Buradan...nisa yla nerden tanışıyosunuz
Çok iş olursa şirkette mesaiye kalıyorum ama eve iş uzun zamandır taşımıyorum. Kan değerlerim de düştü sanırım, işler de yoğun ama bende de sıkıntı var gibi. Akşamları çok yorgun uzanmaya ve uyuyakalmaya başladım. Allah hepimizin emeğinin karşılığını versin inşallah bacılarım.oy Allah kolaylık versin canım. Mali müşavirdin di mi sen? Eve de iş taşıyorsundurinşallah kazandığın çalıştığına deyiyordur bari
PortlekgillerdenBiz Nisa ile benziyoruz, ikimizin gözleri de eşşek göz iri iri
aminn canım, hepimize kazandığımızı sağlıkla yemeyi ve insanlara da faydamız olmasını nasip etsin inşallahÇok iş olursa şirkette mesaiye kalıyorum ama eve iş uzun zamandır taşımıyorum. Kan değerlerim de düştü sanırım, işler de yoğun ama bende de sıkıntı var gibi. Akşamları çok yorgun uzanmaya ve uyuyakalmaya başladım. Allah hepimizin emeğinin karşılığını versin inşallah bacılarım.
Birileri bizi gözetliyor gibi hissettim
Canım yaaa:/ eminim çok zor bir durumdurAllah kimseyi benim durumuma dusurmesin
Tartı error verdiği gün yemin ettim ben
Öyle üzüldüm öyle ağladım ki sabaha kadar ağladım uyudum uyandım ağladım
Ve o anda iştah kesilmesi oldu
Maşallah ikiniz de çok güzelsiniz
e evden getır canım
yanlıs beslenıyorsun kuzum senın ıcın soyluyoruz kırılma emi
Berra yumurtanın salatasını yapsanaKahvaltı
1 haşlanmış yumurta(çok sıkıldım)
7 zeytin
1 dilim peynir
Domates
Salatalık
Şekersiz cay
Öğlen
7 tane fındık
Şekersiz kahve
Akşam
Misafirlikteydim
2 dilim börek
Salata
1.5 saat yürüyüş dönüşte yürüdüm
2 lt su
Ben yumurtayi genel olarak sevmiyorum canim hurma diyeti nasıl birşeyBerra yumurtanın salatasını yapsanaben de çok sıkılmıştım yemekten:/
Sana da hurma diyetini önericem ama dener misin bilmiyorum. İnsanın zihnine de çok iyi geliyor. Diyet yaptığını etrafa söylemek istemiyordun hatırladığım kadarıyla ama detoks yapıyorum dersin. Sana çok iyi geleceğine inanıyorum. Yapmak istersen öncesinde biraz araştır,ikna ol, sünnet olduğunu bilerek,niyetlenerek başla. Yoksa dayanılması zor bir diyet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?