Hep birlikte sağlıklı yaşama

Ben 500 gr versem bile seviniyorum ayda çünkü adet düzensizliğim var ve insülin direnci yüksek 1 yıldır ugrasıyorum 97 den ancak 1 yılda 85 e inebildim
Bunlar için bir çözüm yok mu acaba ber ra?
Benim de troidim var,çok zor kilo vermek benim için ama ben hamilelik öncesi sağlıklı beslenmeyi yaşam şekli haline getirerek zayıfladım ve yaklaşık 10 yıldır sabitti kilom..ama hamilelikle alt üst oldu herşey,spor da yapamadığım için hala toparlanma aşamasındayım.

Ben 500 gr versem bile seviniyorum ayda çünkü adet düzensizliğim var ve insülin direnci yüksek 1 yıldır ugrasıyorum 97 den ancak 1 yılda 85 e inebildim
Aslında ekmeği, patatesi, bisküvi makarna gibi unlu şeyleri tamamen kessen, çok daha hızlı kilo verirsin. Insulin direnci diye de bişey kalmaz. Şekerin zaten adını bile anmaya gerek yok.

Son düzenleme:
ohh samson ne guzel menu afıyet olsun :)

kızlar genel olarak cok ıyı gıdıyorsunuz arada kacamaklar okuyorum ama gormuyorum duymuyorum bılmıyorum tanımıyorum dıyorum
Sağol canım, çok tok tutuyor gerçekten. Kinoa ve karabugdayi evde hiç eksik etmem. Dur bak sana çayla gidecek bi tarif paylaşıcam. Bunu beğeneceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…