Hep birileri ile mi takılacağız.?

Gulden_ewci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2022
14
9
1
25
Eşim bir yere gezmeye, pikniğe vs giderken illa gorumcem veya kayinlarimin ailesini veya kayivalideyi de çağırıyor. Biz komple bir aile mi olduk. Ayrı aile olmak için ne yapmalı?

Mune konu yanlış yerde sanırım, bdv ye taşınsa daha çok yorum gelmez mi?
Konuya gelince çok rahatsız edici bir durum, eşinizle konuştunuz mu?

Eşim bir yere gezmeye, pikniğe vs giderken illa gorumcem veya kayinlarimin ailesini veya kayivalideyi de çağırıyor. Biz komple bir aile mi olduk. Ayrı aile olmak için ne yapmalı?
Eşinizin evlendiğinizin farkına varması ve ailesinden göbek bağını kesmesi gerekiyor.
Yaptığının yanlışlığını karşınıza alıp anlattınız mı?

İlk evlendiğimde eşimin babaannesi hafta içi sen görüyorsun hafta sonuda biz görelim demişti her hafta sonu beklediler Allahtan pendik bağcılar arası eşimde mekik dokumayi göze alamadı çok laf soktular ama duymadım bile..eğer bu bağları e özlemiş e seviyorlar birbirlerine bağlılar ne yapalım diye beslerseniz sonra siz uzulursunuz eşim de bana annemin çayını özledim diye ajitasyon yapardı baktim ben annemi özleyince uzak deniyor dedim o zaman iki haftada bir anneme iki haftada bir senin annene gidelim dedim yan çizdi 1 yıl içinde bitti kısasa kısas yıldırın

Ohoo evlenmeden önce belli etmiyo muydu aileci olduğunu ya. Çok can sıkıcı bir durum. Şimdi sen bi şey desen kötüye çeker

Babaanne de iyi uyanıklıkmis

Ohoo evlenmeden önce belli etmiyo muydu aileci olduğunu ya. Çok can sıkıcı bir durum. Şimdi sen bi şey desen kötüye çeker
Evlenince bi haller oluyor bekarken aranmayan sorulmayan erkek evlenince kiymetleniyor. Nisanlilik veya gorusme donemi belli olmuyor. Oglumu denize sokma gelin üşütür diyen konuya bakin

Aile dinamiklerini anlatırsanız belki daha iyi yardımcı oluruz.

Ne kadar süredir evlisiniz?
Evde iken başbaşa nasılsınız?
Diğerleri de sizi sürekli davet eder mi?

Bana kalırsa eşimle başbaşa yaptığım her program çok tatlı. Konuşmasak bile aynı şeyleri yapmaktan keyif alırız genelde o yüzden dışarıdaki programlarımıza pek dahil etmeyiz kimseyi. Onlar çağırınca da uygunsak gideriz.
Ancak bu sene bebek olduğu için uzun tatile çıkamadık ama kısa kaçamaklara da hep ailelerle gittik onun sebebi de başbaşa takılabilmekti

Evlenince bi haller oluyor bekarken aranmayan sorulmayan erkek evlenince kiymetleniyor. Nisanlilik veya gorusme donemi belli olmuyor. Oglumu denize sokma gelin üşütür diyen konuya bakin
Aileler bu şekilde evlatlarına iyilik yaptıklarını mı sanıyor hiç anlamıyorum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…