Hep birlikte sağlıklı yaşama

oy Allah kolaylık versin canım. Mali müşavirdin di mi sen? Eve de iş taşıyorsundur inşallah kazandığın çalıştığına deyiyordur bari
Çok iş olursa şirkette mesaiye kalıyorum ama eve iş uzun zamandır taşımıyorum. Kan değerlerim de düştü sanırım, işler de yoğun ama bende de sıkıntı var gibi. Akşamları çok yorgun uzanmaya ve uyuyakalmaya başladım. Allah hepimizin emeğinin karşılığını versin inşallah bacılarım.

aminn canım, hepimize kazandığımızı sağlıkla yemeyi ve insanlara da faydamız olmasını nasip etsin inşallah

Allah kimseyi benim durumuma dusurmesin
Tartı error verdiği gün yemin ettim ben
Öyle üzüldüm öyle ağladım ki sabaha kadar ağladım uyudum uyandım ağladım
Ve o anda iştah kesilmesi oldu
Canım yaaa:/ eminim çok zor bir durumdur
Öyle bi vurucu şey yaşamadan da dönemiyor insan galiba. Bi sebebi varmış neticede,inşallah tekrarı olmaz öyle kötü yaşantıların.

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta(çok sıkıldım)
7 zeytin
1 dilim peynir
Domates
Salatalık
Şekersiz cay

Öğlen
7 tane fındık
Şekersiz kahve

Akşam
Misafirlikteydim
2 dilim börek
Salata

1.5 saat yürüyüş dönüşte yürüdüm
2 lt su

Berra yumurtanın salatasını yapsana ben de çok sıkılmıştım yemekten:/
Sana da hurma diyetini önericem ama dener misin bilmiyorum. İnsanın zihnine de çok iyi geliyor. Diyet yaptığını etrafa söylemek istemiyordun hatırladığım kadarıyla ama detoks yapıyorum dersin. Sana çok iyi geleceğine inanıyorum. Yapmak istersen öncesinde biraz araştır,ikna ol, sünnet olduğunu bilerek,niyetlenerek başla. Yoksa dayanılması zor bir diyet.

Ben yumurtayi genel olarak sevmiyorum canim hurma diyeti nasıl birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…