Çok geçmiş olsun Allahım şifa versin canımduyan, deneyen var mı acaba aramızda
yapsam mı diye düşünüyorum şu son 3 gündeki fazlalığı atmak için
ne dersiniz
benim babam.kanserle mucadele ediyor
Oyy ekmek
Sarilarini da kuşlara mi attın? Nasiplensin yavrucaklar.Günaydınlar. Ben de limonlu suyu içtim, 2.5 yumurtanın beyazıni yedim. Birazdan salatalık yiyecegim çerez niyetine :)
Fotoyu görünce benim de canım çekti, ama gluten tiroid sorunu olanlara daha ciddi sıkıntı maalesef.Oyy ekmek
Kahvaltıda bi parça yedim gitti
Afiyet olsun Semiha .:)günaydın kızlar bende kahvaltı niyetine beyaz leblebi atıştırdım.
Troid için de mi zararlıymışFotoyu görünce benim de canım çekti, ama gluten tiroid sorunu olanlara daha ciddi sıkıntı maalesef.
Evet, mesala siyez ekmeği dene. 500 gram bile yersen bi dilim beyaz ekmek gibi rahatsız etmiyor. Çünkü gluteni cok az. Ama ümit Aktaş onu bile tiroid hastalarina tavsiye etmiyor.Troid için de mi zararlıymışbunu bilmiyordum.
Kötü oldu bu:/ iyice minimalize edicem artık ekmeğin hayatımdaki yeriniEvet, mesala siyez ekmeği dene. 500 gram bile yersen bi dilim beyaz ekmek gibi rahatsız etmiyor. Çünkü gluteni cok az. Ama ümit Aktaş onu bile tiroid hastalarina tavsiye etmiyor.
bende bayadır yemiyorum ekmeği canımda çekmiyo olsada olur olmasada benim için ben aburcubura çok düşkünüm cips vs. onları da diyete başladığımdan beri yemiyorumKötü oldu bu:/ iyice minimalize edicem artık ekmeğin hayatımdaki yerini
Kedime verdim beybiSarilarini da kuşlara mi attın? Nasiplensin yavrucaklar.
Ne güzel bravo sanabende bayadır yemiyorum ekmeği canımda çekmiyo olsada olur olmasada benim için ben aburcubura çok düşkünüm cips vs. onları da diyete başladığımdan beri yemiyorum
sagol canim ama tartida artidayim nedense anlamadim ya moralim bozuldu takıldım 65 te gram gitmiyorSüper Mitsuuu! Böyle devam, haftayı ortaladik.
@Esenmine bdv de yorum yüzünden gitmiş. Bu gece döner inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?