Bugunki menum
Kahvaltı
Yumurta
Peynir
Zeytin
Domates Salatalık
Şekersiz çay
Öğlen
4 tatli kaşığı kazan dibi
Şekersiz kahve
Akşam
2 kase çorba
Eki Görüntüle 2173685 Eki Görüntüle 2173686
Bunyem alışık canım normalde çok yiyen biri değilim hep stres dogumlar ilaclardan aldımCanım senin menüleri okuyunca cidden acıkıyorum
Sen nasıl doyuyorsun ben anlamıyorum
buzdolabı posetıde mıCanım tupper i bilmiyorum da plastik poşeti falan dondurucuya koymamak lazım. Plastiği ha ısıtmışsın ha.dondurmuş, ikise de aynı, parçalanıp gidaya bulasiyor, çok zararlı deniyor
gunaydınGünaydın kızlar
Canım sen de araştır. Tupperware için durum ne bilmiyorum, ama plastiğin ısıya tepkisi ne ise donmaya da aynı diyorlar. Donmuş gıdanın besin değeri zaten çok azalıyor, birde plastiğin zehri karışıyorsa gerçekten uzak durmalı. Herşeyi mevsiminde tüketeceksin aslında.buzdolabı posetıde mı
ayyy cok uzuldum suan
elım ayagımdı o benım ya
tupperware organık bır urun saglıklıymıs oyle dedıler aldım zamanında
buzdolabı posetı ıcın suan cıddı hayal kırıklıgı yasadım ya
benım zamanında aldıgım fazla olanı degerlendırdıgım anne sütü saklama posetlerıne de tavuk ve et suyu koyuyordum duduklude haslayıpcocuga verıyordum hep oda kapsıyor ozaman dimi
2 çorba kaşığı şeker ne demek yaa
Bu boobs lar sahte mi ya? Nasıl zayıflayınca küçülmüyorlar anlamıyorum. 60'ın altına insem benimkiler yok olabilir diye endişeliyimEki Görüntüle 2173807
Eki Görüntüle 2173808
Eki Görüntüle 2173809
Eki Görüntüle 2173810
Öncesi sonrası resimler...
Bu boobs lar sahte mi ya? Nasıl zayıflayınca küçülmüyorlar anlamıyorum. 60'ın altına insem benimkiler yok olabilir diye endişeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?