Oyle diyip uzme beni. Daha hayat neler gosterir bilinmez. Hem ne guzel evladin var, sana yoldas olacak.
Ben de yalniz yasiyorum yillardir. Allah var, gam yok
Kız turşudan ne olacak, tuz su tutmasın sadece...ben yediklerimi saysam topa tutulurum burda...işin kötü tarafı tatlı da yedim, hani bi mekanda uzun oturunca yemekten sonra tatlı farz gibi...halbuki yerken zevk almıyorum, yarısını zor yiyorum, sonra mide bulantısı ile cebelleşiyorum...çok mantıksız bir hafta sonuydu.benım gezme acısında da yeme acıcından da kotu
acayıp ev tursusu yedım
oyle boyle degıl
2 kg tursu bıtırdım
yedıkce rahatladım yedıkce mutlu oldum
salı oncesı olmayaydı ıyıydı
ıtıraflaarrKız turşudan ne olacak, tuz su tutmasın sadece...ben yediklerimi saysam topa tutulurum burda...işin kötü tarafı tatlı da yedim, hani bi mekanda uzun oturunca yemekten sonra tatlı farz gibi...halbuki yerken zevk almıyorum, yarısını zor yiyorum, sonra mide bulantısı ile cebelleşiyorum...çok mantıksız bir hafta sonuydu.
ıtıraflaarr
normalde yedıgıne dıkkat eden bırısın
arada bu kacamaklar bence moralını bozmamalı kımsenın moralını bozmamalı
arada bı ortama uyum saglamak zorunda kalıcaz belkı canımız ısteyecek bı seferlık olmus afıyet olsun bu hafta dıkkat eder toparlarsın tartıya zaten yansımaz bıle :)
ama benım tursu cok fenaydı yakarnım şiş yuzum şiş ama cok lezzetlı
Afiyet olsun Berra. Hiç ekmek yok, kazandibi de olmasa 10 numara menüymüş. Ama sütlü tatlı en azından. :)Bugunki menum
Kahvaltı
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates Salatalık
Şekersiz çay
Öğlen
4 tatli kaşığı kazan dibi
Şekersiz kahve
Akşam
2 kase çorba
Eki Görüntüle 2173685 Eki Görüntüle 2173686
tursuyu ben bastım bol sirkelı az kaya tuzlu sarımsaklı acı bıberlı yaparımSağol canım ya, her zaman acayip moral kaynağısın. Denedim gördüm, bir kez daha tatlıya töbe ettim valla.
Bak benim de canım çektine turşusuydu ki bu?
sebze yemeğinin turşu hali gibii, çok güzel, yok yok. Olsa ben de yerim, dur evde lahana var ondan bi tane atayımtursuyu ben bastım bol sirkelı az kaya tuzlu sarımsaklı acı bıberlı yaparım
kornişon salatalık
fasulye
lahana
havuc
bıber
domates
bunlardan toplam 2 kg yedım bı ayran ıctım bı tursu yedım bı ayran bı tursu
resmen durduramadım kendımı kahvaltıda basladım aksama kadar tursu atıstırdım
normalde bı sabah bı aksam yerım bugun sabahtan aksama tursu yedım agzım durmadı
3 lıtrede ayran ıctım bugun
yanı benım ıcınde cok degısık bır beslenme oldu bugunluk okadar dıkkat ettım bu hafta ve bu tursu benı bıtırecek emınım cunku parmagım falan elım okadar sıstı kı yuzugumu cıkardım rahatsız ettı
bazen oluyor oyle yeme atagı ama bu bence uzucu bırsey degıl . aslında saglıklı beslenmeyı ne kadar benımsedıgımızı eskısı gıbı abur cuburdan tat almadıgımızı gormus oluyoruz bu bıze 2-3 hafta yeter
Afiyet olsun Berra. Hiç ekmek yok, kazandibi de olmasa 10 numara menüymüş. Ama sütlü tatlı en azından. :)
sebze yemeğinin turşu hali gibii, çok güzel, yok yok. Olsa ben de yerim, dur evde lahana var ondan bi tane atayım
annem patlıcanı doldurup turşu yapıyor, ben de onu çok seviyorum. Hakkaten öyle canım, ne dondurması ne yaş pastası gram zevk almadım yerken....ya bunlar gerçekten 5 para etmezmiş, ne çok tüketirdim, ne güzel gelirdi oysa
ah keske daha once de bunu farkedıp yemeseymısız
bosu bosuna vucudumuza ezıyet etmısız valla
patlıcan tursusu da pek guzel olur :)
iyi yapmışsın canım :)Arkadasimla disardaydik aslinda pasta söylemişti ama onu değiştirdim
hem vücuda eziyet hem de dışarda yediklerimin parasını dolar olarak köşeye atsaydım, küçük çaplı bir servetim oldu
kavrulmuşu yaramıyor hakkaten...yedikçe yiyesin geliyor, tokluk hissi vermiyor. Tazesini de ben alerjiden yiyemiyorum, sanırım taze ama kabuksuz, hani o ince kahve rengi zarı olmayanı bulmalıyım.yaaaa degıl mıcok masraflı yedık cok
bademım bıttı benım 2 gundur aclık hıssettım badem tok tutuyormus benı meger ya
acilen stoklamalıyım
aaa alerjı varsa o sıkıntıkavrulmuşu yaramıyor hakkaten...yedikçe yiyesin geliyor, tokluk hissi vermiyor. Tazesini de ben alerjiden yiyemiyorum, sanırım taze ama kabuksuz, hani o ince kahve rengi zarı olmayanı bulmalıyım.
bende tencerenın ıcıne yerlestırılmıs buzdolabı posetıne yerlestırıyorum guzelce
Aa evet önce suyu iciyor, sonra cevizi yiyorsun. Kolestrole biye çok iyiymiş. Ceviz ve çekirdekli siyah üzümü su da bekletince de kansızlık için iyi.aaa alerjı varsa o sıkıntı
ben helva falan kavururken yada asure yaparken kabugunu suda bekleterek soyuyorum ıncecık zaten zar gıbı soyuluyor
bı rıvayete gore cevız ve badem suda bekletılınce daha faydalıymıs dıyorlar ama bılemıyorum denemedım emın degılım
canım cektı resmen :))Aa evet önce suyu iciyor, sonra cevizi yiyorsun. Kolestrole biye çok iyiymiş. Ceviz ve çekirdekli siyah üzümü su da bekletince de kansızlık için iyi.
Canım tupper i bilmiyorum da plastik poşeti falan dondurucuya koymamak lazım. Plastiği ha ısıtmışsın ha.dondurmuş, ikise de aynı, parçalanıp gidaya bulasiyor, çok zararlı deniyorbende tencerenın ıcıne yerlestırılmıs buzdolabı posetıne yerlestırıyorum guzelce
sonra onu ıcınden cıkarıp tencere seklını almıs sarma posetını tupper kablarıma koyuyorum buzluga oyle yerlestırıyorum yoksa buzluguma onca sarma sıgdıramam bı katı komple sarma :))
cok pratık oluyor ama valla ısıme gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?