Hep birlikte sağlıklı yaşama

Dün fazlaca abarttım:/çocuklara yaptığım et köfte ve patates veeee 1 koca bardak kola hemen +1 kilo olarak yansıdı bileeee taşlayın beni yuhlayın benii de kendime geleyim zaten çok pişmanım bugün domates salatalık peynir öğlen yedim sabah 1 lt su içtim devamı gelmiycekk sözz

Merhabalar hanımlar,
malumunuz geçen hafta motoru fena bozdum, mecburen nişastalı karbonhidratlarla beslendim
Pazartesiden beri de ailede birkaç doğumgünü vardı onlar için koşuşturdum biraz bugün sonuncusu inş
e tabii pasta da yedim yalan söyleyemeyeceğim
dün sabah tartı fotomu çektim lakin bir türlü fırsat bulup foruma giremedim
Umarım hepiniz iyisinizdir ve sağlıklı sağlıklı hafiflemişsinizdir bu hafta
birazdan ilk sayfaya dönüp tabloya bakacağım :)

dünkü tartı fotomu da şuraya UTANÇLA bırakayım :)

Evet kizlar yediniz ictiniz afiyet olsun
Ama artik silkelenme zamani saliya kadar toparlanin lütfen size inaniyorum

Hoşgeldin Ev Kushu Tekrar geçmiş olsun. Hastalığına ve partilere rağmen +200 gr hiç de abartı bir sonuç değil. İki güne telafi edersin sen. Tabloyu senin kilo bildirimin ile yeniden güncelledim.

Hemen geldim taşlamayaa ay hakkaten kola nedir ya? üstüne para verseler içmem ben onu...hakkaten içmem bak, hadi belki 200 TL versen yarım bardak maks, aşağısı bir yudumu kurtarmaz
Eki Görüntüle 2170173
yogurda 1 kasik nohutlu pilavdan kattim ozellikle nohutlarini sectim ogleni de oyle vecirdim bakalim

Afiyet olsun Semiha. Ben de çok yapardım bunu, işte öğle yemekleri yediğim zamanlar. Pilavın tadını unuttum artık.

Ben kola ve gazli içecekeri kac sene oldu ağzımı surmuyorum:) tavsiye ederim:

Hayırlı akşamlar
Kahvaltı
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalık
2 dilim (ufak) tam bugday ekmeği
2 sekersiz cay

Öglen
1 bardak ayran

İkindi
Form bisküvi 5 tane
Sekersiz kahve

Akşam
Patates salatası

35 dk yürüyüş
2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…