Hep birileri ile mi takılacağız.?

Siz iki kişilik program yapın? Bisiklet gezisi veya sinema gibi? Veya sizin gibi çift arkadaşlarınızı davet edin? Yavaş yavaş bu dizene alıştırın?

Ya sabır. Hangi konu o jdjdj göremedim ben..
"Eşimin memleketine gitmek istemiyorum lütfen yardım edin " başlıklı konu.Ben en çok kayınvalidenin arayıp "oğlumun o işte çalışmasını istemiyorum..işten ayrılmazsa intihar ederim " dediği bölüme güldüm.herhalde gerçekten olmamıştır bunlar yoksa çok üzülürüm

Evlenince bi haller oluyor bekarken aranmayan sorulmayan erkek evlenince kiymetleniyor. Nisanlilik veya gorusme donemi belli olmuyor. Oglumu denize sokma gelin üşütür diyen konuya bakin

Ay bu cidden boyle ya. Eşimin ailesinde doğum gunu kutlama olaylari vs yok biliyorum yani soylemişti eşim laf arasinda. Yeni evliydik ve eşimin ilk dogum gununde resmen ablalari, anasi filan eşimin dogum gununu kutlamak için birbirleriyle yarişmişlardi. Onlar yuzunden dogum gununde eşimle kavga edip eşimi üzmek zorunda kalmiştim.

8 yillik evliyiz şimdi, en son eşimin dogum gununde annesi aramadi bile. İşleri gucleri şov.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…