- 1 Eylül 2022
- 14
- 9
- 1
- 25
- Konu Sahibi Gulden_ewci
-
Yanlış yere açmış olabilirim ilk sorumdu zatenMune konu yanlış yerde sanırım, bdv ye taşınsa daha çok yorum gelmez mi?
Konuya gelince çok rahatsız edici bir durum, eşinizle konuştunuz mu?
Yeni üye olduğunuz için sorun değil, bundan sonra doğru bölümlere konu açarsınız, konunuzu uygun bölüme taşıdım.Yanlış yere açmış olabilirim ilk sorumdu zaten
Eşinizin evlendiğinizin farkına varması ve ailesinden göbek bağını kesmesi gerekiyor.Eşim bir yere gezmeye, pikniğe vs giderken illa gorumcem veya kayinlarimin ailesini veya kayivalideyi de çağırıyor. Biz komple bir aile mi olduk. Ayrı aile olmak için ne yapmalı?
Bazen kalabalik guzeldir ama herseyin zamani vardir herhafta hergun olmaz o dengeyi kurmasi lazim esinizinEşim bir yere gezmeye, pikniğe vs giderken illa gorumcem veya kayinlarimin ailesini veya kayivalideyi de çağırıyor. Biz komple bir aile mi olduk. Ayrı aile olmak için ne yapmalı?
Babaanne de iyi uyanıklıkmisİlk evlendiğimde eşimin babaannesi hafta içi sen görüyorsun hafta sonuda biz görelim demiştiher hafta sonu beklediler Allahtan pendik bağcılar arası eşimde mekik dokumayi göze alamadı çok laf soktular ama duymadım bile..eğer bu bağları e özlemiş e seviyorlar birbirlerine bağlılar ne yapalım diye beslerseniz sonra siz uzulursunuz eşim de bana annemin çayını özledim diye ajitasyon yapardı baktim ben annemi özleyince uzak deniyor dedim o zaman iki haftada bir anneme iki haftada bir senin annene gidelim dedim yan çizdi 1 yıl içinde bitti kısasa kısas yıldırın
Evlenince bi haller oluyor bekarken aranmayan sorulmayan erkek evlenince kiymetleniyor. Nisanlilik veya gorusme donemi belli olmuyor. Oglumu denize sokma gelin üşütür diyen konuya bakinOhoo evlenmeden önce belli etmiyo muydu aileci olduğunu ya. Çok can sıkıcı bir durum. Şimdi sen bi şey desen kötüye çeker
Aileler bu şekilde evlatlarına iyilik yaptıklarını mı sanıyor hiç anlamıyorum gerçektenEvlenince bi haller oluyor bekarken aranmayan sorulmayan erkek evlenince kiymetleniyor. Nisanlilik veya gorusme donemi belli olmuyor. Oglumu denize sokma gelin üşütür diyen konuya bakin
Madem bu kadar düşkundunuz mahalleden bir kiz alsaydınız ya diyecek oldum dedim sussam gönül razı değil anlatsam kime fayda anlamadılar hala da anlamış değiller de sadece kabullendiler :)Babaanne de iyi uyanıklıkmis
Sıkılacak olsa bunu 2 senelik nişanlikta farkederdi heraldeEşiniz yanınızda sıkılıyor bence. O yüzden her yere başkalarını çağırıyor.
Oo ben ona tahammül etmem cevabını verirdimEvlenince bi haller oluyor bekarken aranmayan sorulmayan erkek evlenince kiymetleniyor. Nisanlilik veya gorusme donemi belli olmuyor. Oglumu denize sokma gelin üşütür diyen konuya bakin
o öyle olmuyor ya. aynı evde olunca demek ki muhabbetin sarmıyor.Sıkılacak olsa bunu 2 senelik nişanlikta farkederdi heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?