirip.. rabbim kabul etsin..

yorumlarınıza desteğinize teşekkür edeirm tekrar sadaka vereyim ben birde sirkeli su işi.. ayrıca esmaül hüsna okuyayım düzene bindirip.. rabbim kabul etsin..
Evet sirke işi de doğru yerleri silerken kapıları camları tozları alırken haftada 3 gün sirke kesin kullanıyorum. Sadakayı bende not ettim açıkcası biliyordum ama hep kulak arkası etmiştim . Konu sayesinde aklıma düştü çok teşekkür ediyorum

Derin konular boşverin. İnanç var, inanç var..

Öncelikle geçmiş olsun. Eğer böyle şeyler çok oluyorsa benim naçizane fikrim ya birine borcunuz var unutuyorsunuz ya birinde hakkınız var, ya da sadaka vermeniz gerek.

Anladım şekerim hep özel birşey değil aslında ama hemen atıyorum
Ya keske buraya yazsanız
Kendi inancına uygunsa zaten yapar o şeyi
Bende merak ettim
Cok sükür namazında niyazında biriyim ama sacımda siyah kalmadı genc yasımda

Ya keske buraya yazsanız
Kendi inancına uygunsa zaten yapar o şeyi
Bende merak ettim
Cok sükür namazında niyazında biriyim ama sacımda siyah kalmadı genc yasımda
Ben buraya yazsam hemen dini yorum yapıyor diye millet şikayet eder ban yerim eminim . O yüzden yazmadım size yazarım özelden

Kurşun döktür bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…