Sana hayatta olmaz, o bile yemiş diye götürürsun bugün.
Ama şöyle diyeyim kapanışı 11 de dondurma ile yaptım, sabah kalktığımda hala midem bulanıyordu. Şekere tövbe
Selam samsonncuğum:) Kavala’dayız. Yarın da Bursa inşallahBu arada günaydın herkese canlar, seviliyorsunuz
Ben yine dışarı çıkacam, merak etmeyin
nobahari neredesin bugün?
Ahahhaha çok teşekkürler canım sürüm ama tamamen gitti ümidimi kestim o yüzden hızla diyet yapmak istiyorum:)Merhaba canım
Teşekkürler iyi dileğinn için
Allah analı babalı büyütsün umarım sütün de gelir
Ağustos diyeti hakkındaSamsonn bilgi paylaşacaktır
Müşteriye mail atar gibi oldu
Çok çok teşekkürler Amin Allahımın izniyle inşallah canımHoşgeldin Crescent
Allah bağışlasın evladını, analı, babalı büyüsün. Çok uzun, sağlıklı, mutlu bir ömrü olsun inşallah.
Ağustos için konuşmamız gerekecek arkadaşlarla, kimler burada olacak, tatile çıkınca irtibat kurabilicek miyiz vs.
Öyle denk geliyor :)neden bu kadar yogun misafir agirliyorsun
yemegemisafir menun de neler oluyor
Bizi bozan hep bu guzel havalar.
Hani su kurabiyesi olan kavalaaa? VowSelam samsonncuğum:) Kavala’dayız. Yarın da Bursa inşallah
Oyle diyip uzme beni. Daha hayat neler gosterir bilinmez. Hem ne guzel evladin var, sana yoldas olacak.O kadar tek hissediyorum ki
icli kofteyle sarma zaman alacak seylerr helal olsunyemege
tavuklu tel sehrıyelı corba
kıymalı turlu
ıclı kofte
cevızlı kofte
zeytınyaglı yaprak sarma lımonlu
nohutlu bulgur pılavı
salata
yogurt mezesı
börek
yaptım :)
bunlardan corba turlu salata meze yıcem
1 tane de cevızlı kofte yerım 1 yemek kasıgı bulgur pılavına es deger oluyor
tatlı olarak da sütlü tatlı yaptım yalancı tavuk gogsu ama ben tatlı yerıne cevız badem yıcem
ben ıclı kofteyı senede 4 kere toplu yapar buzluga atarımicli kofteyle sarma zaman alacak seylerr helal olsun
Evet o KavalaHani su kurabiyesi olan kavalaaa? Vow
Bursayi da cooook severim.Uludag iskendere ugramadan donecek misiniz?
Kahvaltıyı orada iskenderle yaptığımı bilirim, o yüzden bişey diyemiyorumEvet o Kavalakurabiyeden de yedim gitti walla
Bursa’da ablam var benim samsonn,ona uğruycaz. Ama eşimin öyle bi mekan planı var:/ bi şekilde engel olmam lazım,kıyıdan köşeden illa ki ben de yiyorum:/
Eğlenme, gezme, dinlenme açısından iyi, diyet açısından kötübu haftasonu nasıl gectı sızler ıcın kızlar :)
benım gezme acısında da yeme acıcından da kotuEğlenme, gezme, dinlenme açısından iyi, diyet açısından kötü
Senin nasıldı Nisa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?