Gerçekten ayran çorbası da patlıcanlı yemek de güzeldi.Afiyet olsun Makarooon
Bakınca ben de acıktım, patlıcaaaaaan
Zavallı Samsonn'da öğle yemeği niyetine 3 hurma biraz da peynir yiyorGerçekten ayran çorbası da patlıcanlı yemek de güzeldi.
Dün fazlaca abarttım:/çocuklara yaptığım et köfte ve patates veeee 1 koca bardak kola hemen +1 kilo olarak yansıdı bileeee taşlayın beni yuhlayın benii de kendime geleyim zaten çok pişmanım bugün domates salatalık peynir öğlen yedim sabah 1 lt su içtim devamı gelmiycekk sözz
Evet kizlar yediniz ictiniz afiyet olsunMerhabalar hanımlar,
malumunuz geçen hafta motoru fena bozdum, mecburen nişastalı karbonhidratlarla beslendim
Pazartesiden beri de ailede birkaç doğumgünü vardı onlar için koşuşturdum biraz bugün sonuncusu inş
e tabii pasta da yedim yalan söyleyemeyeceğim
dün sabah tartı fotomu çektim lakin bir türlü fırsat bulup foruma giremedim
Umarım hepiniz iyisinizdir ve sağlıklı sağlıklı hafiflemişsinizdir bu hafta
birazdan ilk sayfaya dönüp tabloya bakacağım :)
dünkü tartı fotomu da şuraya UTANÇLA bırakayım :)
Eki Görüntüle 2170190
Hoşgeldin Ev KushuMerhabalar hanımlar,
malumunuz geçen hafta motoru fena bozdum, mecburen nişastalı karbonhidratlarla beslendim
Pazartesiden beri de ailede birkaç doğumgünü vardı onlar için koşuşturdum biraz bugün sonuncusu inş
e tabii pasta da yedim yalan söyleyemeyeceğim
dün sabah tartı fotomu çektim lakin bir türlü fırsat bulup foruma giremedim
Umarım hepiniz iyisinizdir ve sağlıklı sağlıklı hafiflemişsinizdir bu hafta
birazdan ilk sayfaya dönüp tabloya bakacağım :)
dünkü tartı fotomu da şuraya UTANÇLA bırakayım :)
Eki Görüntüle 2170190
Ver gazı böcüğümüzEvet kizlar yediniz ictiniz afiyet olsun
Ama artik silkelenme zamanisaliya kadar toparlanin lütfen size inaniyorum
Dün fazlaca abarttım:/çocuklara yaptığım et köfte ve patates veeee 1 koca bardak kola hemen +1 kilo olarak yansıdı bileeee taşlayın beni yuhlayın benii de kendime geleyim zaten çok pişmanım bugün domates salatalık peynir öğlen yedim sabah 1 lt su içtim devamı gelmiycekk sözz
Eki Görüntüle 2170173
yogurda 1 kasik nohutlu pilavdan kattim ozellikle nohutlarini sectim ogleni de oyle vecirdim bakalim
Oy oy bocuk diyennnn 63 diyen dillerini yesinlerVer gazı böcüğümüzSeni de 63 ler'de görelim inşallah
Ben kola ve gazli içecekeri kac sene oldu ağzımı surmuyorum:) tavsiye ederim:Hemen geldim taşlamayaaay hakkaten kola nedir ya? üstüne para verseler içmem ben onu...hakkaten içmem bak, hadi belki 200 TL versen yarım bardak maks, aşağısı bir yudumu kurtarmaz
Afiyet olsun Semiha. Ben de çok yapardım bunu, işte öğle yemekleri yediğim zamanlar. Pilavın tadını unuttum artık.
Ni dimek efenimTeşekkür ederim beybi zahmet veriyorum sana sürekli
Kesin farkeder, sabaha kadar 12-13 saat yememiş olacaksınkızlar 6 dan sonra yemicem bu hafta baakalım nasıl olacak
Kesin farkeder, sabaha kadar 12-13 saat yememiş olacaksın
buyur gel birlikte icelimNi dimek efenim
Canım nasıl çay cektiiii
İlk 3 gün zor oluyor ama alışıyorsun canım12-13 saat aç kalmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?