Bu hafta faciaydi artı bile gorebilirimYaz tam gaz devam ederken, arkadaşlar teker teker arazii olmaya başladı. Lilii, Makaron, Shamanqueen ve Ev Kushu özellikle kayıp aranıyor listelerinde
Yarın tartı günü; bir hatırlatma yapalım da unuttum diyen olmasın
Esenmine M Mitsuomi N nscckts @shamanqueen Ber ra prensesinannesi @_Makaron_ @2 lady @Ev Kushu @beybigirll liliyaa
@tonaritotoro
arkadaşlar mümkünse Salı 13:00 'a kadar tartı fotolarınızı heyecanla bekliyor olacağız
Benim içinde aynıBu hafta faciaydi artı bile gorebilirim
yarinda misafirin varmiyorulduuummm
3 saat sonra mısafırlerım gelmıs olurlar ısımı bıtırdım bıraz dınleneyım keyıf yapayım sızler napıyorsunuz kızlar
evet var yarın son bundan sonra 2 hafta sonra olur artıkyarinda misafirin varmi
hee iyi bariievet var yarın son bundan sonra 2 hafta sonra olur artık
yaaa cok tatlısınseni karakterini soyle dusunuyorum kimseyle derdi olmaya kendi isiyle gucuyle ugrasan yapilan iyiligi unutmayan kotuluguyse umirsamayan biri olarak
bende ayni senin gibiyim.asla bana yapilani.unutmam iyiligide kotulugude kotuluge mesafe koyarimm yakinim.ise iyiligede kat kat iyilik yapmaya calisirim bende cok alingan ve kirilganimyaaa cok tatlısın
kalbın temız demek kı ıyı tarafını dusunuyorsun bı ınsanın
aslında kırılgan bır ınsanım galıba o sebeple kırıldıgım seylerı unutmam haaa kotu davranmam ama asla bana yapılan kotu seylerı de unutmam ıyılıgı zaten unutmam ama kotuluk yaptılar mı yazarım kenara hep sunu derım allah bıldıgı gıbı yapsın en buyuk cezayı sana ancak o yasatır derımhatta ustunden zaman gecer aklıma gelır uzulurum eger cok kırılmıssam oturur aglarım bıle
annem de cok kızar bu huyuma bosver gorme duyma cesıt cesıt ınsan var herkesı oldugu gıbı kabul etmelısın der ama ben bunu bı turlu basaramıyorumo olgunluga bı turlu erısemedım. kımseyle gıdıp ugrasmam ama bana yapılanı malesef hıc unutamıyorum
sen kotu yonumu ıyıye yormuş benı iyi gormussuntesekkur ederım
birde bende sey var biri bana karsi ikiyuzluluk yalan dolan yapmisaa o kisinin yuzune asla bakamam bakislarim ondan nefret ettigimi aciklar resmenyaaa cok tatlısın
kalbın temız demek kı ıyı tarafını dusunuyorsun bı ınsanın
aslında kırılgan bır ınsanım galıba o sebeple kırıldıgım seylerı unutmam haaa kotu davranmam ama asla bana yapılan kotu seylerı de unutmam ıyılıgı zaten unutmam ama kotuluk yaptılar mı yazarım kenara hep sunu derım allah bıldıgı gıbı yapsın en buyuk cezayı sana ancak o yasatır derımhatta ustunden zaman gecer aklıma gelır uzulurum eger cok kırılmıssam oturur aglarım bıle
annem de cok kızar bu huyuma bosver gorme duyma cesıt cesıt ınsan var herkesı oldugu gıbı kabul etmelısın der ama ben bunu bı turlu basaramıyorumo olgunluga bı turlu erısemedım. kımseyle gıdıp ugrasmam ama bana yapılanı malesef hıc unutamıyorum
sen kotu yonumu ıyıye yormuş benı iyi gormussuntesekkur ederım
sen heppp aklimizdasin rahatsix etmek istemiyoruzTarti gunu yaklasmasa akliniza gelcegim yok hee
Tarti gunu yaklasmasa akliniza gelcegim yok hee
Ayy cok teşekkür ediyorum canimsen heppp aklimizdasin rahatsix etmek istemiyoruz
Kac gun gelmedim ne soran var ne merak edenMitsuu
Nerelerdesin
Tarti gunu yaklasmasa akliniza gelcegim yok hee
bende ayni senin gibiyim.asla bana yapilani.unutmam iyiligide kotulugude kotuluge mesafe koyarimm yakinim.ise iyiligede kat kat iyilik yapmaya calisirim bende cok alingan ve kirilganim
birde bende sey var biri bana karsi ikiyuzluluk yalan dolan yapmisaa o kisinin yuzune asla bakamam bakislarim ondan nefret ettigimi aciklar resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?