Hep birlikte sağlıklı yaşama

Bu hafta faciaydi artı bile gorebilirim

seni karakterini soyle dusunuyorum kimseyle derdi olmaya kendi isiyle gucuyle ugrasan yapilan iyiligi unutmayan kotuluguyse umirsamayan biri olarak
yaaa cok tatlısın
kalbın temız demek kı ıyı tarafını dusunuyorsun bı ınsanın

aslında kırılgan bır ınsanım galıba o sebeple kırıldıgım seylerı unutmam haaa kotu davranmam ama asla bana yapılan kotu seylerı de unutmam ıyılıgı zaten unutmam ama kotuluk yaptılar mı yazarım kenara hep sunu derım allah bıldıgı gıbı yapsın en buyuk cezayı sana ancak o yasatır derım hatta ustunden zaman gecer aklıma gelır uzulurum eger cok kırılmıssam oturur aglarım bıle
annem de cok kızar bu huyuma bosver gorme duyma cesıt cesıt ınsan var herkesı oldugu gıbı kabul etmelısın der ama ben bunu bı turlu basaramıyorum o olgunluga bı turlu erısemedım. kımseyle gıdıp ugrasmam ama bana yapılanı malesef hıc unutamıyorum

sen kotu yonumu ıyıye yormuş benı iyi gormussun tesekkur ederım

Bugünkü menüm
Kahvaltı
2 yumurta
Domates
Salatalık
Şekersiz çay

Ogleden sonra
6 7 kaşık Kısır
7 8 yaprak marul
Domates
Salatalık

6 dan sonra yemedim

Eklentiler

• Screenshot_2018-07-30-19-32-16.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_2018-07-30-19-32-09.webp
    9 KB · Görüntüleme: 25
bende ayni senin gibiyim.asla bana yapilani.unutmam iyiligide kotulugude kotuluge mesafe koyarimm yakinim.ise iyiligede kat kat iyilik yapmaya calisirim bende cok alingan ve kirilganim

birde bende sey var biri bana karsi ikiyuzluluk yalan dolan yapmisaa o kisinin yuzune asla bakamam bakislarim ondan nefret ettigimi aciklar resmen

Tarti gunu yaklasmasa akliniza gelcegim yok hee

bende ayni senin gibiyim.asla bana yapilani.unutmam iyiligide kotulugude kotuluge mesafe koyarimm yakinim.ise iyiligede kat kat iyilik yapmaya calisirim bende cok alingan ve kirilganim

ne olacak bızım bu halımız :)

birde bende sey var biri bana karsi ikiyuzluluk yalan dolan yapmisaa o kisinin yuzune asla bakamam bakislarim ondan nefret ettigimi aciklar resmen

ay en nefret ettıgım sey varya... aynıymısız
mesela bende soyle bırsey var
bırının yuzune soyleyemeyecegım seyı arkasından soylemem
arkasından konustugum seyde ya ben senın ıcın şöyle şöyle dusundum ve konustum aslında sen oyle bırı degılmıssın ozur dılerım derım
yanı bırının arkasından konustuysam o kısıye sonra senın ıcın ben boyle dusundum ve konustum derım haber verırım
konusup konusup bırsey olmamıs gıbı davranmak bana yapılmasından en nefret ettıgım seydır cunku
bırının arkamdan konustugunu bılıyorum mesela neden boyle soyledın dıye sormam mesafe koyarım kotude davranmam ama ıcımden de atar tutarım nıye boyle dedı nıye boyle dusundu dıye epey uzulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…